Peki bunun sebebi nedir? Sezon biletler için değil de Gişe hasılatı için o sezonki başarının payı vardır yükselmesinde ancak aradaki fark çok fazla.
Peki bunun sebebi nedir? Sezon biletler için değil de Gişe hasılatı için o sezonki başarının payı vardır yükselmesinde ancak aradaki fark çok fazla.
Lig ve Kulup itibarlarinin veritabaninda fazla yuksek olmasi.
UEFA siralamasindaki yerimiz ile lig itibari birbiriyle uyusmadigi icin oyun ikinci sezon lig itibarini ve beraberinde kulup itibarlarini dusuruyor ve bu bilet fiyatlarina etki ediyor.
Yama ile beraber duzelmesini bekliyorum.
Tahminen Avrupa kupasi ve kupa maclarinda kombinelerin gecmedigini oyunun varsaymasi (Ingiltere'de boyle ama bizde kombine ic sahada oynanan butun maclari kapsiyor). Sezonluk bilet geliri asagi yukari bekledigim seviyede ama mac basina gelirde sorun var. Bu rakam yaklasik 5-6 milyon TL olmasi gerekirken 34 milyon TL civarinda.
Sizlerin bahsettiği konudan çok uzak olacak ama bir şey sormak istiyorum. Oyunda Fenerbahçe'yi yönetiyorum, 2021 yılındayım. Görevde bulunduğum 9 sene boyunca hiç başkanlık seçimi olmadı. Başkanın değişmemesini anlıyorum, ama neden hiç seçim olmadı ? Bunun başarı veya başarısızlıkla mı ilgisi var, yoksa ben mi bir şeyler kaçırdım acaba ?
Teşekkürler cevap için, bekleyeceğiz artık