İsviçre Ligi 16.Hafta
Yukleresim.com
İsviçre Ligi 17.Hafta
Yukleresim.com
Şampiyonlar Ligi C Grubu 6.maçımız
Yukleresim.com
Son maçta aldığımız destansı galibiyetle Şampiyonlar Ligi'nde ilk on altıya kaldık.Tam umutlarımız tükenmişti ki 90+2 de Sercan Sararer&Alexander Frei A.Ş devreye girdi bizleri sevince boğdu.İnanılmazı başardık diyebilirim.
Yukleresim.com
helal ollsun ilk 2 çok iyi inş iyi bir kura çekersin
Beklemediğimiz bir olayın altına imzamızı attık.
İsviçre Ligi 18.Hafta
Yukleresim.com
İlk yarı sonunda ki puan durumumuz iki aylık bir devre arası var bakalım.
Yukleresim.com
İsviçre Kupası Çeyrek Final Maçı
Yukleresim.com
Yarı finalde ki rakibimiz Grasshoppers.
Yukleresim.com
Şampiyonlar Ligi 1.tur kura çekimi rakibimiz Real Madrid
Yukleresim.com
Çok şanssısız hakikaten gelmesini istemediğimiz bir takımla eşleştik.Yapacak birşey yok buraya kadarmış fark yemeden maçlarımızı tamamlamaya bakacağız. (:
Ligi erkenden bitirmişsin, asıl hedef Avrupa olmalı ki orada da en zor rakiple eşleşmişsin.
Başarılar Avrupa'da.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Devre Arası kampında Audi sponsorluğunda bir kupa düzenleme kararı aldık.Rakiplerimiz;
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Bonservisi elinde olan Vyacheslav Hleb ile 4 seneliğine anlaşılmıştır.
Yukleresim.com
Real Sociedad'da mutsuz olan ve kendisinin transfer listesine konulmasını isteyen Jeffrey Sarpong ile 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır.(425 bin euro ödenmiştir Sociedad'a)
Yukleresim.com
Herenveen takımının oyuncu Mika Vayrynen ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır.(Heerenveen'e 200 bin Euro ödendi.)
Yukleresim.com
Ajax takımının transfer listesine koyduğu Timothee Atouba ile 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır.(Ajax'a 130 bin Euro ödendi.)
Yukleresim.com
Empoli'nin yıldız oyuncusu Levan Mchedlidze ile 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır.(Empoli'ye 2.3 milyon Euro ödendi)
Yukleresim.com
Mchedlidze İle sözleşme akdetmek harika oldu.Böyle gelecek vaadeden bir yeteneği takımda görmek mutluluk verici.
Arkadaşlar ilgi çekici bir kariyer ortaya koyamadım herhalde transferlere herhangi bir yorum gelmedi de beyler.
Teşekkürler yorumunuz için hemen koyuyorum profilleri.
TRANSFERLERİMİZ
Vyacheslav Hleb
Yukleresim.com
Timothee Atouba
Yukleresim.com
Mika Vayrynen
Yukleresim.com
Jeffrey Sarpong
Yukleresim.com
Levan Mchedlidze
Yukleresim.com
hespi iyi oyuncular hemde Levan Mchedlidze harika yaşına göre Atauba'da çok iyi hepsinin takıma katkısı olacaktır başarılar
Bende Basel ile oynuyorum.Forvete kesinlikle Vaclav Kadlec'i öneririm.Ahmed Soukona'da çok iyi oynuyor,bi yilda takımda favored personel oldu.
Hepsi çok kalitli oyuncular başarılar![]()
ss'leri bekliyoruz