İstifa yerinde olmuşMilan'da başarılar reyiz
![]()
Yarı yolda bırakmak olmamış..Hani Dünya Sıralamasındaki 1.lik ?![]()
Brezilya is out
gerçektede çeyrek finalde uruguaya elenmişti demi?![]()
Elano'yu almazsan milli takıma böyle olur.![]()
çabuk istifa ettin dünya kupası noldu Brazilya sensiz napcak![]()
Kadroda bayağı bi revizyon yaptık. 10 oyuncu aldık,gönderdiklerimizin sayısını Allah bilir
Zlatan Ibrahimovic
Rodney Strasser
Carlos Kameni
Christopher Samba
Ganso
Arturo Vidal
Luke Wilkshire
Hamit Altıntop
Nourdin Amrabat
Genel Olarak Transfer;
Kullanacağımız Taktik ve İdeal 11;
Üf be kadroya bak![]()
Taktik değiştir Ganso'yu AMC oynat Nedim.
Ganso'dan faydalanabilirsen uçar o takım.Yani her türlü uçar da o zaman başka bi uçar![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Hamit ve Wilkshere bence Milan'a yakışmamış; amma diğer oyuncular felaket, uçuracaklardır takımı![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
57 milyon gelir yapmışsın süper![]()
Cahil kaldım sanırım.Bir önceki sayfada copa america maçları var ve japonya da oynuyor.Copa America sadece Amerika takımlarının yaptığı bir organizasyon değil mi? Japonya ne arıyor orada
Faydalanırız inşAllah ya
Hamit bence gayet kaliteli. Wilkshire'i ise sadece 1 yıl kullanmak için aldım. Sağlam bir sağ bek için para kalmamıştı,alternatiflere yöneldik
Her Copa America'da Bir Ülke kıta dışından davet ediliyor. Bu seneninki Japonya olmuş.Gerçekte de çağırdılar Japonya'yı fakat deprem dolayısıyla gelmediler,yerlerine Kosta Rika çağrıldı.
Şampiyonlar Ligi Grubumuz;
Serie A 1.Hafta
Serie A 2.Hafta
Serie A 3.Hafta
Şampiyonlar Ligi A Grubu İlk Maç
Serie A 4.Hafta
Serie A 5.Hafta
Serie A İlk 5 Hafta Sonucu Oluşan Puan Durumu;
Güzel gidiyoruz güzelStrasser'i hangi mantıkla aldın
![]()
Serie A 6.Hafta
Serie A 7.Hafta
Serie A 8.Hafta
Şampiyonlar Ligi A Grubu 2.Maç
Şampiyonlar Ligi A Grubu 3.Maç
Şampiyonlar Ligi'nde İlk 3 Maç Sonucu Puan Durumu;
Ligde iyisin. Ama ŞL'de hafif sıkıntı var.![]()
TariboWest
Kadron yetersiz bana göre. Hamit , Wilkshire , Amrabat , Emanuelson yetersiz. Yedeklerinde sıkıntılı. Merkel , Strasser , Aubameyang , Adiyiah kadrona yakışmayan futbolcular. İki bektede sıkıntı var bana göre değiştirirsen iyi olur.
Hamit ve Amrabat gayet iyi performans gösteriyorlar bence. Evet Wilkshire'den istediğim verimi alamadım,hatta kötü oynuyor diyebilirim.Bu yüzden devre arası göndereceğim.Emmanuelson iyi fakat evet o da Milan gibi bir takım için çok yeterli değil,yapabilirsek devre arası,olmazsa sezon sonu daha iyi bir DL alacağız.Merkel,Strasser,Aubameyang,Adiyiah zaten alternatif,kupa maçlarında filan oynayacaklar genel olarak.Yani sonuç olarak bek konusunda sana katılıyorum Eralp,yetersizler.
Serie A 9.Hafta
Serie A 10.Hafta
Serie A 11.Hafta
Serie A 12.Hafta
Serie A Puan Durumu;
Şampiyonlar Ligi A Grubu 4.Maç
Son 2 maçı mutlaka alman lazım gruptan çıkmak için![]()
Milan'da başarılar Nedim.
Ligte gidişat iyi ama Avrupada mutlaka gruptan çıkmalısn.