Ronaldo ne hale düşmüş yav, işe bak..![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Babamdan şişman![]()
İtalya Serie A ekibi Roma'da, kaleci Gianluca Curci'nin başkent temsilcisiyle olan mevcut sözleşmesini 1 yıllık yeni mzayla 2011 yılına kadar uzattığı açıklandı.
Roma'nın alt yapısından yetişen 22 yaşındaki kaleci, ilk olarak 2004 yılının Aralık ayında Serie A maçında forma giymiş ve o sezon toplam 11 defa sarı kırmızılıların kalesini korumuştu.
Daha sonraki sezonda da 10 maçta kaleye geçen ve 13 gol yiyen İtalyan kaleci, geçtiğimiz sezon ise Brezilya'lı Milli kaleci Doni'ye formayı kaptırmıştı. Geçtiğimiz ay Hollanda'da düzenlenen Avrupa U-21 Şampiyonası'ndaki ilk maçta kasığından sakatlanmış ve turnuvaya erken veda etmek zorunda kalmıştı.
Bu arada, Roma kulübünün 19 yaşındaki forvet oyuncusu Alessio Cerci'yi Serie B ekibi Pisa Calcio1ya kiraladığı, Barcelona'lı futbolcu Ludovic Giuly ile de prensipte anlaşıldığı ve Fransız futbolcunun kalan detayları halletmek üzere İtalya'ya geleceği açıklandı.
kaka herzamanki gibi çıkışını sürdürür.ronaldinho ise düşük olan performansını daha da düşürür.ayrıca milan kapriste tavan yapan ronaldinho ile nasıl anlaşacak çok merak ediyorum.istediği zaman oynayıp istemediği zaman sahada yürüyecekse tıpkı barça daki gibi,kendini panatinaikos gibi takımlarda bulur..italya da adama acımıyorlar.
</B>
Inter Milan'ın resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Lazio'nun oyun kurucusu Luis Jimenez ve River Plate'de forma giyen Kolombiya'lı defans Nelson Rivas'ın takımın kamp yaptığı otele geldikleri ve çalışmalara başladıkları bildirildi.
Yapılan açıklamada, transferlerin süresi ve ekonomik boyutuyla ilgili bir bilgi verilmezken, iki futbolcunun da Pazartesi günü Milano'ya geldiği ve Salı sabahı da Riscone di Brunico'da bulunan kampa katıldıkları bildirildi.
Başkanla yaşadığı sorunlar nedeniyle Lazio'dan ayrılan 23 yaşındaki Şili'li futbolcu Jimenez, İtalya'daki macerasına 2002-2005 yılları arasında Ternana'da oynayarak başlamış, 2006 yılında ise Fiorentina'ya transfer olmuştu.
Sol ayağını çok etkili kullanan Şili'li Milli futbolcu, mor menekşelerde 19 maçta görev alıp 3 gol attıktan sonra Lazio'ya kiralanmış ve Roma temsilcisinde de 16 maçta forma giyip 2 kez fileleri havalandırmıştı.
Kaptanlığını yaptığı Şili Milli takımında 14 maçta görev alan ve 2 gol atan Jimenez, 2005-2006 sezonunda ise ülkesinde yılın futbocusu seçilmişti.
Inter Milan'ın bir diğer transferi Kolombiya'lı defans oyuncusu Nelson Rivas ise, ülkesinin önde gelen takımlarından Deportivo Cali'de 93 maçta görev alıp 1 de gol attıktan sonra, 2007 yılında Arjantin temsilcisi River Plate'e transfer olmuştu.
24 yaşındaki futbolcu, River Plate formasıyla ise 8 maçta görev almıştı
bu durumda Hleb'de resmen Barcelona'da..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Bu yüzden inter italyan değil.
Gereksiz oğlu gereksiz... Adamlar harcanacak...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Gereksiz transferler...
Sheva geri dönse mükemmel olur gerçekten Birde defansa bir adam alsaladı daha iyi olurdu
Boriello geçen sene Genoa'da harika bir performans sergiledi..Bu sene aynı şeyi Milan'da yapabilecek kapasitede..
Umraım başarılı olurlar![]()
ronaldo'ya yuh diyorum başka bişey demiyorumbira göbeği mi o
![]()
bu şekilde şampiyon olmaları zor
Kaladze Milan'ın oyuncusu değil kaledede problemleri var en azından Ochoa'yı getireßilselerdi...
Mourinho Ancelotti'ye sataştı
İnter'in yeni teknik direktörü Mourinho Ancelotti'nin kendisi hakkında önceki aylarda yaptığı yoruma karşılık verdi.
Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Jose Mourinho'nun adı Milan ile anılmış ve Portekizli hocanın Ancelotti'nin yerine Milan'ın başına geçeceği dedikoduları yayılmıştı. O zamanlarda Ancelotti Mourinho için, " O topa vurmasını bile bilmiyor, Milan'a teknik direktörlük yapamaz" demişti.
Roma ve Milan'da oynayan, milli takıma kadar yükselen Ancelotti'nin bu sözleri bugünkü İnter antrenmanından sonra Mourinho'ya hatırlatıldı.
Portekizli teknik adam bu sözlere, " Sanırım Ancelotti Milan'a tarihinde en iyi futbolu Arigo Sacchi'nin oynatıtğını unutmuş. O da benim gibi hiçbir zaman üst düzey futbol oynamımıştı. Ayrıca benim harika bir diş doktorum var ancak şu ana kadar dişi hiç ağrımamış." diyerek cevap verdi.
Tam bir laf sokucu![]()
![]()
Dediğini anlamadım ama Mourinho söylüyor sonuçta![]()
Burada da başlamış![]()
Bu sefer Ancelotti haketmiş..![]()
Giuly Roma'da
İtalya Serie A takımlarından Roma, Barcelona'nın Fransız orta saha oyuncusu Ludovic Giuly'yi renklerine bağladı.
İtalya Serie A takımlarından Roma, Barcelona'dan ayrılacağını açıklayan Fransız oyuncu Ludovic Giuly ile anlaştı.
Roma'ya gelen ve sağlık kotrolünden geçen Fransız orta saha oyuncusunun 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.
Barcelona Sportif Direktörü Txiki Begiristain da, kulübün resmi internet sitesinde Roma ile 3.2 milyon Euro karşılığında anlaştıklarını açıkladı. Begiristain, Roma ile yaptıkları anlaşmada, İtalyan kulübün gelecek 3 yıl Şampiyonlar Ligi veya UEFA'ya katılması halinde, 1.2 milyon Euro daha alacaklarını belirtti.
2005'te Monaco'dan Barcelona'ya geçen Guily, 3 yıl geçirdiği Katalan ekibiyle 2 lig, 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı. 31 yaşındaki Fransız oyuncu, Barcelona'da görev aldığı 85 maçta 20 gol atmıştı.
NTVSpor
Messi sağ kanada yeter ayrılması kendi açısında akıllıca.
Guily Roma'ya artı bişey veremez diye düşünüyorum.Roma'da o mevkideki futbolculardan eksiği var fazlası yok bana göre Guily'nin
Çok doğru.
Bu sezon Juve den daha iyi transferler bekliyordum ama şuana kadar gerçekleşmedi.
Ayrıca kanata gidebilecek en iyi oyuncu RİCARDO QUARESMA.
biraz geçde olsa mourinho biraz zırvalamış yine.kaç ay düşündü acaba bu sözleri söylemek için.
efsane geri dönüyor![]()
Jose - Jose - Jose
Serie-A'nın kayßettiği imajını getircek inş.![]()