Neymar, Muslera, Kagawa, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Nuri Şahin, Mehmet Ekici, Moussa Sow, Thiago Alcantara
veli geçen sene yılın takımına seçilmiş olabilir fakat orası avusturya ligi eses maçında ayağında 2saniyeden fazla top tutamadı 1tane düzgün pasını görmedim bence çokta abartmaya gerek yok
muslera selçuk inan elmander sercan yıldırım (dünkü maçtan sonra artmalı özellikle sercan 8 bitiricilik nedir yav bank asyadaki futbolcular bile bundan yüksek)
Veli Kavlak yılın takımına seçilmedi 2 yıl önce yılın en iyi 18inde yer aldı bu arada.
eto'o bitmiş.
quaresma yükselsin artık ya.
necip, cenk, almeida, simao ve fernandes'i de çok merak ediyorum. bakalım nasıl bi beşiktaş bahsetmiş bize türkiye db yapımcıları.
ben henri bienvenu gelişmesini bekliyorum
Onu İsviçreli gözlemciler halledecektir eğer gelişmesi gerekiyorsa.
eto'o bitmiş.
quaresmanın nesi yükselicek ? bence çokta bişey yapmıyo tek yaptığı 1 kaç maçta göz boyamak ligde kaç maçta tam performans gösteriyo? tamam yeteneklerine lafım yok çok kaliteli ama bazen bireyselliği çok abartıyo buda yaptığı iyi şeyleri gölgeliyo zaten fm 2011de de en kötü ihtimalle sağ ya da sol açığa koyarsan 10-15er gol asist yapıyo 1 sezonda bence gayet yeterli bu profili
bence asıl almeida nın profiline el atmak lazım. necip ve fernandesinde 1 nebze arttırılmasını bekliyorum.
almeida'nın profilinin kesin yükselmesi lazım. bence fiziğine göre top sürmesi ve hızlanması müthiş. uzaktan şutlarını söylemeye gerek yok.
Veli'nin 2011 özelliklerinin üstünde olacağını umuyorum. milli takımda düzenli olarak oynuyo. beşiktaşa geldi. yani artacaktır. Artması lazım herhalde.
gökhan gönül
burak yılmaz
serdar kesimal
serdar aziz
mehmet topal
arda turan
falcao
mehmet topuz
gökhan töre
Alexis Sanchez
aklıma gelenler bunlar şimdilik![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fredy Guarin, Thiago Alcantara
Cenk tosun- G.antep
Mustafa yumlu-Trabzon
Adem büyük- Mersin( manisaspordan kiralıktı)
Zokora'yı da merak etmiyor değilim.
Alper Potuk - Serdar Aziz - Serdar Kesimal - Joseph Boum - M.Topuz bunlarda artış olması muhtemel...
Uğur Boral da FM 2007-2008 lerdeki seviyesine oturtulabilir...
Özerde düşüş bekliyorum...
Burak Yılmaz'da bir patlama bekliyorum
Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Kazım Kazım, Dia, Arda Turan, Falcao ilk aklıma gelen isimler.
Manuel Fernandes kesinlikle geliştirilmeli bence. Hemde bariz bir şekilde. Necip çok bariz olmasa da geliştirilmeli.
FM Gazetesi
orhan gülle.. bu adamı biraz daha iyi yapabilirler bence..
Portekiz ligindeki topçular (:
Arkadaş para falan mı veriyolar çok merak ediyorum ?
...
Volkan Demirel-Gökhan Gönül-Yobo-Mehmet Topuz-Dia-Alex
Selçuk İnan
Tolga Zengin-Colman-Burak Yılmaz
İsmail Köybaşı-Egemen Korkmaz-Mustafa Pektemek
Alper Poltuk-Orhan Gülle-Falcao-Neymar-Gökhan Töre-Agüero-Çikarito- Nasri - Nani
Ben bu seride Nani,Falcao ve Owen Hargreaves isimlerinin özelliklerinin artmasına kesin gözüyle bakıyorum. Muhakkak atladığımız oyuncularda var ama ilk etapta aklıma gelen bunlar.
tartışmasız burk yılmaz.fm 11'de trabzonu seçmeme sebebim burağın çok kötü olması ve benim onu oynatmayarak realtiden uzaklaşma düşüncemdi.burak bu sene çok bomba olur tartışmasız.gökhan gönül artık dünyanın en iyi 3-5 sağ beki özelliklerinde olmalı.bi alves bi maicon değilse bile dario srna kadar olmalı.cenk tosunuda iyi bekliyorum.
Quaresma
Selçuk İnan
Mehmet Topuz
Gökhan Gönül
Burak Yılmaz
Thiago
Falcao ( öyle böyle değil)
Serdar Aziz
Necip
Neymar
Nuri Şahin
Moussa Sow
Muslera
GÖKHAN ZAN
Gökhan Töre
Arda Turan
Diego
Mesut Özil
Luis Suarez
Charlie Adam
Denizlispor için yazarsam Erhan Kartal'da bir yükseliş bekliyorum. O kadar olmasa da Ali Helvacı artabilir.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
ortaokuldan arkadaşım olan gökay iravulun özelliklerinde artış bekleiyoruz.gökay reyize selamlar![]()
Bana göre bu oyuncular en azından Türkiye Ligi'nde yetenekleri üst düzey olmalıdır diye düşünüyorum.
Umarım Turksportal.Net ekibi SIGames'e iletir en azından hepsini olmasa bile benim gibi düşündükleri futbolcuları.
Burak Yılmaz Trabzonspor AŞ
Adrian Mierzejewski Trabzonspor AŞ
Ricardo Quaresma Beşiktaş AŞ
Marcio Mert Nobre Mersin İdman Yurdu
Beto Mersin İdman Yurdu
Yannick Kamanan Mersin İdman Yurdu
Steven Cernat Kardemir Karabükspor
Ergün Teber Kardemir Karabükspor
Simon Zenke Samsunspor
Yoseph Yobo Fenerbahçe SK
Fernando Muslera Galatasaray AŞ
Necati Ateş Antalyaspor AŞ