Başarılar Furkan
Başarılar Furkan
Eee kanka kusursuzluk bizim işimizbenim kariyerimede beklerim..
az lig seçmişsin daha yokmuydu![]()
başarılar diliyorum bir Trabzonlu olrak yakından takip edicem kariyerini fener şike yapmazsa şampiyon olursun zaten![]()
2. HAFTA RAKİP: ANTALYASPOR
BU MAÇTAN SONRA SİSTEMİMİZİ DÜZELTİYORUZ. YENİ SİSTEMİMİZDE TEK FORVET ÜZERİNE KURULU.
ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF RAKİP: MÜNİH
YENİ SİSTEMİMİZİ BU MAÇTA DENEDİK VE İŞE YARADĞINI GÖRDÜK BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDADA DEVAM.
UEFA AVRUPA LİGİ GRUPLARI:
DİŞİMİZE GÖRE RAKİPLER
Başarılar dostum ama ilk mesajda benden biraz alıntı var gibi geldi...
Avrupa Ligi gruplarında her takımın şansı var bence. Athletic, AZ, Birmingham hepsi yenebileceğin aynı zamanda yenilebileceğin takımlar... Her maça iyi bir taktik analizi yapıp çıkman gerek bence. Umarım lider olarak çıkarız gruptan..![]()
3. HAFTA RAKİP:KARABÜKSPOR
MÜTHİŞ BİR FUTBOLLA YENİYORUZ
4. HAFTA RAKİP: GAZİANTEPSPOR
KENDİMİZE GELDĞİMİZİN KANITIDIR
kötü başlamışsın ama Bayern ve sonraki maçlar iyiye işaret
gayet başarılı sonuçlar alıyosun devamı gelir umarım
bu arada bu istatistiklerdeki ccc ne oluyor kariyerle alakasız ama merakımdan soruyorum![]()
Kanka, Karabük kaymak, bal karışımı olmuşbende transferleri yaptım
![]()
Yeni sistemle efsane bi diriliş içindesin Furkan![]()
Ama takım trabzon olunca maalesef sonuna kadar başarısızlık dilemek istiyorum![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Takım dahada oturmuş sanırım. Taktik yerinde olmuş. Seriyi daha da arttırman gerek. UEFA maçlarını bekliyorum?![]()
Saolasın kanka güzel oldu bu galibyetlerGördüm kanka senin transferleri
Teşekkür ederim abi,sistem iyi oturdu şuanlıkTakımı karıştırma abi kişisel olarak başarı dile o zaman turgut abi
Teşekkür ederim,takım oturdu gözküyo şimdilik ama dediğin gibi seriye bağladığımızda bu daha net bir şekilde gözükecekUEFA maçlarına 1-2 saat içinde başlıyacağım
![]()
Kişisle olarak sonuna kadar başarılar kardeşim ona lafım yok zaten![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
1. HAFTA RAKİP: BİRMİNGHAM
HARİKA FUTBOL OYNAMAMIZA RAĞMEN KAZANAMADI. KALAN MAÇLARDA GALİBİYETİ KOVALAYACAĞIZ.