Örneğin ben sol ayağımı hiç kullanamıyorum futbolcu olsam sol ayağa 1 verilirdi. Ne topa vurabiliyorum ne yön verebiliyorum ne birşey
Örneğin ben sol ayağımı hiç kullanamıyorum futbolcu olsam sol ayağa 1 verilirdi. Ne topa vurabiliyorum ne yön verebiliyorum ne birşey
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bence hızlanma ve çevilik değerleri fazla kesinlikle hızlı veya çok çevik bir oyuncu değil 14 veya 15 olur en fazla buna karşın takım oyunu en az 15 olmalı haddinden fazla takım oyuncusu gibi oynuyor tabii ki buradaki performansına göre yorum yapıyorum fransadada böyle miydi bilemem belki finishingdede artışa gidilebilir.Birçok kişinin aksine ben sowdan şuana kadar 4 gol atmasına rağmen pek olumlu bir intiba edinmedim Baktığınız zaman çok muuteknik ? hayır çok mu güçlü ? hayır ? çok mu süratlı ? hayır sadece sezgileri iyi olan bir oyuncu maçı rakip yarı sahada oynarsanız etkili olabilir ama bir niang değil açıkçası.Kısaca anlatmam gerekirse 10m Euroluk bir oyuncu değill.
Daha 6 maça çıkmış adamı nasıl değerlendirebilirsin ki ? Bekle bi sezon bitsin gayet hızlı ve çevik Lille serüvenini takip etmemişsin o yüzden böyle yorum yazman tahmin gibi birşey oluyor tahminlede oyuncu değeri girilmez
Dün araya rüzgar gibi girip çok bitirici bi vuruş yaptı hemde sol ayağıyla. Güçsüz olsa iki adamın arasından o vuruşu düşmeden takılmadan nasıl yapabilirdi?
Sow güçsüz değil.
Dünya'nın en güçlü oyuncusuna da arkadan omuz vursalar düşer.
Son attığı golü baz almak yanlıs olur. A.Gücü çoluk çocuktan olusan bir takım.
Ama attığı golde son vuruşu çok iyiydi. Golden önceki paslaşmaları da.
Teamwork'u gerçekten artmalı. Lille araştırmacıları hırs mı yapmış nedir anlamadım ama Teamwork'u en az 14 olmalı.
AML ve AMR'si kaç acaba? Turksportal profil rica edebilir miyiz?
Sow Senegal milli takımında FL, Lille'de de zaman zaman FR oynamış bir oyuncu. Aslen bir striker. Striker olarak Ümit Karan tarzına çok benzese de artı olarak kenar forvet oynayabilme özelliği de var.
Ama bu kenar forvet oynama özelliğini, FM ancak AM RL'sini competant yaparak belli etmeye çalışıyor malesef. Bu bir eksiklik.
bana kalırsa da geniş alan oyuncusu ve vuruşları iyi. dar alanda Niang kadar etkili olabileceğini sanmıyorum. ama yine de iş görür gibi dar alanda da. tabii izlemek gerek daha.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe'ye imza atan adamın özelliklerinin, o dakika yükselmeye başlaması gerektiği gibi yanlış bir algı var.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
ömer abi böyle istatistikleri detayları nereden buluyorsun ediniyorsun şaşıyorum. cidden benim de ulaşabileceğim bir kaynak varsa mesela buraya yazar mısın? cidden çok güzel istatistikler.
www.whoscored.com
Ilgiliz, Ispanyol, Fransiz, Alman ve Italyan ligleri icin bol miktarda detayli oyuncu ve kulup istatistigi var.
Gecmis yillara bakmak da mumkun.
Batman Ptrolspor'un komple forveti de, Kilimli Belediyespor'un savunmasına karşı maç başına 2 dripling yapsın, arkalarına 2 top atsın bir zahmet.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
bugün düşüncelerimin ne kadar doğru olduğunu gösteren bir oyun ortaya koydu daha transfer edilmeden önce eyvah inşallah almazlar demiştim zaten, bir oyuncu transfer edilirken sadece bir sezondaki performansaına bakılıp alınır mı ? bu ne biçim anlayıştır bir geçmişini araştırın adamın 10 gol attığı sezon yok bir özelliklerine bakın bu adam ne hızlı ne güçlü ne teknik 10m euro veriyorsunuz yahu bu paraya ne santraforlar var dünyada ben zaten fenerbahçede futbolcuların izlenerek transfer edildiğini düşünmüyorum yazık oluyor gerçekten bu kadar harcanan paralara türk futbolu son dönemlerde inanılmaz geriledi ukrayna futbolunun bile gerisindeyiz şuan kimse gerçekleri söylemek istemiyor işte 2000 yılında bir galatasaray uefayı almıs hala övünüyoruz yahu bu kupayı zenitte aldı shaktarda aldı bragada vs. uzar gider zaten bu kadar harcanan paralarla bizim takımlarımızın her sezon uefada en az yarı final görmesi gerekiyor ama biz işte beşiktaş çeyrek finale çıktığında sevniyoruz aman ne büyük başarı diyoruz braga fenerbahçenin 10/1 bütçeye bile sahip değil adamlar kupayı kazanıyor kimsede sorgulamıyor nerede yanlış yapıyoruz diye
Şimdi diyebilirsiniz ki bir maç kötü oynadı diye bir adamı nasıl bu kadar kolay yargılarsın geldiği günden beri gol attığı bütün maçlar dahil beğenmediğimi söylüyorum zaten burayada yazmıştım bir futbolcu sadece attığı gollerle değerlendirilmemeli öyle olsaydı jardel bügün dünyanın en büyük forvetlerinden bir olmalıydı Sowdada bunu görüyorum evet iyi bir bitirici evet gol pozisyonlarında iyi noktalarda bulunuyor ama oyuna baktığınızda ne bir dribling yapıp adam geçtiğini ne bir sırtı dönük topu alıp arkadaşlarına pas attığını ne bir savunmayı yıpratıcı koşular yaptığını görebilirsiniz
Konu biraz saptı ama içimi dökmek istedim artık futboldanda pek keyif almıyorum yapılan bu kadar yanlışları gördükçe anneannemizim liginde başarılı olmuşuz olmamışız beni tatmin etmiyor ve gelecekte aydınlık değil açıkçası gerçekleri görmek gerek dünya sıralamasında 32.liğie kadar gerilemişiz kendimizi onlardan çok daha iyi gördüğümüz yunanistan 13.sırada ve üstelik yaşanan onca kaosa rağmen yazık gerçekten yazık.....
Bunun yeri burası değil. Burası araştırma alanı.
Kaldı ki gerçekten sen dolmuşsun. Çünkü Sow transferinden dünya sıralamasına, takımların durumuna falan atlamışsın.
3 Temmuz olmasa:
Volkan
Gökhan - Lugano - Yobo - Santos
Transfer1 - Emre - Transfer2 - Stoch(Dia)
Niang - Emenike
gibi bir kadromuz olacaktı. 4 Milli takım kaptanı, 9 milli takım AS oyuncusu. Transferlerin ne olduğunu Ömer Temelli twitterdan zaten yazmıştı. Bu kadro ile önümüzdeki 3-4 sezonu domine edebilecekken pat şike soruşturması, pat ŞL'ye gidememe.
Neyse zaten mesajlarımız silinecek ama Sow bence Fenerbahçe'de oynayacak bir oyuncu. Fakat tek forvette o kadar iyi değil tabii ki. Bir Niang değil, hatta bir Güiza değil(girdiği pozisyonlar bakımından).
burasının yeri olmadığını yazıda söyledim zaten sadece içimden yazmak geldi durdurmadım kendimi dediğin gibi haklı oalrak silinecektir yazdıklarım ama rahatlattım biraz kendimi en azından![]()
Sow'un CA'sı 145 PA'sı 155 bu arada merak edenlere.
Composure ye kimse deginmemiş ama 12 degeri bir hayli düşük Sow için.
Topu ayagına alınca cok sakin ve ne yapması gerektigini,nereye pas atması gerektiginden cok emin şekilde hareket ediyor.
Lille'de iken daha mı farklı oynuoduda teamwork 7 verilmiş bilemiyorum ama Fenerbahçe'de ki Sow'un teamworkü 15 ten aşagı degil