İnter vve Juve Sir Gürbüz'ü istemedi!
![]()
İnter vve Juve Sir Gürbüz'ü istemedi!
![]()
Öh. 8-2 de nedir öyle![]()
NAPOLİ ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARINI SON MAÇTA ZİRVEDE BİTİRMEYİ BAŞARDI
Juve ne yapmış ole yawTebrikler inş ilk turdan real barça gelmezde rahat rahat geçersin turları
![]()
ŞL Ligi'nde aslında bir çeyrek final yeter bize, zaten bu defansla daha fazlası olmaz. Forvet 3'lüsü Cavani-Thiago Ribeiro-Lavezzi çok iyiler ama Cavani ilk yarıda sakattı, Lavezzi de 3 hafta yok şimdi. Lig hedef ilk 4.
ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. TUR EŞLEŞMELERİ
Ne Ballısın Emocan Yahu Şu Balına Hastayım Kek Kura Olmuş Yine![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Süper transferler geliyor!
İŞTE NAPOLİ'NİN SON YILDIZ TRANSFERLERİ
VE LİGDEKİ SON DURUM
Çok iyi durumdasın ama maçları arasıra tek tek eklesen daha iyi olacak gibi.
Oyun zevkli ki çok hızlı gidiyorsun demek ki...
Dortmund'da diğer takımlara göre zayıf olsa da sağı solu belli olmayan bir takım, bol şans.
NAPOLİ DORTMUND'U ALMANYA'DA EZDİ
Napoli takımı Cavani ve Lavezzi'nin 2'şer golüyle rakibini gole boğdu ve çeyrek finali neredeyse garantiledi.
Süpersin Sir. Başarılar...
Oyun hata verip kapandığı için Dortmund maçını tekrar oynadık, skor bu kez 2-4 Napoli leyine. 3 gol Cavani'den, 1 gol Lavezzi'den.
İNANILMAZ ŞAMPİYONLUK YARIŞI!!!
NAPOLİ KENDİ EVİNDE YERİN DİBİNE GİRDİ
Resmen oyunun gazabına uğradık. Lewandowski 5 gol attı, ne yaptıysam durduramadım. Takım bu kadar formdayken bütün oyuncuların bu kadar kötü oynaması skandal.
Kardeşim kariyerde şuan çok güzel gidiyorsun başarılarının devamını diliyorum ve de takip ediyorum
SADECE DORTMUND MAÇI ÇOK KÖTÜ OLMUŞ![]()
GÖRÜLMEMİŞ ŞAMPİYONLUK YARIŞI
Napoli eğer bu sezon şampiyon olursa, bunu, şu ana kadar 52 gol atan Lavezzi, Cavani ikilisine borçlu olacak. Sir Gürbüz bu performansıyla takımda fazla kalmayacağının sinyallerini veriyor. Kötü bir sezon geçiren Juve, Manchester City, Inter gibi takımlar Sir Gürbüz'ü takip ediyorlar. Sir ise ya Juve ya İngiltere diyor. İşte mütiş sezonda son iki haftaya girilirken son durum.
NAPOLİ ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
Sezon boyunca şanssız sakatlıklarla boğuşan Napoli'de, Cavani ilk yarı sakatlığından dolayı oynayamasa da sezonu 27 gollü Lavezzi'nin ardından 26 golle 2. sırada bitirdi. Şampiyon Milan'ın golcüsü Ibrahimovic ise sezonda 25 gol attı. Napoli Şampiyonlar Ligi'nde gitmeye hak kazandı ama şimdi sezonun en büyük maçına çıkıyor. İtalya Kupası yarı finalinde İnter'i 1-4 ve 4-2'lik skorlarla eleyen Napoli, Juventus ile kupa finaline çıkıyor. Ligde 2. yarı Juve'yi 3-1 mağlup eden Napoli bakalım kupaya uzanabilecek mi.
NAPOLİ İTALYA KUPASI'NDAN DA ELİ BOŞ DÖNDÜ
İtalya Kupası finaline birçok eksikle çıkan Napoli, üstüne bir de kırmızı kart görüp, oyuncu değişiklik hakkı dolduğu için sakatlanan Gökhan İnler'i çıkaramayıp 9 kişi kalınca Juventus önünde uzatmaların ilk devresinin başında Del Piero'nun takımı adına attığı 200. gol ile 2-1 kaybetti ve kupa hayali suya düşmüş oldu. Napoli taraftarları çok üzgün olmasına rağmen, maçtan sonra takımlarını ve Sir Gürbüz'ü alkışladılar.
Olsaydın Beni Şaşırtırdın Be Emocan
Doğal Bir Sonuç![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
ya dordmund maçı ne olmuş böyle ben bu yapay zekanın varya
Harika oyuncular geliyor. Transfer bütçemiz olan 142 m TL'yi çok iyi kullandık. Az sonra!
Napoli Çok Para Harcadı ama Güzel Oldu
çok büyük paralar bunlar abi çok ilginç maçlar olmuş vallaha başarılar dilerim![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Van Der Wiel'den emin değilim ama diğer transferleri ucuza bile kapattım diyebilirim. Tek üzüntüm, bu kadar transfer bütçem olmasına rağmen, bütçeyi geç açıklamaları nedeniyle Alexis Sanchez'i Chelsea'ye kaptırmam.
abi öyle de heitinga'ya 33 M fazla buldum ben sonuçta kaç senesi kalmış ki tabii ki de para varsa harcayacaksın bekliyoruz abi![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
S.Gijon 1 - 6 Napoli (İlk Hazırlık Maçı)
SEZONUN İLK MAÇI