Şimdi yeni lig açacaktım. Bu konuyu gördüm.
Çok uğraşmışsındır heralde çünkü 51 tane lige girip incelemek zor olsa gerek
Emeğine sağlık
Şimdi yeni lig açacaktım. Bu konuyu gördüm.
Çok uğraşmışsındır heralde çünkü 51 tane lige girip incelemek zor olsa gerek
Emeğine sağlık
Tebrik, takdir, teşekkür Burakcım.
portekiz liginde brezilyalılar yabancı sayılmıyorlar diye hatırlıyorum ben.bir daha kontrol et istersen
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
abi bi şey düzeltmek isterim ispanya liginde 3 den fazla ab dışı oyuncu bulunamıyo
bu arada saol güzel çalışma
3den fazla oyuncu bulundurabiliyorsun ama sadece 3 tanesi lig için gönderdiğin listeye seçebiliyorsun.ama avrupa maçlarında istediğin kadar yabancı oynatabilirsin.Originally Posted by nurisahin
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
teşekkürler burak ellerine sağlık
istediğin kadar bulundurabiliyorsun ama ispanya da lig de sadece 3 tanesinden faydalanabiliyorsunOriginally Posted by nurisahin
bana faydası olacağına eminim saol
çok güzel çalışma tebrikler
güsel çalışma tebrik ederim ellerine sağlık yalnız şunu sölemeden duramıcam italyada bi sezonda yalnızca birtane yabancı oyuncu transfer edebiliyosun...
emeğin için saol
çok güzel olmuş
saolasin walla bi daa oyun acarken bunlari goz onunde bulundurcaam
İspanya İÇİn BİŞey Bİlİom Her Oyuncuya Mİnİmum Ücrette Serbest Kalma Maddesİ Eklemen Lazim
İngiltere icin bir ek yapayım. Yabancı sınırlaması yok AMA CL ye yada UEFA ya giderseniz, (UEFA icin emin deilim hic UEFA da oynamadım) sınırlama ile karsılasırsınız, ya da bazı sartlarla diyelim.
Yanlis hatirlamıyorsam en az 8 AB oyuncusu ve en az 4 altyapi oyuncusu kaydetmeniz gerekiyor.
benim incelemem sadece ligi açıp takımlarda nasıl bir yabancı sınırlaması uygulandığı hakkında. yani orda yazmayan şeyleri bilemem![]()
e israel ligi açtım 5 yabancı sınırlaması wardı sen yok demişsin
şimdi bi de galler ligi açtım bu sefer de work permit olayı olduğunu farkettim haberiniz olsun
bu sefer de galler ligi açtım bilin bakalım karşıma ne çıktı work permit:@
aşağıya resim koyuyorum ve gördüğün gibi orda herhangi bir kısıtlama olduğu yazmıyor...Originally Posted by SezaiAbi
İngiltereye bağlı bütün ülkelerde work permit sorunu olur ayrıca ben açıklamıştım sadece ligleri tek tek açıp fikstürlerden baktım 51 ligi oynyacak halim yokOriginally Posted by SezaiAbi
![]()
ellerine sağlık çok güzel olmuş![]()
ya ispanya da 3 ab gışı sınırlaması var benim bildiğim bide ingiltere ligindeki work permit olayına çok gıcık oluyorum
So what?
Saike
kadroya transfer yapabiliyorsun sadece maçlarda 3ab oynatabiliyorsunOriginally Posted by semsi1991
Ya hadi gerçekte tamam bu Türkiye de ki altı yabancı uygulaması da oyunda insanın ne yapacağını şaşırttırıyo... Burak arkadaşımıza sonsuz teşekkürler...
aslinda onun yöntemi var ama oyunun tadi kacar yaptinmiOriginally Posted by dr_hannibal
![]()
olsun ya gene de saol
bende italyadan parmayı aldım kısıtlama yok diye bana her sene en fazla 1 AB dılı oyuncu alabilirsin dedi. böytle bi kural varmı gerçekte yoksa yine oyunun bir hatasımı?
isp.da yabancı sınırı yok yazmışsın. ispanyada enfazla 3 ab dışı diil mi
sürekli aynı sorular geliyor şöye açıklıyım tekrardan...
İspanyada takımda istediğin kadar AB dışı oyuncu olabiliyor ama lig maçlarında 3 tanesini oynatabiliyorsun
Emeğine teşekkürler....
ya türkiye'de yababcı kontenjanı için acaba editören türkiye'yi AB üyesi yapsak kontenjan kalkarmı cevaplarsanız sevinirim...
Editorden Istedigin Oyuncuyu Türk yaparsin kontejyan acilir ama oyunun bilmemnesi kacarOriginally Posted by ms1907
![]()
ligleri databaseden ayarlayamıyorsun yabancı sayısını falan filan