Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 368 sonuç

Konu: Gerçek Futbol Seria A'da Oynanır [ Roma - Fransa - 8. Sezon ]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

STSL 7-8-9-10. Hafta

UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 3-4. Maçları

İlerleyen günlerde daha iyi olacağımızı umuyorum. Takım Alex'in ayrılmasının şokunu ve üzüntüsünü yavaş yavaş üstünden atmaya başladı. Maşallah Niang'ın muhteşem performansı maçları kazanmamızda önemli bir etken. Bunların yanında Lugano ve Emre de çok iyiler. Genç oyuncularımız Mert Günok ve Okan Alkan da gelişim sağlamaya başladı. Ayrıca 2 genç oyuncumuzu Volkan ve Gönül'e bıraktık. Umarım 2 oyuncumuz da gençlerin gelişimine katkı sağlayacaklar.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Güzel gidiyoruz.İnşallah böyle devam ederiz,ikinci Lyon maçında Niang coşmuş

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

şlden elenmen sanki daha iyi gibi yetersiz gibi görünüyor takım 3. olup uefaya gidersen belki bi final görebilirsin lig maçları çok iyi beşiktaşa deplasmanda yenilmemen çok iyi olmuş lyon maçıda iyi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Güzel gidiyoruz.İnşallah böyle devam ederiz,ikinci Lyon maçında Niang coşmuş
    İnşallah.
    Quote Originally Posted by xvyzozan View Post
    şlden elenmen sanki daha iyi gibi yetersiz gibi görünüyor takım 3. olup uefaya gidersen belki bi final görebilirsin lig maçları çok iyi beşiktaşa deplasmanda yenilmemen çok iyi olmuş lyon maçıda iyi
    Ben de AL'ye gitmeyi hesaplıyorum zaten.
    TariboWest

sakary Ali Misafir

Bence ne olursa olsun Avrupa Ligini düşünme.Çıkabilirsan çık maddi açıdan daha fazla kazanırsın.Dediğim gibi Şampiyonlar Liginde devam etme fırsatın varsa 1 turda olsa mutlaka çık derim.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Bence ne olursa olsun Avrupa Ligini düşünme.Çıkabilirsan çık maddi açıdan daha fazla kazanırsın.Dediğim gibi Şampiyonlar Liginde devam etme fırsatın varsa 1 turda olsa mutlaka çık derim.
    doğru dedin sende uefayı kazanınca bile şlde gruplardan çıktığın parayı vermiyorlar sende haklısın.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    doğru dedin sende uefayı kazanınca bile şlde gruplardan çıktığın parayı vermiyorlar sende haklısın.
    Zaten ben öyle düşünsem de takım ŞL'den devam edeceğiz dedi. Bana susmak düşer.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

STSL 11-12-13-14-15-16-17. Haftalar

UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 5-6. Maçlar

Kuralar çekildi ve rakibimiz Arsenal oldu.

ZTK Grup 1-2. Maçları

Ve ilk yarı sona erdi...

Genel Değerlendirme

Spor Toto Süper Lig

Lige beraberliklerle başlayıp zirveden uzak kalsak da ilerleyen haftalarda özellikle Niang'ın muhteşem performansıyla lig liderliğine oturduk ve 17 hafta sonunda koltuğu kimseye bırakmadık. Aynı performansı 2. yarıda da gösterdiğimiz zaman rahat bir şampiyonluk alacağımızı düşünüyorum.

UEFA Şampiyonlar Ligi

Nedense kadroya bir türlü güvenemedim. Bu yüzden de Sevilla ve Lyon maçlarını fazla ciddiye almadım. Twente'yi 2 maçta yenip AL'ye gitmekti hedef. Fakat oyuncularım son 2 maçta harika bir oyun ortaya koyarak kendilerine güvenmem gerektiği mesajını verdi. Bakalım Arsenal karşısında neler yapacağız?

Ziraat Türkiye Kupası

Senelerdir alamadığımız için kupaya önem veriyorum. Grupta 4 puanla lider durumdayız. ZTK Kupası'nı artık müzemize koymak istiyoruz.

