Neden Dany'i sağ bekte oynatmıyorlar ki ? Milli takımında da sağ bek oynuyor bu adam ve gayet başarılı oluyor.
Neden Dany'i sağ bekte oynatmıyorlar ki ? Milli takımında da sağ bek oynuyor bu adam ve gayet başarılı oluyor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Evet hem Ersan hem Sivok olmadığı için mecbur stoper oynadı Dany. Böyle bir maçta Necip'i stopere koymak daha riskli olurdu
Beşiktaş Futbol Takımı Doktoru Ertuğrul Karanlık, Galatasaray ile yapılan derbi maçta bir pozisyonda sakatlanan kaleci Cenk Gönen'in yanına gittiğinde, yaşadığı olayı hatırlamayan Cenk'in bilincinin yerinde olduğunu söyledi.
Karanlık'ın Cenk Gönen hakkında BJK TV'de yaptığı açıklamalar, kulübün resmi internet sitesinde de yer aldı.
"OLAYI TAM HATIRLAMIYORDU"
Galatasaray maçında Cenk Gönen'in bir çarpışma yaşadığını anlatan Ertuğrul Karanlık, "Kaşında bir yaralanma vardı. Yanına gittiğimizde yaşadığı olayı tam hatırlamıyordu ama bilinci yerindeydi. Sorduğumuz sorulara istediğimiz gibi cevaplar verdi. Gerekli müdahaleleri yaptık. Öyle bir ortamda, 50-60 bin seyirci bağırıyor, kolay bir durum değil. Orada sakin kalıp bir karar vermem gerekiyordu. Rakip takım oyuncusu gelip 'çıkar, çıkar' diyor. En kolayı çıkarmaktı" diye konuştu.
"SAKİN KALIP DOĞRU KARAR VERMEK GEREKİYOR"
Karanlık, "Cenk'in değişmeme sebebi neydi" şeklindeki soru üzerine, "Maçın ardından yaptığım açıklamada, 3 oyuncu değiştirme hakkımızı kullandığımızı söylemem yanlış anlaşıldı. Böyle bir şey olduğunda, 3 oyuncu değişikliği olmadığı zaman hemen 'değiştir' diye karar daha kolay verilir. Futbolcu da oynamak istediği zaman sakin kalıp doğru karar vermek gerekiyor" ifade etti.
"CENK OYNAMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"
"Doğru karar da 2 dakikada verilmez" diyen Karanlık, "Çünkü emin olmam gerekiyor. İnsanın sağlığı ön plandadır. Yüzde 100 emin olmak için birkaç test yapmam gerekiyordu. Hakemden soyunma odasındaki çantayı almak için izin istedim, o da onayladı. Eğer hakem izin vermeseydi Cenk'i çıkaracaktım. 'Vaktimiz varsa bazı testler yapmak istiyorum' dedim. Hocamız da 'tabii' dedi. Gelen cihazla ölçümlerini yaptık ve oynaması risk teşkil etmiyordu. Kararı verdim ve Cenk ile kararı paylaştım. En son oynayıp oynamama konusunu Cenk'e sordum. Cenk oynamak istediğini söyledi. Maç sonuna kadar kale arkasında beklememizin nedeni, sadece güvendi. Herhangi bir tıbbi ihtiyaç yoktu. İki de bir bize bakıyordu. 'Konsantrasyon maçta olsun, herhangi bir şey olursa biz buradayız' dedim. Maçtan sonra hastaneye rutin muayeneler için yollardık. Orada tamamen muayeneden geçti ve bir gece kaldı. Cenk'te herhangi bir sıkıntı bulunmuyor" diye konuştu.
"TOLGA'NIN GÖZÜNDEN HAFİF RAHATSIZLIĞI VARDI"
Ertuğrul Karanlık, Tolga Zengin'in ise maç öncesi gözünde hafif bir rahatsızlık olduğunu söylediğini ifade ederek, "Maçın ortasında bu durumun arttığını söyledi. Devre arasında şikayeti sürünce değişikliğe gittik. Tolga bugün hastaneye gitti. Kontrolden geçti ve akşam antrenmana çıktı" dedi.
"BİRKAÇ TANE UZMANLIK BELGEM VAR"
Karanlık, doktor olmadığı yönündeki iddialarla ilgili soru üzerine, "Bugün hakkımda basında çıkan haberler baştan sona yalandır. Bütün eğitimimi Almanya’da aldım. Tıp fakültesini, uzmanlık eğitimini herşeyi Almanya'da bitirdim. Birkaç tane uzmanlık belgem var. İngiltere, Yeni Zelanda ve Dubai’de uzman doktor olarak çalıştım" şeklinde konuştu.
Dany'de 2. derece yırtık varmış 2 hafta yok.
Sakatlık olduğu için kötü bir şey yazmak istemiyorum; ancak iyileşince de oynamasın mümkünse. Bu arada Almeida'nın sakatlığı dışında Necip ve Atiba'yı da kart cezalısı olduğu için izleyemeyeceğiz Eskişehir'e karşı. Sağ bekte tek alternatif Serdar Kurtuluş kaldı mecburen.
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida, "Türkiye'de en iyi hücum hattı bizde" dedi.
Bu sezon ligde attığı 12 golle kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Almeida, federasyonun Tam Saha Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.
Kariyerinin en verimli sezonunu geçirmesini takım içindeki uyuma bağlayan Almeida, "Ne kadar çok pas gelirse bir santrforun gol atması o kadar kolay oluyor. En iyi ve mutlu sezonlarımdan birini yaşıyorum. Bana duyulan güven de beni motive ediyor." ifadelerini kullandı.
"SIMAO VE Q7 İLE OYNARKEN..."
Bu yıl ki kadrolarını, Beşiktaş'ın 2010-2012 yılları arasındaki Simaolu, Quaresmalı kadrosuyla kıyaslayan Hugo Almeida "Ünlü oyuncularla oynadığımız zaman işler bu kadar iyi gitmemişti. Şu anda ise birbirimizi tamamlıyoruz. Örneğin Gökhan Töre çok yetenekli ve büyük bir potansiyeli var. Türk futbolu için çok önemli bir yıldız olabilir." diyerek genç oyuncunun performansını ön plana çıkardı.
Devamını okumak isteyenler şu linke tıklayabilir: http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...um-hatti-bizde
Kerim niye hiç şans bulmuyor ? Bir sıkıntısı mı var acaba ? Hiç değilse 3-5 maçta şans verebilirdi Bilic.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bizde hiç sakatlanmayan dany de sakatlandıysaolan sizin antrenman tesislerinde bitiyodur bence![]()
quaresma gollerine devam ediyor portodabesiktasda basarili olurdu ama iste yanlis yonetim yanlis hoca...
http://www.tvgolo.com/jogo-showfull-1394389631---39
Yanlış yönetim yanlış hocadan çok,yanlış hareketler,fazla maaş Querasma'nın gitmesine neden oldu.Bana göre yanlış bir karardı ancak mali açıdan mantıklı bir hamle oldu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ömer şişmanoğlu sakatlanmış 2-3 hafta yokmuş.Yine bir Beşiktaş maçı yine sakatlık.
Yine mi sakatlık. Tam kanser bu iş.
Portekiz ligi Türkiye ligi gibi değil.Orada top geniş alanda oynanıyor, rakiper Süperligdeki gibi kapanmıyor haliylede Quaresma gibi geniş alan bulduğunda oynayan oyuncuların önemi artıyor.
Hadi ulan, doğru olsun bu haber be!
--------------------------------------------------------
Medya Departmanında Flaş Karar
Beşiktaş Yönetimi İletişim ve medya departmanında flaş bir karar aldı.
Beşiktaş Medya ve iletişim koordinatörü Tuğrul Yenidoğan'ın görevine son verildi.
BJK Yönetimi, Komite başkanlığına başarılı gazeteci Erdoğan Aktaş'ın geleceği öğrenildi. Erdoğan Aktaş ile prensipte anlaşıldığı öğrenildi.
BJK Kongre Üyesi olan Erdoğan Aktaş'ın bu görevi ücret almadan yapacağı bildirildi.Görevine son verilen Tuğrul Yenidoğan'a Beşiktaş'ta yeni görev verilip verilmeyeceği merak konusu.
BJK TV'nin yeni haber müdürü Beşiktaş taraftarlarının yakından tanıdığı isim Hakan Gündoğar ismi konuşuluyor
Erdoğan Aktaş'ın Genel Yayın Yönetmeni olacağı BJK TV'de Beşiktaş yönetimi Hakan Gündoğar'a haber müdürü olarak görev vermeyi düşündüğü öğrenildi.
Kaynak: Kartalbakışı Özel Haber
doğru haber abi çok şükür![]()
yeri değil o yüzden linkini vermiyorum ama malum tapeyi dinlediniz mi ? şu stad işini durdurma ile alakalı olan
Bence bir süre bu başlıkta küfür serbest olmalı. Zira Ahmet Hamdi Çamlı ve Reyisine ben ağır bi gitmek istiyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
http://tr.eurosport.com/futbol/super...74/story.shtml
fikret orman dan bir şamar bekliyorum artık
Çomak sokmaya başladılar yine, bu stadı istediğiniz kadar yırtının bitireceğiz! Fikret Orman'ı BJK Başkanı olarak görmek istemiyorum, bilen bilir; ancak o da bu stadın bitiminde, o koltukta oturmaya devam edecek. Gidecekse de stad bitince gider! Siz ne yaparsanız yapın, emellerinize ulaşamayacaksınız!!!
Beyler yanlış olmasın kufurleri eden ahmet hamdi degil o sırada telefonu baskasi aliyor muhtemelen o zeki mi ne. Hatta gazete haberini okurken ac ahmet diyor. Yani o agir kufurleri eden ahmet hamdinin yanindaki baska bir nokta nokta.
Fikret orman ne yapsin. Sevdiği klube stad kazandiricam diye adamin çektiği cileye bak. Yazık ki be yazık ne hallere düştük.
Yarin obur gun bu iktidar giderse yalniz cok buyuk yargilanacaklar sokaga bile cikamayacaklar.
Küfrü eden şahsın ismi hiç önemli değil. Sen 111 yıllık kulübün başkanına o küfürleri nasıl edersin? Sorulması gereken o. Lafım sana değil, yanlış anlama. Sadece sorgulanması gereken olayı atlamayalım, onun derdindeyim.
En geç pazartesi günü, Fikret Orman'dan çok sert bir açıklama ve akabinde ''mahkeme önünde hesaplaşacağız, ne olursa olsun o stadı da bitireceğiz'' demesini bekliyorum.
Küfrü eden şahıslara da en derin muhabbetleri yolluyorum gece gece, kulakları çınlasın hepsinin ve güçleri yetiyorsa da durdursunlar stadın yapımını, o zaman görürler işte o pis ağızlarına aldıkları çArşı'nın ne olduğunu! Hadi bakalım, hodri meydan!
Sabrımızı sınıyorlar..
Yok canım ben anlıyorum seni . Bilgi amaçlı soyledim.
Valla ben gsliyim ama icimden bir parca koptu dinlerken. Seveyim futbolunu dedim. Gelip bir de taktik bilmem ne konusuyoruz. Aptal yerine konuyoruz. Hale bak.
Mahkeme falan diyemez cunku kayitlar illegal oldugu icin kanit gosterilemiyor. Boyle de bir hukuk var. Ama sabretmeliyiz. Sabredecegiz elbet gun gelir devran döner.
Ses kayıtlarının illegal olup olmadığı belli değil. 25 aralık operasyonunda yer alıyor olabilirler. Eğer savcı istemiyle polis dinlediyse dava açılabilir.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Gökhan Töre de sakatlanarak gerçek Beşiktaşlı oldu
Şaka bir yana üzüldüm ya,
http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/...khan-tore-soku