Transfer bekleyeceğiz de bütçe yok ortada. Mevcut kadrodan oyuncu satıp kaynak yaratmak zorundasın.
Transfer bekleyeceğiz de bütçe yok ortada. Mevcut kadrodan oyuncu satıp kaynak yaratmak zorundasın.
TariboWest
Eskişehirspor Transferi Kapattı!!!
Mikkel Thygesen
Bonservis bedeli ödenmeden kadromuza katılmıştır.
Atilla Turan
1.5 mn euro karşılığında Sporting Lizbondan kadromuza kattık.Sol bek bu yıl emanet.
Ömer Çatkiç
Ivesa satıldıktan sonra bulabildiğim en iyi yerli kaleciydi.1 sezon işimiz görsün yeter.Tecrübesine güveniyoruz.
Miguel Medina
550k karşılığında Sport Colombia takımından transfer ettik.Eğer iyiyetiştirebilirsem harika bir forvet olacak.
Seyfettin Akşit
375 k karşılığında Fenerbahçe'den transfer ettiğimiz regen kalecimiz profiliyle göz dolduruyor.
Abdurrahman Dereli
Sivasspor'dan ücretsiz olarak kadromuza kattık.Sağ bek pozisyonu için alternatife ihtiyacımız vardı.Tecrübesiyle bu eksiğimizi giderecktir.
Wout de Lange
1.3 mn euro karşılığnda Heerenveen'den trans edilmiştir.18 yaşındaki bir oyuncuya göre müthiş bir profili var.Zaten gözlemcilerin 5 yıldızla nitelendirdiği bir oyuncu.Ona gözüm gibi bakacağım
Serdar Eyilik
Denizlispor la sözleşme yenilemeyen Serdarı ücretsiz olarak kadromuza kattık.Yeteneklerine ve gençliğine güveniyoruz.
Giden Oyuncular
Kris Boyd 1.5mn-Blackburn
Vanja Ivesa 750k -Kavala
Antunes 170k-National de Madeira
Rodrigo Tello 375k-Gladbach
Adem Sari 375k-Augsburg
Sinan Ören 16k-Almeria
Ümit Karan serbest-Ahlen
Diego Angelo 1.1mn-Cagliari
Dede 375k-Blackburn
Serdar Özbayraktar- serbest
Bu sene kullanacağım taktik budur.Daha önceki taktiğimi koyamadığım için kusura bakmayın klasik 4-4-2 oynatıyordum.
Şimdiki taktiğimiz 4-42 ye göre daha ofansif ve kollektif oynamayı gerektiren bir taktik.Kadromuzda aşağı yukarı böyle olacak.Kamara hem kanatta hem forvette müthiş işler yapıyor nerede oynatacağıma henüz karar veremedim.Taktikle ya da takımla ilgili herhangi bir sorunuz varsa yanıtlayabilirim![]()
Sezona geçen seneden daha iyi girmişsin fakat halen yeterli değil başarı için.
Umarım takım biraz daha toplanır...
Lider ile aradaki puan farkı çok fazla. Yine de herşey olabilir ligde. Fakat ben ilk 3 te kalacağına inanıyorum bu sezon.
TariboWest