Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 109 sonuç

Konu: Bitmez Tükenmez Aşkımız [ Fenerbahçe SK - 1. Sezon ]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

STSL 7. Hafta

Rahat bir galibiyet oldu. 3 puanı 3 golle aldık.

STSL 8. Hafta

Yine derbi, yine deplasman, yine hüsran... Beşiktaş deplasmanında mağlup olduktan sonra Trabzonspor'a da kaybettik.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. Maç

Zayıf rakibimizi rahat yendik ve liderliğimizi sürdürdük...

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül Şoku Yaşanıyor !

Trabzon maçında sakatlanarak kenarı alınan Gökhan Gönül'ün yapılan müdahalesinde sakatlığının ciddi olduğu ve sahalardan 2-3 ay uzak kalacağı açıklandı.

STSL 9. Hafta

Hatıralar Sarmış 4-1 Yanımı !

Lig lideri Bursa'yı bozguna uğrattık ve 3 puanın sahibi olduk.

STSL 10. Hafta

Fenerbahçe Zevkten 4 Köşe !

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. Maç

Olmadı bu hiç olmadı. Alınan 3 galibiyetten sonra bu beraberlik grup liderliğini zora soktu. Ama gruptan çıkmayı garantiledik.

Gruptan çıkmayı garantiledik !

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Şike soruşturmasından sonra daha hırslı oynuyor da olabiliriz
    Takımı bilmem de ben her ayrıntıya dikkat etmeye çalışıyorum. Maç öncesi koçların takım değerlendirmeleri oldukça işe yarıyor. Dediğim gibi takımı hırslandırdı mı bilmiyorum ama beni çok hırslandırdı.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gökhan Gönül'ün sakatlığı kötü olmuş. Avrupada ki maçların çok iyi Trabzon maçıda normal geçmiş bana göre, dengesiz bir takım çünkü.

Gökhan Gönül'ün 2-3 aylık yerini Okan Alkan doldurabilir.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Gökhan Gönül'ün sakatlığı kötü olmuş. Avrupada ki maçların çok iyi Trabzon maçıda normal geçmiş bana göre, dengesiz bir takım çünkü.

Gökhan Gönül'ün 2-3 aylık yerini Okan Alkan doldurabilir.
    Zaten ilk işimiz Okan Alkan'ı as takıma çıkarmak oldu. Orhan Sam ve Aykut Demir'i zor maçlarda Okan Alkan'ı içerdeki lig maçlarında ve kupa maçlarında kullanmayı düşünüyorum.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

STSL 11. Hafta

ZTK Grup 1. Maç

İlk defa oturduğum ilçenin takımı Menemen BLD. denk geldi. Maçın da İzmir de olması değişik duygular yarattı. Maçtan önce stadyuma yakın oturan annemi, babamı ve arkadaşlarımı da ziyaret ettim.

STSL 12. Hafta

STSL 13. Hafta

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. Maç

Liderlik yarışı verdiğimiz Tottenham ile deplasmanda berabere kalarak umutlarımızı son maça taşıdık. Tottenham'ın Cluj'u yeneceğini düşünürsek bizim de Bayern'i yenmemiz mecbur. Eğer grubu 2. bitirirsek gruplarını 1. bitiren takımlarla karşılaşacağımız için çeyrek final hayal olacak. Özellikle grup liderleri de dünya devi olduğu için grubu lider bitirmekten başka çaremiz yok.

STSL 14. Hafta

Sezon başında transfere sadece 10 m € harcanması ve Şampiyonlar Ligi'ne katılınması sonucu kulübümüzün finansı sıkıntıya girmedi. Zaten ŞL'ye ayak bastı parası ( 7.100.000 € ) ve grupta alınan galibiyetlerle transferlerin parasını çıkardık. Yönetimde finansın gelişmesi sonucu bütçeyi arttırdığını açıkladı.

TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ümit Abi anlaşılan büyük maçlarda zorlanıyoruz. Büyük maçlardan önce kilit 2-3 oyuncuyu dinlendirsen güzel olabilir bence.

Ligde ve kupada şampiyonluğu göğüslüyeceğimize kesin gözüyle bakıyorum.

