Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: İnadına Fenerbahçe !(Büyük Değişim) 1.sezon

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

bende atletico madrid'le yarışıp aldım o adamı yoksa daha ucuza alabilirdim .avrupa şampiyonasında 90+3 te yedikleri golle 3-2 kaybettiler .istersen kadlec'inde profilini koyim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by stoch753 View Post
    şampiyonlar liginden elendiğin için moralini bozma bende ilk sezonumda celtic'e elendim finalde arsenal'i 2-1 yenerek uefa şampiyonu oldum .2.sezon şampiyon olup şl'ye direk katıldım daha iyi kadro ve oturmuş taktiğe rağmen çeyrek finalde barca'ya elendim .birazdan milan badelj'in profilini koyacam pişman olacaksın almadığına adam hırvatistan'ı avrupa şampiyonası finaline taşıdı
    Ben de CL gruplarda 3.olup elendim ilk sezon ve Uefa Kupası'nda yarı final oynadım. Yani dert etmeye gerek yok.

Badelj için artık çok geç maalesef. 15m Euro'dan aşağı satacaklarını düşünmüyorum. Başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by yigitgk View Post
    Ben de CL gruplarda 3.olup elendim ilk sezon ve Uefa Kupası'nda yarı final oynadım. Yani dert etmeye gerek yok.
    ztn genelde uefa'yı şampiyonlar liginde gruptan çıkamamış takımlar alıyor.3 fenerbahçe kariyerimdede şampiyonlar ligi çeyrek finallerinde barcelona ile eşleştim .messi 6.90'ı geçemedi valdez 7.5 in altına düşmedi .bu kariyerimde valdez sakattı villa 2 maçta 4 gol atarak ipimi çekti

Quote Originally Posted by stoch753 View Post
    bende atletico madrid'le yarışıp aldım o adamı yoksa daha ucuza alabilirdim .avrupa şampiyonasında 90+3 te yedikleri golle 3-2 kaybettiler .istersen kadlec'inde profilini koyim
    Kadlec'i bende almaya çalıştım ama Bayern aldı.

Quote Originally Posted by yigitgk View Post
    Umarım en az Yarı Final oynayabiliriz.

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Badelj için artık çok geç maalesef. 15m Euro'dan aşağı satacaklarını düşünmüyorum. Başarılar
    Biz yinede şansımızı bi deniyelim.
    Yorumlar için çok teşekkürler bu arada.

STSL 5. Hafta
    Benitez,Stoch ve Zeman üçlüsü müthiş bir maç çıkardı.Benitez hat-trick yaptı.Stoch 1 gol 1 asist.Zeman 2 asist ve rakibe kırmızı kart gördürdü.İleri üçlümüz oldukça iyi.

STSL 6. Hafta
    Yine iyi oynadık ve 4-0 lık galibiyet aldık.Benitez ve Stoch'un formu müthiş.

A2 takımımızın ilk beş haftadaki sonuçları:

Çok kötü başladık ardından Berk Elitez ve Gökay İravul'un futbolları bize puanları getirdi.Toparladık.

STSL 7. Hafta
    Sezonun 2. derbisindede gülen taraf olamadık.

STSL 8. Hafta

Avrupa Ligi Grup 2. Maçı

Avrupa Ligi Grup 3. Maçı

Benitez olağanüstü oynuyor şu anda umarım sakatlık falan yaşamaz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'a kaybetmen kötü olmuş :/ Ben Fener ile içeride dışarıda Gs-Bjk-Ts üçüne de koymuştum ilk sezon
    Benitez de helal olsun çok sağlam gidiyor.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri