O hurafe hala devam ediyor demi yav![]()
O hurafe hala devam ediyor demi yav![]()
Kolay gelsin yalnız daha Ağustos'da bu kadar zorlama kendini yoksa sınava 1-2 ay kala iyice yorulursun,soğursun![]()
Memo çok haklı Kaan. İşi şimdiden ciddiye alıp bir sisteme oturtman güzel birşey ancak en sevdiğimiz şeylerden bile bir zaman sonra sıkılırız bilirsin ki bu da pek sevdiğimiz bir şey değilSen şimdiden fazla kasmamaya bak , belliki çalışma hırsı ve hedefleri olan bir kardeşimizsin. Bu özelliklerin seni zaten belli bir yere getirir sen de üstüne 'yerli ve zamanlı' şekilde bir şeyler katarsan herşey gönlünce olur. Allah zeval vermesin tabiiki.
Allah hepinize kolaylık versin kardeşlerim. İnşallah emeklerinizin karşılığını sonuna kadar alırsınız.
Veda konusu olmuş resmen, herkes birilerinin açmasını bekler gibiymiş sanki.Yolunuz açık olsun, başarılar hepinize.
![]()
millette ne gitme aşkı varmış konuyu açaınca anladık
hepinize başarılar dilerim gençler umarım dilediğinzi yerleri kazanacak çalışma temposunu yakalama azmiyle çalışmaya bakabilirsiniz
hepinize kolay gelsin bu arada dersane hocalarını fazla sallamayın aşırı gaz verirler siz yine bildiğinizi okuyun![]()
Telefondan girdigim icin herkese tek tek alinti yapamiyorum, lutfen kimse kirilmasin. Bu kadar insanin benim icin birseyler yazmasi bile insani duygulandiriyor. Herkesin yazdigini tek tek okudum allah hepinizden razi olsun. Memo kardesim de Anil kardesim de soylemis ben de hocalarimdan isittim ayni seyleri onun icin ilk hedefim hafid tempoyla ders calismayi bir aliskanlik haline getirmek. Oks sinavinda olmustu bana cok hizli baslayip sonra koyvermistim. Bu kez cok temkinliyimİyi niyetleri icin herkese tesekkur ederim. Kimin ne yazdigini cok iyi anladim, cok sagolun. Vakit bulursam bilgisayardan girebilirsem tek tek cevap yazacagim zaten.
Gecen idman a takima yukseltildim profesyonelligime 1 sene daha olmasina ragmen. Bolgesel lig-genc takim ust klasman-dershaneyi bir arada yurutebilirsem ne ala ama cok zor gozukuyor bu yuzden basketboldan feragat edecegiz a takimla basladik bunaBunu paylasmak istedim sizlerle tekrar tekrar cok tesekkur ederim cok sagolun, iyi ki varsiniz
![]()
Topçu olup napıcan Kaan okulunu oku![]()
Aynen Memo'nun dediği çok önemli. Aşırı hızlı başlayıp sonra vites küçülttüğünde olmuyor. Yavaştan başla sonra vites yükseltirsin. Yaradan gönlünüze göre versin. Ha bu arada unutmadan söyliyim Mersine beklerim![]()
Oyle deme Aygun cocukluk hayalim o benimUniversite yillarimda 2. lige cikarsam tum foruma beles bilet benden ilk macima
Aynen Faruk, simdi basladim hafif tempoyla ilk amacim aliskanlik kazanmak. Gerisini halledebilecegime inaniyorum. YTÜ'de istedigim bolume gireyim Mersin'e de gelecegim ziyaretine soz![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Yazini okudum abi bastan sona kadar evet ortak noktalarimiz var cokca hem de o konuda, bana isik tuttugun icin cok tesekkur ederim insallah tam manasiyla dondugumde kazandigi yerle gururduyan bir kardesiniz olurum![]()
İdman gec saatte olunca bu saatlerde bitiyor anca testler![]()
Antrenoru kibarca reddettim Turgut abi, belki Caferaga'daki maclarda filan oynarim ama play-offlara kadar yukselmeyiz herhalde bu yil cok genc kadromuz cunku 1-2 senesi var bence playoff'un. Tesekkurler abi insallah istedigim seyler olacak![]()