Ayrıca abi senin şu bitmek bilmeyen Avrupa şanssızlığını bu kariyerde sona erdirmek lazım. Artık kupayı görmek istiyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Avrupa'da iyi gidiyorsun, ekstra transfer bütçesiyle eksik mevkilere takviye yaparız.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Derbiler haricinde iyi gidiyoruz.Avrupadada iyiyiz umarım böyle devam ederiz

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Ümit Abi anlaşılan büyük maçlarda zorlanıyoruz. Büyük maçlardan önce kilit 2-3 oyuncuyu dinlendirsen güzel olabilir bence.

Ligde ve kupada şampiyonluğu göğüslüyeceğimize kesin gözüyle bakıyorum.

Ayrıca abi senin şu bitmek bilmeyen Avrupa şanssızlığını bu kariyerde sona erdirmek lazım. Artık kupayı görmek istiyoruz.
    Avrupa'da başarı sağlayabilmek için primleri yüksek verdim. O yüzden takımın ülke maçlardaki performansı ile Avrupa perfromansı arasında çok fark oluyor. Büyük maçlardan önceki hafta yedeklerle çıkıyorum zaten. Fakat derbiler ŞL maçları öncesi ve sonrasına denk geldiği için sıkıntı oldu. Gerçi dinlendirmesem de takım fiziksel olarak gayet iyi bir konumda. Umarım Avrupa'daki şanssızlığı bu kariyerde kırabilirim.
    Avrupa'da iyi gidiyorsun, ekstra transfer bütçesiyle eksik mevkilere takviye yaparız.
    Maşallah Avrupa'da gerçekten iyiyiz. Devre arasında ŞL şansını arttırmak için birkaç takviye yapabilirim.

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Derbiler haricinde iyi gidiyoruz.Avrupadada iyiyiz umarım böyle devam ederiz
    İnşallah.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ZTK 2. Maç

STSL 15. Hafta

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. Maç

Burası Kadıköy Buradan Çıkış Yok !

Avrupa'da şansımız yine ortada. Zenit, S. Moskova, Kopenhag ve Rubin gibi takımlar varken Roma geldi 2. turda...

STSL 16. Hafta

STSL 17. Hafta

İlk yarı sona erdi...
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Roma'yı geçeceğini düşünüyorum orta düzey bir takım. Ara transfer döneminde bir iki takviye ile sezonu kapatırız

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Roma'yı geçeceğini düşünüyorum orta düzey bir takım. Ara transfer döneminde bir iki takviye ile sezonu kapatırız
    İnşallah Roma'yı geçebiliriz. Lugano'ya teklif gelebilir her an. Serbest kalma maddesini kaldırmak için yeni sözleşme önereceğim ama uçuk rakamlar istiyor. İlk iş takımı korumak olacak. Belki birkaç tane de transfer olabilir.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Roma geçebileceğin bir takım Ümit , Geçersin ve emin adımlarla yola devam edersin.

Lig için ise kesin demek yersiz olmaz (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Akıyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Roma geçebileceğin bir takım Ümit , Geçersin ve emin adımlarla yola devam edersin.

Lig için ise kesin demek yersiz olmaz (:
    Roma'yı geçeriz inşallah. Daha kolay rakipler varken Roma'nın gelmesi stres yaptırıyor bana.
    Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Akıyoruz
    Maşallah iyiyiz.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aynı taktiği ben de kullanıyordum. İlk sene 34 maçta 32g-2b ile bitirdim ligi
    CL'de 3.olup Avrupa Ligi'ne gittim, Yarı Final'de elendim. Bu taktik Fener'e CUK diye oturuyor.

Başarılar dilerim abi, iyi gidiyorsun. Lig maçlarında rotasyon yapıyorsun anlaşılan, çünkü ana kadron 7 yabancılı.
    Beşiktaş mağlubiyeti de kötü olmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Roma'yı zorlanmadan geçeceğimizi düşünüyorum. Lig artık garanti denebilir. Lugano konusunda ise takımda tutulması zor bir isim. Ben hep oyunu ilk açtığım gibi serbest kalma maddesini arttırıp haftalık €59K + primler şeklinde sözleşme ile takımda tutuyordum.

Abi bu arada Selçuk İnan ile Hamit Altıntop'a bak. İmza attır olmamlılar. İkisi de Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by yigitgk View Post
    Aynı taktiği ben de kullanıyordum. İlk sene 34 maçta 32g-2b ile bitirdim ligi
    CL'de 3.olup Avrupa Ligi'ne gittim, Yarı Final'de elendim. Bu taktik Fener'e CUK diye oturuyor.

