Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: Türk Futbolunun Ruhu Geri Dönüyor! | GalataSaray V 11.3

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Gruplardan çıkmayı istemelisin gerçekten, kalan 2 maçında puan kaybetmemelisin. Ben de Fenerbahçe'yle oynarken senin gibiydim üçüncüydüm, ama gruptan 2. olarak çıktım, hem de 3. ye üç puan fark atarak. Kadrona gelirsek, ofansif anlamda güzel bir kadron var, ancak beklere daha iyi adamları almalısın. Takımda kullanmadığın yabancıları söyler misin?
    Kullanmadığım demeyelim de hepsini kullanmaya çalışıyorum (Zapata Hariç) ihtiyacım olmayanları söyleyeyim ;

Zapata
    Culio
    Pino
    Teklif Gelirse Misimovici de göndermek istiyorum aslında. Çünkü Arda da var.

Zaten ilk önceliğimiz transferde bir dmc*mc oynayan kaliteli bir adam alacağız, birde bek alabilirim ama bakalım Sabrinin yerine fernandesi monte edebilirim ilerleyen zamanlarda. Belki öncelik sol bek, Çağlarda bir iyileşsin kararı o zaman vereceğim

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Arda'yı oynat bence 11'de. Bak bugün son dakikada attı golü. Zapata'yı sat bence, çünkü yabancı kaleciye bence kadroda gerek yok. Pino'yu da satabilirsin bence çok sorun olmaz.

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Arda'yı oynat bence 11'de. Bak bugün son dakikada attı golü. Zapata'yı sat bence, çünkü yabancı kaleciye bence kadroda gerek yok. Pino'yu da satabilirsin bence çok sorun olmaz.
    İyi güzel de Zapatayi artik 350K $ a kadar indirdim... Tık yok, öneriyorum vs vs kimse bakmıyor bile

Arda'yı oynatıcam bende, zaten dönüsümlü mutlaka oynuyor bazen ilk 11 bazen sonradan giriyor ama misimovici oynatiyorum cünkü biraz sorunlu, oynatmayinca mutsuz oluyor. Arda bizim evladımız o bizi anlar

Arkadaşlar dün ve bugun biraz oyundan uzak kaldım... Yeni haftalar geliyor birazdan

Evet arkadaşlar maçlar geliyor

Önümüzde çok önemli bir Bursaspor maçı vardı ve yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktık. Beraberlik bizim için kötü oldu.

Takımda bir uyumsuluk başladığını hissediyorum ama nedenini anlayamadim. Zaman zaman taktikte oynamalar yapıyorum ama çözüm olmuyor malesef. Çok kötü oynamadık ama yakaladıklarımızı atamıyoruz

Kazandık ama oyun olarak çok basit goller yiyoruz ve memnun değiliz... Tek tesellimiz 3 puan.

Takımın şuan ki durumu 1-2 aylik bebeğin hasta olması gibi... Bebek sürekli ağlıyor ama sorun nedir anlatamıyor... Acil ilac bulmamız lazım
    Last edited by ontheboy : 04.Eylül.2011 at 22:22

Türkiye kupası maçında hedef 3 puandı ama takımdaki sorun hala devam ediyor. Atak olan taraf biziz ama kolay gol yiyoruz ve yakaladıklarımızı hala atamiyoruz

Karabükspor ligde sonuncu ve biz zorlanarak kazandık.

Kazanmak zorundaydık, önede geçtik ama koruyamadık. Avrupa Liginden elendik artik Türkiye Ligine odaklanıp takımın sorunlarını çözmemiz lazım. Önümüzdeki sezon çok daha iyi yerlere geleceğiz!

Ligde hala lideriz... Bu kadar puan kayıpları yaşamasaydık açık ara lider olabilirdik. Artık ligde ambargo vakti geldi

Büyükşehir Belediyespor'a bak sen neler yapmış öyle yahu...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Transfer dönemine de az kalmış, şu an için gidişat fena değil.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri