Hocam emre ile anlaşamadık arada uçurumlar var ama sezon sonu inş. gerekirse ben Almanya'ya gidip getirmeyi düşünüyorum.
Biz maçlarımızı yaklaşık 6 bin taraftarımız ile oynuyoruz ama şuana kadar Karşıyaka maçında 12 bin kişi geldi Trabzon maçına 10 bin kişi geldi ilgi az 1009 adet kombine ile hepsini sattık. Arif Çoban çok hızlı bir oyuncu benim takımımda değil ama ligde takip ettiğim oyunculardan golcü bir oyuncu bana da gol atmıştı sanırım. Hocam iyi transferler yapıp satmadıkça bu ekonomi 20-30 bin dolarlar ile düzelmez benim bu sene en iyi transferim mads laudrup bizim takımın beyni konumun da şuan da bir de Ali bıçakçı var maçları takip ettiysen görmüşündür daha 16 yaşında ama mecbur yetiştirmeye çalışıyoruz başka şansımız yok.Ortalama 9bin seyirci geliyor yeni sezona girişimizi yaptık birinci lig tecrübesi olan bir iki oyuncu aldım takım fena değil şuan ilk ikideyiz 9. haftada. Arif Çoban'ı almıştım makine gibi gol atıyor zaten Tokat sporla kariyer yaptığımda da orda da çok gol atıyordu fena değil. Orta sahasında Taha var bence süper lig kalitesinde. Defansa Semih'i bende aldım idare ediyor. Hasan Üçüncü'yü aldım DM olarak sağ açık sorunum var AM LC oyantıyorum o kanatta o kadar kötü yani durum Finansal açıdanda klüp (-) de maalesef.

Fakat potansiyelli bi adam, bankasyada olsam hermac 11 de cikarir superlige hazir hale getirirdim. Ne yap ne et almaya bak onu.