Başarılar dilerim abi, iyi gidiyorsun. Lig maçlarında rotasyon yapıyorsun anlaşılan, çünkü ana kadron 7 yabancılı.
    Beşiktaş mağlubiyeti de kötü olmuş.
    Kesinlikle 4-2-3-1 den vazgeçmeyeceğim. Taktik çok uyum sağlamış gibi görünüyor takıma.
    Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Roma'yı zorlanmadan geçeceğimizi düşünüyorum. Lig artık garanti denebilir. Lugano konusunda ise takımda tutulması zor bir isim. Ben hep oyunu ilk açtığım gibi serbest kalma maddesini arttırıp haftalık €59K + primler şeklinde sözleşme ile takımda tutuyordum.

Abi bu arada Selçuk İnan ile Hamit Altıntop'a bak. İmza attır olmamlılar. İkisi de Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul ediyor.
    Selçuk Lille ile anlaştı. Hamit de yeni sözleşme imzaladı Bayern ile.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ZTK Grup 3 ve 4. Maçlar

K. Erciyesspor 0-5 Fenerbahçe

Fenerbahçe 5-2 Sivasspor

Çeyrek finaldeki rakibimiz Trabzonspor oldu.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Biliyosun ?

Hangi bölgelere takviye yapmayı düşünüyorsun?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Devre arasında Paulo Henrique ve Atila Turan'ı kadromuza kattık. Serkan Kırıntılı ve Uğur Boral ile yollarımızı ayırdık. İlhan Eker'i de sezon sonuna kadar kiraladık. Ayrıca rezerv takımdaki Mert Günok'u as takıma çıkardık.

Transfer dönemi ve takımdan da haber vermek istiyorum. Volkan Demirel'i İnter'e vermeyince mutsuz oldu. Gökhan Gönül de yeni sözleşme istedi. Anlaşamayınca o da mutsuz oldu. İkisi de ayrılmak istiyor şu an. Dia ve Lugano'yu ise kadroda tutmayı başardık. Paulo Henrique'nin yanında Neymar'ı da almak istedim. Fakat çok para istediler. Artık 2. yarı için hazırız...
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Transferler çok iyi. Volkan ve Gökhan'la konuşup sorunu çözebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Biliyosun ?

Nokta 2 transfer yapmışsın ve ikisindende istediğin verimi alacağını umuyorum. Birde Santos'la P.Henrique için gerçekten sıkı pazarlık yapmışsın gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by areas View Post
    Hangi bölgelere takviye yapmayı düşünüyorsun?
    Takviyeleri yaptım. Alex'i satacaktım ama takım ve taraftarlar tarafından gelecek tepki ile takımda morallerin bozulmaması için vazgeçtim. Paulo Henrique'nin kalitesi tartışılmaz. Nitekim Alex de transferden sonra Henrique'nin yıldız bir oyuncu olacağını açıkladı. Bana öyle geliyorki yeni Aleximiz Paulo Henrique olacak.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Transferler çok iyi. Volkan ve Gökhan'la konuşup sorunu çözebilirsin.
    Evet ikisi ile de bir görüşme yapacağım. Paulo Henrique'den çok şey bekliyorum.
    Quote Originally Posted by areas View Post
    Nokta 2 transfer yapmışsın ve ikisindende istediğin verimi alacağını umuyorum. Birde Santos'la P.Henrique için gerçekten sıkı pazarlık yapmışsın gibi
    Santos ile müthiş pazarlık yaptık. 23 m € dan açtılar ama 16.5 a kaptık. Bundan sonra yeni Alex'imiz Paulo Henrique olacak...
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

serdar gürlerin bonservisi almaya bak hocam 2 yıl sonra city istiyo

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Kesinlikle. Çok açık konuşuyorum, SG bence oyundaki en iyi Türk sağ açık. Bu konuda herkesle tartışabilirim
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Kesinlikle. Çok açık konuşuyorum, SG bence oyundaki en iyi Türk sağ açık. Bu konuda herkesle tartışabilirim
    Serdar Gürler için sezon sonunda girişimlerimiz olacak.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ZTK Çeyrek Final Maçları

Yarı finaldeki rakibimiz Beşiktaş oldu.

STSL 18-19-20-21. Hafta

Birazdan Roma deplasmanına gidiyoruz. Stoch, Paulo Henrique ve Niang'ın olmaması elimizi kolumuzu bağladı adeta. Umarım oynayacak isimler başarılı olabilirler...
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ümit bu sefer gol olsun

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri