artık bırakması lazım![]()
artık bırakması lazım![]()
İyi bir oyuncu Barreto Reggina güzel bir transfer yapmış...
İtalya Seri A'da artık oynayamaz, keşke fırsat bu fırsatken Türkiye'den bir kulüp alsaydı. (Kontenjan serbest bırakılsa eminim üç büyüklerden birisi alırdı.)
Luca Toni'nin yerine mi bulmuşlar Vieri'yi..![]()
İtalya Futbol Federasyonu (FIGC), dünyaca ünlü eski hakemleri Pierluigi Collina'nın hakem atamalarından sorumlu kişi olarak tayin edildiğini duyurdu.
Kel kafası, iri gözleri ve sempatik tavırlarıyla tüm zamanların en beğenilen hakemlerinden biri olan Pierluigi Collina, bundan sonra İtalyan futbolunun hakem skandalları nedeniyle bozulan imajını düzeltmek için çalışacak. İtalya Futbol Federasyonu, Collina'yı, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ve İtalya İkinci Futbol Ligi (Serie B) müsabakalarının hakem atamalarından sorumlu kişi olarak tayin etti. Pierluigi Collina kararın resmi olarak duyurulmasının ardından konuyla ilgili yaptığı açıklamada,
"Benden beklentilerin çok fazla olduğunu biliyorum. Ben de en iyisini yapacağıma dair söz veriyorum. Bana verilen bu sorumluluk benim için büyük bir onur. Ancak, ben hakemliğin kurtarıcısı değilim ve bu şekilde de anılmak istemiyorum. Ben sadece 28 yıllık hakemlik tecrübemle İtalya'ya katkı sağlamak istiyorum" diye konuştu.
2002 yılında Brezilya ve Almanya arasında oynanan Dünya Kupası final maçını yöneten Collina, Türk taraftarlar tarafından da büyük bir beğeniyle takip ediliyordu. 2005 yılında hakemliği bıraktığını açıklayan Collina, emekliliğinden sonra ekonomi danışmanlığı ve televizyon yorumculuğu yapıyordu.
collina'nın dürüstlüğüne inanıyorum inş. italya daha skandallarla gündeme gelmez
Başarılı oup olamayacağı hiç belli olmaz daha önce Zola , Biaggio, Chiesa bu tür oyuncularda 35'inden sonra hala başarılı bir grafik sergilemişlerdi . İtalyan bir oyuncu için yaşın önemi yoktur.
yazık bu adamlara halbuki jimenezin geleceği parlaktı o da hatanın kurbanı oldu...
bence Rosicky daha kaliteli bir transfer olur.vandervaarta gerek yok.
vieri neresiyle gol atacak acaba bilmiyorum ama toninin yerini dolduramaz orası kesin.
Bu yaştayken Toni'nin yerini dolduramaz.Eskiden çok iyiydi.Futbolu İnter'de bırakması bence daha iyi olur.Orada çok emeği geçti.
Gazzetta dello Sport'un haberine göre Lippi, milli takımın başında çıkacağı ilk maçta Juventuslu oyuncuların üzerine kurulu bir kadro seçecek.
Marcelo Lippi, 2004'den 2006'ya dek çalıştırdığı İtalya Milli Takımı ile Almanya'da Dünya Şampiyonu olmuştu. Euro 2008'de Donadoni ile yaşanan başarısızlığın ardından, tecrübeli teknik adam tekrar İtalya'nın başına geçti.
60 yaşındaki antrenörün yeni takımıyla çıkacağı ilk maç, 20 Ağustos'ta Fransa'ın Nice şehrinde Avusturya ile yapılacak olan hazırlık maçı. Tarihe baktığımızda, Serie A diğer Avrupa liglerinden bir hayli geç başladığı için, İtalya Ağustos ve Eylül'de oynanan milli maçlarda hep sıkıntı çekmiştir.
Bu yüzden Lippi bu maçta, hazırlık dönemine daha erken başlayan oyuncuları tercih etmeyi düşünüyor. Juventus ve Fiorentina, Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacakları için, bu tanıma en çok uyan oyunculara sahip takımlar.
Gazzetta dello Sport'un iddiasına göre Lippi, Juventus takımının iskeletini olduğu gibi kadroya alacak. İtalyan teknik adamın istediği isimlerin Buffon, Chiellini, Camoranesi, I**uinta ve Del Piero olduğu söyleniyor.
Lippi'nin öncelikle Juventus hocası Ranieri'nin rızasını alması lazım. Çünkü Avusturya ile oynanacak hazırlık maçı, siyah beyazlıların ön elemede oynayacağı iki maçın ortasına denk geliyor.
Milan Ancelotti döneminde son zamanlarda en iyi dönemini yaşadı zaten.Ondan önce takım yine kötüydü..
So what?
Saike
Beşiktaşla adı geçiyordu ama İtalyada kalmakla en iyisini yapmış![]()
vieri 33 yasinda 35 degil sonucta kendini kanitlamis zamaninin en iyi oyuncularindan biri fazla kotulemeye gerek yok
Herşeyi tadında bırakmak gerek. Ancelotti de öyle olmalı. Her takım her sezon aynı performansı gösteremez bu teknik direktörden de kaynaklanan bir durum. Ronaldinho ve Kaka ikilisi bu sene Milan'ı uçururlar bence, araya Pato'da girer.
(/s)
Dünya nın en iyi Futbolcusu Dünya nın en iyi kuLüpLerinden birinde. Gerçekten onu tekrar izLemek çok keyif verici oLucak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Milan bir ara Şampiyonlar Liginde en yaz yarı final döneminide Ancelotti ile yaşadı diyorum bende.Son sezon yaşananlar başarısızlıktır ama önümüzde bir Ferguson-Man.Utd örneği var.M.United Ferguson ilk başarısız olduğu dönemde kovmadı ve bugünkü halini biliyoruz.Demek istediğim Milan Ancelotti ile hep kötü değildi..
So what?
Saike
R10 Dünyanın en iyi oyuncusuydu 2sezon önce yine olaßilir.. Eğer formuna dönerse ki sakatlık vsç sorunu yok birazcık kilo sorunu var onuda aşar heralde..
RonaLdinho Dünyanın en iyi FutboLcusu değiLdi, haLa Dünyanın en iyi FutboLcusu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun FC Barcelona'dan AC Milan'a transfer oluşuna en soğuk tepkiyi veren isim olarak dikkat çeken İtalyan ekibinin Hollandalı futbolcusu Clarence Seedorf, şimdi de 10 numaralı formayı Brezilyalı oyuncuya vermiyor.
Ronaldinho'nun AC Milan'a transferi tüm dünyada büyük yankı buldu. İtalyan ekibinin oyuncuları da transferin ardından yaptıkları açılamada Ronaldinho'nun gelişinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ancak bir futbolcu Brezilyalı yıldızın transferini tereddütle karşıladığını ifade ederek memnuniyetsizliğini dile getirdi. Bu isim Ronaldinho transferinden sonra kulübe yolu görünen Hollandalı tecrübeli orta saha oyuncusu Clarence Seedorf'tu. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncunun şimdi de, Barcelona'da 10 numaralı formayı giyen Ronaldinho'nun, Milan'da da bu beklenti içinde olmasını kabullenmediği ve formasını vermeyeceği bildiriliyor. İtalyan basınında yer alan haberlerde, Seedorf'un takım arkadaşlarına, "Ronaldinho'ya 10 numarayı vermeyeceğim" dediği iddia ediliyor. Hollandalı futbolcunun, Milan'ın belli gelenekleri olduğunu, formaların da belli bir hiyerarşiye göre el değiştirdiğine dikkat çektiği ve 10 numaralı formayı teslim etmeyeceğini söylediği de belirtiliyor.
Bu arada, yaşanan gelişmeler üzerine Milan'ın Brezilyalı yöneticilerinden Leonardo'nun sorunu çözmek için devreye girdiği ve Seedorf'u ikna etmeye çalıştığı bildirildi.
İHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
"10 numarayı vermem"
Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun FC Barcelona'dan AC Milan'a transfer oluşuna en soğuk tepkiyi veren isim olarak dikkat çeken İtalyan ekibinin Hollandalı futbolcusu Clarence Seedorf, şimdi de 10 numaralı formayı Brezilyalı oyuncuya vermiyor.Ronaldinho'nun AC Milan'a transferi tüm dünyada büyük yankı buldu. İtalyan ekibinin oyuncuları da transferin ardından yaptıkları açılamada Ronaldinho'nun gelişinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ancak bir futbolcu Brezilyalı yıldızın transferini tereddütle karşıladığını ifade ederek memnuniyetsizliğini dile getirdi. Bu isim Ronaldinho transferinden sonra kulübe yolu görünen Hollandalı tecrübeli orta saha oyuncusu Clarence Seedorf'tu. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncunun şimdi de, Barcelona'da 10 numaralı formayı giyen Ronaldinho'nun, Milan'da da bu beklenti içinde olmasını kabullenmediği ve formasını vermeyeceği bildiriliyor. İtalyan basınında yer alan haberlerde, Seedorf'un takım arkadaşlarına, "Ronaldinho'ya 10 numarayı vermeyeceğim" dediği iddia ediliyor. Hollandalı futbolcunun, Milan'ın belli gelenekleri olduğunu, formaların da belli bir hiyerarşiye göre el değiştirdiğine dikkat çektiği ve 10 numaralı formayı teslim etmeyeceğini söylediği de belirtiliyor.
Bu arada, yaşanan gelişmeler üzerine Milan'ın Brezilyalı yöneticilerinden Leonardo'nun sorunu çözmek için devreye girdiği ve Seedorf'u ikna etmeye çalıştığı bildirildi.
19.07.2008Kaynak : İHA
Bukadar Önemlimi 10 Numara..
asllında onun vermesine gerek yok yönetim isterse verirler 10 numarayı... ben yönetimin yerinde olsam veririmde ama 11 numara da boşta 11de olur...
seedorf gurur meselesi yapmış anlaşılan...
Elinde patlayacak Milan'ın haberi yok...