Yönetimin verdiği ek bütçeden sonra transfer bütçemiz 6 m € civarında. ŞL'deki tur şansımızı arttırmak için transfer yapabiliriz. Fakat bu oyuncu hem seneye as takımımızda oynayabilecek kalitede olmalı, hem de bu sene ŞL'de forma giymeli ve katkı verebilmeli. Böyle bir isim düşündüğümüzde Arjantin ve Brezilya pazarına yöneleceğiz gibi duruyor.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Abi malesef gruptan çıkmışın.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Daha ilk turdan İngiliz inş elersin

SEVİLLA MAÇINA DİKKAT( Gökhan inler 29.dk kırmızı kart) maç sonucu 3-1 fenerbahçe.
    sevillaya bu durumda 3 tane atıp 1 tane yiyorsan arsenal önünde geçme şansın %30dan fazla bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Her kulvarda mükemmel bir gidişat var Ümit, bunu devam ettirmen ve Fenerbahçe'mizi daha da yükseklere çıkarman dileğiyle.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Mayk'ın dediği gibi malesef çıkmışız Çıkmasak daha ileri giderdik

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Abi malesef gruptan çıkmışın.
    Oyuncuları durdurumadım.
    Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Daha ilk turdan İngiliz inş elersin
    İnşallah.
    SEVİLLA MAÇINA DİKKAT( Gökhan inler 29.dk kırmızı kart) maç sonucu 3-1 fenerbahçe.
    sevillaya bu durumda 3 tane atıp 1 tane yiyorsan arsenal önünde geçme şansın %30dan fazla bence.
    Her zaman söylüyorum. Ben Avrupa maçlarında çok şanslıyım. İyi oynarım, belki ezerim ama 90+ da yer veda ederim.
    Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Her kulvarda mükemmel bir gidişat var Ümit, bunu devam ettirmen ve Fenerbahçe'mizi daha da yükseklere çıkarman dileğiyle.
    Benim de hedefim bu kardeşim. İnşallah başaracağız.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Mayk'ın dediği gibi malesef çıkmışız Çıkmasak daha ileri giderdik
    Ben de AL'yi hedefliyordum ama gitmeyi başaramadım.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Hocam ele arsenali bak keyfine

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Hocam ele arsenali bak keyfine
    İnşallah.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ZTK Grup 3-4. Maçlar

ZTK Çeyrek Final Maçları

Yarı finaldeki rakibimiz Trabzonspor oldu.

STSL 18-19-20-21-22. Hafta

TariboWest

güzel gidiyorsun 3 büyüklerinde en sevmediğim yanı bu işte ilk sene şampiyon olabiliyorsun 2. senede zaten gelen para ve ünle bir sürü oyuncu transfer ediyorsun zaten şampiyon kapasitede kadro var bide üstüne yıldızlar gelince oynamaya bile gerek kalmıyor lig maçlarını ayda yılda gelen şl maçlarına kalıyorsun bu da bence oyunun zevkini azaltıyor ve uzun sürmüyor :S

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

güzel gidiyorsun 3 büyüklerinde en sevmediğim yanı bu işte ilk sene şampiyon olabiliyorsun 2. senede zaten gelen para ve ünle bir sürü oyuncu transfer ediyorsun zaten şampiyon kapasitede kadro var bide üstüne yıldızlar gelince oynamaya bile gerek kalmıyor lig maçlarını ayda yılda gelen şl maçlarına kalıyorsun bu da bence oyunun zevkini azaltıyor ve uzun sürmüyor :S
    Zaten 2. sezondan sonra yıldız isimler ve Şampiyonlar Ligi'ne odaklanıyorsun. Bizim lig de bu kadar. Yapacak birşey yok.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 1. Maç

Söylecek birşeyim yok. Maça fırtına gibi başladık. Niang tek başına mahvedecekti ki Arsenal'i kırmızı kart gördü. Sonra saçma sapan bir gol yedik ve Stoch da kırmızı kart gördü. Bu da yetmedi. Penaltı kazandık. Gilberto Silva penaltıyı atamadı devam eden pozisyonda kaleciye nişanladı ve maç berabere bitti. Büyük ihtimalle elendik. İşte benim şansım yine ortaya çıktı.

