Anket Sonuçlarını Görüntüle: Ayın Kariyeri Ödülüne Adayınız ?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • EndoplazmiK RetikuluM | Türkiye | Ay-Yıldızlılar Avrupa 2.si

17 41.46%
  • DisCo | Kendini Gerçekleştiren Kehanet [Sezon 2 - Kupa 3]

9 21.95%
  • merhaba917 | Bize Her Yer Bandırma| Hedef: Süper lig 2. sezon

1 2.44%
  • Kawaguchi | Ezber Bozmaya Geliyoruz...

10 24.39%
  • furdun | Çocuklar İnanın İnanın Çocuklar...| Fenerbahçe Sezon No: 2 |

4 9.76%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 32 arası toplam 32 sonuç

Konu: Temmuz Ayının Kariyeri Ödülü

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Heh. Sonunda konu kilitlenmesi kaldırılmış. Ben de iki kelime bir şeyler söyleyeyim.

Şimdi oylamadan çıkarıldığıma göre ben hile yaptım. Peki hile nasıl yapılır?

Ya kendime oy atarım, ya çok fazla yeni üyelik açtırıp kendime oy attırırım(yani şüpheli bir sonuç doğar) ya da aynı ip adresinden kendime birden fazla tane oy atarım.

Kendime oy atmadığımı zaten moderatörler de biliyorlar.

Kariyerime bakanların da bileceği gibi ben 3 gündür tatildeydim. Ve ayın kariyeri ödülü adlı yarışmaya ilk baktığımda 6 adet oy almıştım. ''İyi iyi, bu ay şöyle bir 8-9 alsak itibarımız biraz yükselir, iyi olur'' dedim ancak ertesi gün oylamaya baktığımda 15-16 civarlarında gezdiğimi gördüm.

Şimdii, doğruyu söylediğime inanıyorsanız şunu söyleyebilirim ki bunu ben yaptırmadım. Herkesin günlük hayatta ya da bu forumda sevmediği, gıcık olduğu insanlar olabilir. Peki bu gıcık olduğu insanlar böyle bir -yarışmayı- kolayca baltalayabilirler mi? Bence baltalayabilirler. Bakalım nasıl.

Şimdi bu adam bana gıcık oluyorsa, yukarıda söylediğim hile yapma işlemlerinden hepsini de yapsa, fakat ben birincilik yarışının içinde olmasam bunlar göze çarpmaz. Mutlaka birincilik yarışının içinde olmam lazım ki, bunlar moderatörlerin ilgisini çeksin, ''Napıyor bu adam?'' desin.

Moderatörler ayın kariyeri yarışmalarında en az 15 günlük üye olma ve oy verecekleri kariyere en az 2 kez yorum yapma gibi şartları koymazlarsa bunlar olur, yarışma baltalanır, kimsenin istemediği şeyler meydana gelir.

Ben burada oy peşinde, birincilik peşinde değilim. Zaten nannar hocanın alamadığı ödülü benim almam biraz abes olurdu. Bunları yazma nedenim insanların benim hile yaptığımı düşünmesi, ve benim bu düşünceyi ortadan kaldırmak istememdir.

Başka EndoplazmiK RetikuluM olmak üzere oylamaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
    Eren kardeşim gerçekten iyi niyetli , saygılı ve gözüpek sayılı arkadaşlarımızdandır ve onun böle bir olayda adının geçmesi üzücü ama Eren'in böyle birşey yapmayacağının kanaatindeyim ben oyumuda Eren'e atmıştım zaten , onun kariyerini takip etseydiniz. Ümit'inden tutun TorosKaplan'ına kadar bir çok kişi yorum yapıyordu yorum yapıyordum iki dakikaya yorumum fazlalıktan kayboluyordu o derece bir olay var ortada ben Eren'in hak ettiğini düşünüyorum Emir'in kariyerini hiç görmediğim için yorum yazma gibi bir lüksüm yok olmuş bitmiş ben genede Emir'i tebrik ederim.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Heh. Sonunda konu kilitlenmesi kaldırılmış. Ben de iki kelime bir şeyler söyleyeyim.

Şimdi oylamadan çıkarıldığıma göre ben hile yaptım. Peki hile nasıl yapılır?

Ya kendime oy atarım, ya çok fazla yeni üyelik açtırıp kendime oy attırırım(yani şüpheli bir sonuç doğar) ya da aynı ip adresinden kendime birden fazla tane oy atarım.

Kendime oy atmadığımı zaten moderatörler de biliyorlar.

Kariyerime bakanların da bileceği gibi ben 3 gündür tatildeydim. Ve ayın kariyeri ödülü adlı yarışmaya ilk baktığımda 6 adet oy almıştım. ''İyi iyi, bu ay şöyle bir 8-9 alsak itibarımız biraz yükselir, iyi olur'' dedim ancak ertesi gün oylamaya baktığımda 15-16 civarlarında gezdiğimi gördüm.

Şimdii, doğruyu söylediğime inanıyorsanız şunu söyleyebilirim ki bunu ben yaptırmadım. Herkesin günlük hayatta ya da bu forumda sevmediği, gıcık olduğu insanlar olabilir. Peki bu gıcık olduğu insanlar böyle bir -yarışmayı- kolayca baltalayabilirler mi? Bence baltalayabilirler. Bakalım nasıl.

Şimdi bu adam bana gıcık oluyorsa, yukarıda söylediğim hile yapma işlemlerinden hepsini de yapsa, fakat ben birincilik yarışının içinde olmasam bunlar göze çarpmaz. Mutlaka birincilik yarışının içinde olmam lazım ki, bunlar moderatörlerin ilgisini çeksin, ''Napıyor bu adam?'' desin.

Moderatörler ayın kariyeri yarışmalarında en az 15 günlük üye olma ve oy verecekleri kariyere en az 2 kez yorum yapma gibi şartları koymazlarsa bunlar olur, yarışma baltalanır, kimsenin istemediği şeyler meydana gelir.

Ben burada oy peşinde, birincilik peşinde değilim. Zaten nannar hocanın alamadığı ödülü benim almam biraz abes olurdu. Bunları yazma nedenim insanların benim hile yaptığımı düşünmesi, ve benim bu düşünceyi ortadan kaldırmak istememdir.

Başka EndoplazmiK RetikuluM olmak üzere oylamaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
    Kardeşim gerçekten güzel şeyler yazmışsın tebrikler.Kariyerinde güzeldi gerçekten adına çok üzüldüm. Emir arakdaşımızında kariyeri harika ikinizde bu kariyer ödülünü hakediyorusnuz ne diyelim kader kısmet kardeşim.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri