![]()
Desene yediler bizi
![]()
Başarılar![]()
Buca'yı kolay geçeceğimizi düşünüyorum.Devre arası transfer politikiasına gelirsek de ; yönetimden ekstra bütçe almak için çok uğraştım fakat bir türlü vermediler.O yüzden büyük ihtimalle devre arasında gelen-giden olmayacak.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Oooo mayg nerdeydin Reco kariyersiz kaldı alanlar (benimki hariç)
![]()
Scoutlarımız genç yıldız adayını önerdi.Ben de sezon sonuna kadar kiralamayı tercih ettim.Maaşının tamamını biz ödeyeceğiz ve 700K 'de klübüne verdik.Ramsey'in gelmesiyle yabancı sayısı 11 oldu ve Güiza'yı elimden çıkaramazsam kadro dışı kalacak.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Avrupa'da eşleştiğin takım çok güçlü değil, eleyebilirsin. İyi ilerliyorsun, başarılar.![]()
Turu kolay geçeceğimizi bekliyordum ve de beklediğim gibi oldu.Şimdi olası rakiper ise ; Bursa , Galatasaray ve Trabzon.Hespi de birbirinden güçlü ekipler.Her zaman olduğu gibi kazanmak için oynayacağız
Lige gelirsek de ; çok uzun zamandır ligde maç kaybetmiyoruz hatta beraberliğimiz bile yok.Umarım serimiz devam eder ve sezon sonunda mutlu ayrılan ekip biz oluruz.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Ligdeki iyi gidişatımız devam ediyor.2.Trabzon ile aramızda 10 puan fark var.3. Beşiktaş ile 15 , 4. Karabük ile ise 18 puan fark var.
Kupada ise zevkli maçlar bizi bekliyor.Ezeli rakibimiz Galatasaray ile 2 zorlu maç oynayacağız.Ligde ilk maç beraberlikle sonuçlanmıştı umarım bu sefer kazanan taraf oluruz.
Avrupa'da ise işimiz bir hayli zor.City , kaliteli kadrosu ile sadece turun değil turnuvanın da favorisi.Cezalı ve sakat oyuncuları olmadığı sürece kapanıp kontradan vurmaya çalışacağız.
Nam-ı diğer [Rec]ep
City zor değil mi la ?![]()
Tebrikler Recep. Marsilya'yı da geçersin umarım.![]()
City'i yenmekmi ? hayaldi gerçek oldu
OM daha kolay City'den bunu geçersin o zaman mayg
City maçlarında tamamen savunma yapmak için çıktık sahaya.İlk maçta kontradan birkaç gol girişimimiz oldu fakat gole çeviremedik.City'nin de gol atmasına izin vermeyince maç başladığı gibi bitti.İkinci maç da yine 0-0 bitirip uzatmalara götürmek için çıktık fakat sahneye Dia çıkınca her şey değişti.Karambolden golü bulduk ve üstüne yattık.İstediğimiz de buydu.Marsilya'nın da kolay rakip olmadığını biliyoruz.Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Şu pankart çok güzelmiş. Aaron Ramsey transferi çok iyi olmuş gidişat harika. ŞL'de en az yarı final istiyoruz D:
"Senden Avrupa Ligini İstiyorum ! Getirmezsen Kovulursun !" derse Aziz Yıldırım, Napcan
Bu arada başarılar, içime doğdu ilk maçı 1-0 kaybedip 2. maçı 3-0 alıcan
Ligde Şampiyonluk geldi mi?
Teşekkür ediyorum.Başkan isterse yaparız bir şeyler.
Lige gelirsek de ; daha 8 maç var ligin bitmesine.Puan farkını da pek açamadık.Avrupa maçları yüzünden ligde bazı maçlara yedek kadroyla çıkmak zorunda kaldık.Gerçi iyi de yaptık.Yapmasaydık şimdi bu kadar yükselemezdik.
Nam-ı diğer [Rec]ep
City maçları çok güzel olmuş.Marsilya'da dişine göre bir ekip.Avrupa Liginde final oynama şansımız yüksek.
Erhan abi benim kariyerede beklerimturnuvalara katılıp renk katmanı istiyoruz abim
![]()