TariboWest

arsenal maçı ne öyle 2 kırmızı. şutlarda ezmişler seni atak oyuncusu bir dia kalınca
    alex olsaydı o penaltıyı kaçırmazdı.
    bir de bilgisayara okutup felanmı açıyorsun totemmi yapıyorsun maçlardan önce nedir bu 8 şut çekmissin 5i tutmuş adamlar 21 çekmiş 6sı tutmuş artık şansmıdır değilmidir bilemicem

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

çok iyi kapanıp arsenali uzak şutlara zorlamışın girdimiğimiz net pozisyon sayısıda arsenalden fazla böyle oynarsak turu geçeriz ama ilk golü bizim bulmamız şart

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

arsenal maçı ne öyle 2 kırmızı. şutlarda ezmişler seni atak oyuncusu bir dia kalınca
    alex olsaydı o penaltıyı kaçırmazdı.
    bir de bilgisayara okutup felanmı açıyorsun totemmi yapıyorsun maçlardan önce nedir bu 8 şut çekmissin 5i tutmuş adamlar 21 çekmiş 6sı tutmuş artık şansmıdır değilmidir bilemicem
    Her Fenerbahçe kariyerimde ben oynuyorum ama elenen de ben oluyorum. Şanssızlığımı ne zaman kıracağım bilmiyorum.
    Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    çok iyi kapanıp arsenali uzak şutlara zorlamışın girdimiğimiz net pozisyon sayısıda arsenalden fazla böyle oynarsak turu geçeriz ama ilk golü bizim bulmamız şart
    Yapamadık abi.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

STSL 23-24-25. Hafta

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 2. Maç

2. dakikada yine kırmızı gördük. Maça adeta 10 kişi başladık. Buna rağmen çok iyi kapandık. İlk golü de biz bulduk ama penaltıdan yediğimiz golle maçı uzatmalara götürdük. Uzatmalarda golü yiyince ofansif oynamaya başladık ve bu sonuç ortaya çıktı. Nedense normalde olmayan şeyler hep Avrupa'da yaşanıyor. Sıkıldım artık...

TariboWest

yok artık dakika 2de niye böyle görüyorlar kırmızı ya çok anormal bu zaten niang ve diasız çıktın maça bide baroni yapmış yapacağını neyse sağlık olsun gruplardan çıkınca gelen para gelecek sezon için yeter sanırım iyi gidiyorsun şampiyon olursun bu sene

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

yok artık dakika 2de niye böyle görüyorlar kırmızı ya çok anormal bu zaten niang ve diasız çıktın maça bide baroni yapmış yapacağını neyse sağlık olsun gruplardan çıkınca gelen para gelecek sezon için yeter sanırım iyi gidiyorsun şampiyon olursun bu sene
    Liderliği de kaptırdık Galatasaray'a. 3 puan arkasında takip ediyoruz. Takım çöktü resmen...
    TariboWest

8 CCC vermişiz. Maçtan sonra n'aptın abi Baroni'ye ?

eğer takım iyice çöktüyse taktik değiştirebilirsin bazen inanılmaz dönüşler gerçekleşebiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    8 CCC vermişiz. Maçtan sonra n'aptın abi Baroni'ye ?
    10 kişi ile deplasmanda normaldir diye düşünüyorum 8 ccc. Baroni'ye birşey yapmadım. Allahından bul dedim. Bir de ağzımı bozdurdu gece gece o kadar.
    eğer takım iyice çöktüyse taktik değiştirebilirsin bazen inanılmaz dönüşler gerçekleşebiliyor.
    Bakalım biraz toparlandık. Kafa kafayız şu an. Lider biziz.
    TariboWest

Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri