Ne yapacağı konusunda en ufak bir fikrim yok.Ya tam çıkacak ya tam batacak..
Ne yapacağı konusunda en ufak bir fikrim yok.Ya tam çıkacak ya tam batacak..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Hayatımda gördüğüm en iyi sol ayaklılardan biri bu adam..
uefa'yı kaldırır artık herhalde bu sene milan
Katkısı olacaktır elbet bahsettigimiz oyuncu R10Galliani ilk rüyasını gerceklestirdi; Sheva yı da alsın tamam
![]()
E en doğru olanı buydu.İnter'e de şaştım adamlara bi garezim yok ama yakında olacak gibi...
adamda bağlılık 20 üzerinden 30![]()
bide adebayor ve bi kaleci transferi olursa süper olur
Nihayet bu transfer resmiyet kazandı.Daha önceden söylemiştim bu transferin uzamasının sebebinin Milan'ın R1o'nu en ucuz fiyata alma isteği olduğunu.Bahsi geçen oyuncunun daha 2 sene öncesine kadar Dünyanın en iyisi olduğunu biliyoruz ama maalesef kariyerinde tam bir çöküş yaşadı.Hava değişikliği şarttı bence.Ve bu hava değişikliği yararsa Ronaldinho eski günlerine dönecektir diye düşünüyorum ve öyle olmasınıda umuyorum.Ronaldinho'nun Avrupa'da en sevdiğim kulüp olan Milan'a transfer olmasına ayrı bir sevindim..
So what?
Saike
1-2 sezon öncesine kadar spikerler maçın 15 dakikasını Ronaldinho'yu övmek için ayırıyordu. Eski günlerine döneceğine inanıyorum.
----
Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun İtalyan ekibi AC Milan'a transferi yeni takım arkadaşları tarafından da memnuniyetle karşılandı.
Serie A ekiplerinden AC Milan tarafından FC Barcelona'dan transfer edilen Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho, yeni takımında da heyecan yarattı. Ronaldinho transferi yeni takım arkadaşlarını da memnun ederken, oyuncunun gelişine en çok sevinen isimlerin başında milli takımdan arkadaşı Kaka geldi.
İtalyan golcü Filippo Inzaghi, transferin ardından Corriere dello Sport Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Takıma böyle büyük isimlerin gelmesi her zaman memnuniyet vericidir" derken, Ronaldinho'yla birlikte büyük işlere imza atması beklenen takımın bir diğer Brezilyalı yıldızı Kaka ise, "Çok memnunum çünkü o bir yıldız. Milli takımda birlikte iyi işlere imza attık şimdi de onunla birlikte oynamak memnuniyet verici olacak" diye konuştu.
Milan'ın Gürcü defans oyuncusu Kaka Kaladze ise Brezilyalı yıldızı övgüler yağdırarak, "O mükemmel ve eşsiz bire futbolcu. Hem orta sahada hem de forvette oynayabiliyor. Bizim tarafımızdan hoş karşılanacaktır. Çok mutluyum" dedi.
Milan'lı futbolcular arasında Ronaldinho'nun gelişini en mütevazı şekilde karşılayan isim ise önümüzdeki sezon bu transfer nedeniyle yedek kalması muhtemel olan Clarence Seedorf oldu. Seedorf, Ronaldinho'nun takım için yıldız bir isim olabileceğini ancak kendisi için böyle olmadığını vurgulayarak, "Bir oyuncu için takımı yeniden kuramayız" dedi.
Sezon yaklaşırken Milan'dan ayrılarak Fiorentina'ya transfer olan Alberto Gilardino da Hollandalı Seedorf'a destek vererek, "O, büyüleyici bir futbolcu ancak Seedorf açıklamalarında haklı. O çok değerli ancak bu onun vazgeçilmez olduğu anlamına gelmiyor" diye konuştu.
İHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hayırlısı olsun her iki taraf içinde.Kaka,Ronaldinho ve Pato'yu bir arada seyretmek güzel olacak.
Güzel Oldu Bu Bide Sheva'yı Geri Döndürelim İnter'e Devrettiğimiz Seria A'yı Geri Alıcaz![]()
Barcelona taraftarı 60 milyon Euro değerine sahip olduğuna inandıkları Ronaldinho'nun bu kadar ucuz bir miktara satılmasına çok tepkiliymiş. Ayrıca neden Milan'a satıldığını, 32 milyon Euro teklif eden Manchester City'e neden satılmadığını sorguluyorlarmış. Ancak Ronaldinho Milan'da forma giymek istemesinin bu transferdeki etkeni büyükmüş.
Milan genel menajeri Adriano Galliani, Ronaldinho transferinden sonra başka transfer yapmayacaklarını açıkladı.
Milan genel menajeri Adriano Galliani, Ronaldinho transferinden sonra başka transfer yapmayacaklarını açıkladı.
Milan transfer dönemindeki en yoğun takımlardan biriydi. Mathieu Flamini, Gianluca Zambrotta, Marco Borriello ve son olarak Ronaldinho Milan!a katılan oyuncular. Roaldinho transferinden sonra Galliani son transferlerini yaptıklarını onayladı.
“Milan’ın transfer dönemi Ronaldinho transferiyle bitmiştir.”
“Paloschi, Abate, Simic ayrılabilir. Fakat yeni bir transfer olmayacak.”
goal.com
Boriello geri döndüyse transfere gerek yok o zaman.Yinede Sheva kulübe tekrardan dönse fena olmazdı..
So what?
Saike
bence Milan'a adam gibi bir striker lazım..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
O kadar etkiliyse niye 25 yerine 20'ye almamış.Bence Milan'a satılma sebebi büyük kulüp dayanışması başka büyük kulüp çıkmasını istemez bu külüpler.
Arkadaşlar Ronaldinho City'e gitmek istemedikten sonra Barcelona kabul etse ne yazar?
-----Pato------
Ronaldinho-Kaka
Harika 1 üçlü olabilir.
So what?
Saike
Bence bide Forvet alsa iyi olur.
Ben en önde yani forvet mevkiinde Pato'yu düşünmüştüm Emre.
Arkasında Gattuso-Pirlo-Flamini 3 lüsü.Ama bu 3 lüden birisini çıkartıp sağ açıkta Kaka,sol açıkta R10,forvettede Pato ve Sheva (alınırsa) 2 liside bir başka olur.![]()
So what?
Saike
ronaldo,inzaghi,pato var.
ronaldinho ve kaka da striker olmasa da forvet gibi oynuyorlar. bence forvete gerek yok.
Ancelotti Seedorf'dan vazgeçmez bence çok seviyor onu
la porta ya silah falan mı çekmiş.
barça r10 u 10 milyon olsada yinede satacaktı.r10 la portaya karşı adeta ekip kurmuş yönetim parçalanıyordu.oylamada % 60 red oyu çıktı bunların hepsi r10 un destekçisiydi.la porta mutlaka göndermek istiyordu bir an evvel.
la porta r10 city e satmayıda bilirdi ama r10 un kabul etmeyeceği belliydi.la porta parayı düşünmediği için hemen sepetledi r10 u.takıma daha fazla zarar vermeden.
guardiola ne demişti başta r10 kadroda görmek istemiyorum.daha sonra r10 işi ağırdan aldı barçayı sıkıntıya soktu sonra guardiola dedi r10 isterse takımda kalabilir kardodışı kalmak onunda hakkı dedi sonra r10 da bunu yediremedi ertesi gün hemen kararını verdi.milana haber gönderdi çekti gitti.
Galliani transferi kapattıklarını söyledi.
---------- Pato - Borriello --------
-------------- Kaka --------------
--- Ronaldinho - Pirlo - Gattuso ---
düşüşe falan geçmiş olsada hala dünyanın en iyi oyuncusudur gözümde.kendisini pl deki üst düzey kulüplerden birinde görmek isterdim ama(m. city kesinlikle değil) italyadaki en iyi tercihte milandır bana göre.umarım herşey istediği gibi gelişir ve bizler yine onu izleme şerefine nail oluruz![]()