eğer deepfreeze gibi programlar varsa silinmez ama diğer türlü o klasör silinirken sorun yaratmıyor
yapcamı sandım olmadı şimdide yedek alarak belgelgdrimdekini silcem olur inş 16 05 2009da gidiyo
aynı sorun bendede var oyunu kaldıramadım normal sildim şimdide yükleyemiyorum bi caresini bulan varmı lütfen yardım edinnnnn
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
The wizard cannot continue because of the following error: could not load wizard specified in /wizard.inf (104)
Warning: could not delete temporary file C:\DOCUME~1\CANJEF~1\LOCALS~1\Temp\ismp001
Warning: could not delete temporary file C:\DOCUME~1\CANJEF~1\LOCALS~1\Temp\ismp001\3231539
bütün temp teki dosyaları sildim belgelerimdekileride sildim oyun hakkında hiç bir şey kalmadı ama yeniden kurmuyor bir çaresi bulan varmı lütfen bi yol gösterim makineye format atacam vallaa
benim cd dvd yükledim dili düzelttim spots interactiv zaten çıkmadı appliction datada
ama cd takılı iken please insert the correct DVD-ROM select OK and restart application diyo
cd takılı değilken aynısının CD-ROMlusunu veriyo
dosyayı buldum ama sports ınteractıve yok
beyler en sonunda buldum yaptim bende. yapamayanlar icin yardimci oliyim dedim. nerdeyse herkesin o denilen klasoru silememe gibni bi derdi war weyada silince tekrar gelio. ben bunu http://www.sigames.com/sibase.php?type=view&id=213 adresli siteden ogrendim. yapmaniz gereken sey cden documents and settingse girin sora kullanici adiniza girin sora application data sora sports interactive e girin sora fm2007ye girdikten sora karsiniza cikan dosyalardan settingse girip orda cikan version 702yi silin. artik menejer ekleyeblrsiniz bide unutmadan soliyim bu dediklerimi yaparken oyun acik olmicak. iyi eglenceler herkese
sorun menejer ekliyememe diilki oyun bende 16 myıs 2009 a geliyo tık serious.... dio ama denicem
bende cache diye bi dosya yok fm 2007 oldugu dosyada gizli de degil arama motorundan aratiyorum cikmiyo nedir acaba nedeni
walla sanırım kimse çözemedi bu sorunu, 20 Haziran 2010 yılında oyun a serios error was encountered and the application will close.An error file has been generated in ; ... hatası ile göcüyor, bu forumdaki herseyi uygularıdm yok dosya sil yok format at geri kur yok oyunu patch si kur vb... herseyi denedim ama sorun hala devam ediyor, gercek su ki bizim hatamız sigames cok güvenmekti sanırım, Klavye TR sorunu ile basladı sorunlar sonra Turksportalın güncellemsini eklemediler, Patch yeterince iyi oyunu düzeltemedi, şimdide komik hatalar, sonunda FM yi bizden sogutucaklar. Galiba Klavye olayıda bu yüzden gereksiz olarak görülen bir yeriz sanırım, FM2007 Sorunları ile tarihe gecen en super fiyasko...
Saygılarımla
Arkadaşlar ben sezonun ortasına kadar geldim antalya maçından sonra oyundan çıkıp bu hatayı werio: A serious error was encounteered and the application will close. An error file has been genetated EBF/C:/Documents and Settings/Mesut/Desktop/Football Manager 2007
oyunu sildim olmadı application datadaki fm 2007 yi sildimolmadı belgelerimi sildim olmadı temptekileri silmeye çalıştım bazıları yazmaya karşı korumalı dedi silinmedi bazılarını başka program kullanıyo dedi silinmedi ben napcam 5 gündür bunla uğraşıom delircem artık
coskun1907 ben o başlığı bu konuyu okuduktan sonra açmıştım ama gene olmuo bi yardım etseniz çok iyi olcak
bu sorun beni deli ediyo ne diyim çok sinirliyim bu hatayo ne yapcaz bu hatanın tam sorumlusu kim aceb firmamı
bir soru sormak istiyorum benim bilgisayarım kurulurken windows ingilizce idi araçlar kelimesinin ingilizcesi ne olabilir siz bana türkçe'sine bakarak anlatabilir misiniz yani üstteki 5. yere gir sonra en alttan bir üstteki şeklinde falan anlatabilir misiniz
Beyler Ben Kurdum CDen Document And Settingse Girdim Oradan Owner a Girdim Ve Sports İnteractive Dosyasını Sildim Geri Dönüşüm Kutusundanda Sildim Bir De Bölge Ve Dil Seçeneklerinden İngilizce(A.B.D.) Ve Diller Bölümünden De İngilizce(Q)Yu Seçtim Oyuna Girdim Profil OLuşturdum Ve Şuan Oynuyorum.
Kedndi İşinizi hallettikten sonra topice uğramıyosunzu bile nasıyaptıysanız söyleyinde bizdeyaplım dat klasöründeki fm2007 yi sildim belgelrmdekiinde sildim...Bu sefer Reklamlar çıkıo sonra Ekran kararıyo yardım.....
Arkadaşlar isterseniz daha önceden yaptığım videoyla da yapabilirsiniz..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=25560
olmuyor her şeyi denedim oyunum gitti başlayamıyorumda ya yine olursa
Ben de araçlarda klasör seçenekleri die bişey yok yha....
tesekurler dosyayi sildikten sonra oyuna girebiliyorum...
ya abi banada yardım edermisiniz bu Application Data nerede arıyorum bulamıyorum ... yardım ederseniz sevinirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya abi bende sildim ama giremiyorum ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar Application Data bende buldum ve sildim ama giremiyorum oyuna yardım ederseniz sevinirim lütfen
Silince Oldu Arkadaşlar Boşuna Kasmayın..
abi herseyi yaptim ama oyun aciliyor profil olusturamiyorum first name last name de kaliyor isim takim secemiyommm yardimmmmmmmmm ederseniz cok sevinirim
Application Datayi gizli dosyalar içerisinde de bulamıyorum.Onunla alakalı dosya çıkmıyor. yardım edin bıktım usandım 2006 dan...