16.Maç
17.Maç
18.Maç
Le Mans maçını kazansak süper olacaktı fakat forvet hattımız çok kötü performans gösteriyor
Başarılı
Daha iyisi olabilir
Başarısız
16.Maç
17.Maç
18.Maç
Le Mans maçını kazansak süper olacaktı fakat forvet hattımız çok kötü performans gösteriyor
Grup 6.Maç
Gruptan zorda olsa çıkmayı bildik.Bu forvetlerle uefa'da ne kadar başarılı olabiliriz bilmiyorum.
2.Tur Eşleşmeleri
19.Hafta
Lig Arası Puan Durumu
Liderle aramızda 6 puanlık bir fark var yeni transferlerimizle gol sorununu aşıp şampiyonluğun en büyük adayı olacağımızı düşünüyorum.
9.TUR
10.TUR
Bir kupadan daha penaltılarla elendik
GELENLER :
Barça'dan eski öğrencimiz Gaitan'ı transfer ettik taraftarlar bu transfere oldukça tepki gösterdiler.Lazio'dan deneyimli golcü Zarate'yi aldık.Manchester City'den bir diğer eski öğrencimiz Digne'yi kadromuza kattık.Rapid wien'dende büyük beklentilerle Agoglia'yı transfer ettik umarım gol sorunumuzu çözeriz.
GİDENLER :
Yaşı ilerlemiş oyuncuları göndererek maaş bütçesini azaltma yoluna gittik.Gomis-Elias-N'Doye
Kadroda kullanmayacağımız Ermin Zec'i 8 milyon dolara frankfurt'a Kubik'ide 9 milyon dolara Roma klübüne sattık.Maddi açıdan klübümüzü fazla zorlamadık.
20.Hafta
21.Hafta
22.Hafta
23.Hafta
Maçların güzel![]()
Baya takım değiştin hocam yahu bir sabit durmadın![]()
Daha iyi olabilirdi ama sezon başı takımı ben kurmadığımdan dolayı bazı aksaklıklar olabiliyor en azından 10 oyuncu gönderip taktiğe uyumlu oyuncular alırdım ama yine de iyi gidiyoruz
Baştan söyledim mourinho'yu örnek alıyorum die başarılı olunca takım değişiyorum yeni takım yeni heyecan daha bunlar başlangıç 2030'a kadar yolu var bu kariyerin![]()
Bir Trabzonspor'a da uğra başarını görelim![]()
1.TUR
1.MAÇ
2.MAÇ
2.TURDA RAKİP MANCHESTER CITY
24.Hafta
25.Hafta
26.Hafta
26.Hafta Puan Durumu
2.TUR
2 maçta da iyi oynadık ama gol bulamadık
30.Hafta Puan Durumu
27.Hafta
28.Hafta
Tam baş belası oldu bu Lens bir türlü puan alamıyoruz.
29.Hafta
30.Hafta
Geriye düştükten sonra maçı çeviremiyoruz kazansak şampiyonluk şansımız sürecekti
8 Maç kaldı ve liderle 8 puan fark var hedef artık 2.cilik en azından ŞL bileti alalım
31.Hafta
32.Hafta
33.Hafta
34.Hafta
35.Hafta
36.Hafta
37.Hafta
38.Hafta
Lig Sonu Puan Durumu
Ligte bu sezon istediğimiz sonuçları alamadık tek tesellimiz gelecek sezon ŞL'de yer alma şansımız olması.Transfer döneminde yıldız bile olsa yaşı ilerlemiş tüm oyuncuları göndermeyi düşünüyorum önümüzdeki sezon tüm kupalara talip olacak bir kadro kurmaya çalışıcam.
Best place playoff
1.Maç
2.Maç
Gruplar belli oldu
1.Maç
2.Maç
3.Maç
4.Maç
5.Maç
Puan Durumu
Lige çok iyi başladık 2 milyon dolara aldığımız Tea bize çok puan kazandıracak gibi Agoglia müthiş performans gösteriyor.Yeni transferlerle iyi bir kadro oluşturduk aldığımız sonuçlarda bunun göstergesi.
hocam yaptığın transferlerin profillerini koyarsan daha bilgilendirici olur . Çünki bu tarihten sonra regenler transfer edileceği için.
1.Maç
2.Maç
3.Maç
Puan Tablosu
6.Maç
7.Maç
8.Maç
9.Maç
10.Maç
Puan Durumu
4.Maç
5.Maç