Sayfa 182 / 367 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
5,431 ile 5,460 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben en önde yani forvet mevkiinde Pato'yu düşünmüştüm Emre.

Arkasında Gattuso-Pirlo-Flamini 3 lüsü.Ama bu 3 lüden birisini çıkartıp sağ açıkta Kaka,sol açıkta R10,forvettede Pato ve Sheva (alınırsa) 2 liside bir başka olur.
    Gattuso'yu keser, Seedof yine oynar bana göre. Bir adam bütün maçların hepsindede olmazki.Umarım Ronaldinho'da eski günlerine döner, aslında ben İtalya'da böyle olacağını düşünmüyorum ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    ronaldo,inzaghi,pato var.
    ronaldinho ve kaka da striker olmasa da forvet gibi oynuyorlar. bence forvete gerek yok.
    İşte Ronaldo>>

Bir santrofor daha alacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ronaldo ne hale düşmüş yav, işe bak..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Babamdan şişman

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Roma Kalecİsİ Nİkah Tazeledİ

İtalya Serie A ekibi Roma'da, kaleci Gianluca Curci'nin başkent temsilcisiyle olan mevcut sözleşmesini 1 yıllık yeni mzayla 2011 yılına kadar uzattığı açıklandı.
    Roma'nın alt yapısından yetişen 22 yaşındaki kaleci, ilk olarak 2004 yılının Aralık ayında Serie A maçında forma giymiş ve o sezon toplam 11 defa sarı kırmızılıların kalesini korumuştu.
    Daha sonraki sezonda da 10 maçta kaleye geçen ve 13 gol yiyen İtalyan kaleci, geçtiğimiz sezon ise Brezilya'lı Milli kaleci Doni'ye formayı kaptırmıştı. Geçtiğimiz ay Hollanda'da düzenlenen Avrupa U-21 Şampiyonası'ndaki ilk maçta kasığından sakatlanmış ve turnuvaya erken veda etmek zorunda kalmıştı.
    Bu arada, Roma kulübünün 19 yaşındaki forvet oyuncusu Alessio Cerci'yi Serie B ekibi Pisa Calcio1ya kiraladığı, Barcelona'lı futbolcu Ludovic Giuly ile de prensipte anlaşıldığı ve Fransız futbolcunun kalan detayları halletmek üzere İtalya'ya geleceği açıklandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

kaka herzamanki gibi çıkışını sürdürür.ronaldinho ise düşük olan performansını daha da düşürür.ayrıca milan kapriste tavan yapan ronaldinho ile nasıl anlaşacak çok merak ediyorum.istediği zaman oynayıp istemediği zaman sahada yürüyecekse tıpkı barça daki gibi,kendini panatinaikos gibi takımlarda bulur..italya da adama acımıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Inter'den Çİfte Transfer

</B>
    Inter Milan'ın resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Lazio'nun oyun kurucusu Luis Jimenez ve River Plate'de forma giyen Kolombiya'lı defans Nelson Rivas'ın takımın kamp yaptığı otele geldikleri ve çalışmalara başladıkları bildirildi.
    Yapılan açıklamada, transferlerin süresi ve ekonomik boyutuyla ilgili bir bilgi verilmezken, iki futbolcunun da Pazartesi günü Milano'ya geldiği ve Salı sabahı da Riscone di Brunico'da bulunan kampa katıldıkları bildirildi.
    Başkanla yaşadığı sorunlar nedeniyle Lazio'dan ayrılan 23 yaşındaki Şili'li futbolcu Jimenez, İtalya'daki macerasına 2002-2005 yılları arasında Ternana'da oynayarak başlamış, 2006 yılında ise Fiorentina'ya transfer olmuştu.
    Sol ayağını çok etkili kullanan Şili'li Milli futbolcu, mor menekşelerde 19 maçta görev alıp 3 gol attıktan sonra Lazio'ya kiralanmış ve Roma temsilcisinde de 16 maçta forma giyip 2 kez fileleri havalandırmıştı.
    Kaptanlığını yaptığı Şili Milli takımında 14 maçta görev alan ve 2 gol atan Jimenez, 2005-2006 sezonunda ise ülkesinde yılın futbocusu seçilmişti.
    Inter Milan'ın bir diğer transferi Kolombiya'lı defans oyuncusu Nelson Rivas ise, ülkesinin önde gelen takımlarından Deportivo Cali'de 93 maçta görev alıp 1 de gol attıktan sonra, 2007 yılında Arjantin temsilcisi River Plate'e transfer olmuştu.
    24 yaşındaki futbolcu, River Plate formasıyla ise 8 maçta görev almıştı

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

bu durumda Hleb'de resmen Barcelona'da..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Del Piero_10 Misafir

Bu yüzden inter italyan değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gereksiz oğlu gereksiz... Adamlar harcanacak...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Gereksiz transferler...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sheva geri dönse mükemmel olur gerçekten Birde defansa bir adam alsaladı daha iyi olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Sheva geri dönse mükemmel olur gerçekten Birde defansa bir adam alsaladı daha iyi olurdu
    Aynen Gago.. Kalecide Fena Olmazdı ama Kaleciyi ve Defansı Büyük ihtimal Seneye Alacaklar..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Boriello geçen sene Genoa'da harika bir performans sergiledi..Bu sene aynı şeyi Milan'da yapabilecek kapasitede..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Umraım başarılı olurlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ronaldo'ya yuh diyorum başka bişey demiyorum bira göbeği mi o

bu şekilde şampiyon olmaları zor

Kaladze Milan'ın oyuncusu değil kaledede problemleri var en azından Ochoa'yı getireßilselerdi...

Talking Mourinho Ancelotti'ye sataştı

Mourinho Ancelotti'ye sataştı

İnter'in yeni teknik direktörü Mourinho Ancelotti'nin kendisi hakkında önceki aylarda yaptığı yoruma karşılık verdi.

Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Jose Mourinho'nun adı Milan ile anılmış ve Portekizli hocanın Ancelotti'nin yerine Milan'ın başına geçeceği dedikoduları yayılmıştı. O zamanlarda Ancelotti Mourinho için, " O topa vurmasını bile bilmiyor, Milan'a teknik direktörlük yapamaz" demişti.

Roma ve Milan'da oynayan, milli takıma kadar yükselen Ancelotti'nin bu sözleri bugünkü İnter antrenmanından sonra Mourinho'ya hatırlatıldı.

Portekizli teknik adam bu sözlere, " Sanırım Ancelotti Milan'a tarihinde en iyi futbolu Arigo Sacchi'nin oynatıtğını unutmuş. O da benim gibi hiçbir zaman üst düzey futbol oynamımıştı. Ayrıca benim harika bir diş doktorum var ancak şu ana kadar dişi hiç ağrımamış." diyerek cevap verdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tam bir laf sokucu

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Dediğini anlamadım ama Mourinho söylüyor sonuçta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Burada da başlamış

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bu sefer Ancelotti haketmiş..

Default Giuly Roma'da

Giuly Roma'da
    İtalya Serie A takımlarından Roma, Barcelona'nın Fransız orta saha oyuncusu Ludovic Giuly'yi renklerine bağladı.

İtalya Serie A takımlarından Roma, Barcelona'dan ayrılacağını açıklayan Fransız oyuncu Ludovic Giuly ile anlaştı.

Roma'ya gelen ve sağlık kotrolünden geçen Fransız orta saha oyuncusunun 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

Barcelona Sportif Direktörü Txiki Begiristain da, kulübün resmi internet sitesinde Roma ile 3.2 milyon Euro karşılığında anlaştıklarını açıkladı. Begiristain, Roma ile yaptıkları anlaşmada, İtalyan kulübün gelecek 3 yıl Şampiyonlar Ligi veya UEFA'ya katılması halinde, 1.2 milyon Euro daha alacaklarını belirtti.

2005'te Monaco'dan Barcelona'ya geçen Guily, 3 yıl geçirdiği Katalan ekibiyle 2 lig, 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı. 31 yaşındaki Fransız oyuncu, Barcelona'da görev aldığı 85 maçta 20 gol atmıştı.

NTVSpor

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Messi sağ kanada yeter ayrılması kendi açısında akıllıca.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Guily Roma'ya artı bişey veremez diye düşünüyorum.Roma'da o mevkideki futbolculardan eksiği var fazlası yok bana göre Guily'nin

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Dediğini anlamadım
    İtalyanca konuşmaya kastığı için.

Çok doğru.
    Bu sezon Juve den daha iyi transferler bekliyordum ama şuana kadar gerçekleşmedi.
    Ayrıca kanata gidebilecek en iyi oyuncu RİCARDO QUARESMA.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

biraz geçde olsa mourinho biraz zırvalamış yine.kaç ay düşündü acaba bu sözleri söylemek için.

efsane geri dönüyor

Jose - Jose - Jose

Serie-A'nın kayßettiği imajını getircek inş.

Del Piero_10 Misafir

Resmi rakam açıklandı.3 yıl taksit toplam 10 milyon euro.

Mesaj Yetkileri