Originally Posted by
lofthei
Heh. Sonunda konu kilitlenmesi kaldırılmış. Ben de iki kelime bir şeyler söyleyeyim.
Şimdi oylamadan çıkarıldığıma göre ben hile yaptım. Peki hile nasıl yapılır?
Ya kendime oy atarım, ya çok fazla yeni üyelik açtırıp kendime oy attırırım(yani şüpheli bir sonuç doğar) ya da aynı ip adresinden kendime birden fazla tane oy atarım.
Kendime oy atmadığımı zaten moderatörler de biliyorlar.
Kariyerime bakanların da bileceği gibi ben 3 gündür tatildeydim. Ve ayın kariyeri ödülü adlı yarışmaya ilk baktığımda 6 adet oy almıştım. ''İyi iyi, bu ay şöyle bir 8-9 alsak itibarımız biraz yükselir, iyi olur'' dedim ancak ertesi gün oylamaya baktığımda 15-16 civarlarında gezdiğimi gördüm.
Şimdii, doğruyu söylediğime inanıyorsanız şunu söyleyebilirim ki bunu ben yaptırmadım. Herkesin günlük hayatta ya da bu forumda sevmediği, gıcık olduğu insanlar olabilir. Peki bu gıcık olduğu insanlar böyle bir -yarışmayı- kolayca baltalayabilirler mi? Bence baltalayabilirler. Bakalım nasıl.
Şimdi bu adam bana gıcık oluyorsa, yukarıda söylediğim hile yapma işlemlerinden hepsini de yapsa, fakat ben birincilik yarışının içinde olmasam bunlar göze çarpmaz. Mutlaka birincilik yarışının içinde olmam lazım ki, bunlar moderatörlerin ilgisini çeksin, ''Napıyor bu adam?'' desin.
Moderatörler ayın kariyeri yarışmalarında en az 15 günlük üye olma ve oy verecekleri kariyere en az 2 kez yorum yapma gibi şartları koymazlarsa bunlar olur, yarışma baltalanır, kimsenin istemediği şeyler meydana gelir.
Ben burada oy peşinde, birincilik peşinde değilim. Zaten nannar hocanın alamadığı ödülü benim almam biraz abes olurdu. Bunları yazma nedenim insanların benim hile yaptığımı düşünmesi, ve benim bu düşünceyi ortadan kaldırmak istememdir.
Başka EndoplazmiK RetikuluM olmak üzere oylamaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.