Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 34 arası toplam 34 sonuç

Konu: Emre Belözoğlu

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Oyunda ırkçılıkla alakalı bir bölüm, özellik olmamasına rağmen, bunun üzerine yorum getiriliyor ve buna karşı attığım mesaj silinirken, o mesaj duruyor.

Ya hiç silinmesin ya da o silinsin yoksa aynı cevabı yine vermek durumunda kalacağım.
    Controversy = birisinin hos olmayan konularla medyada ne kadar fazla anildigi

Irkcilik da hos bir olay olmadigina gore, bir oyuncunun bununla anilmasi da hos bir durum olmasa gerek.

Mesajlarini da ben sildim cunku karsindakinin ne yazdigini okumadan, kendine gore kilif uydurup cevap yaziyorsun, konu Fenerbahce olunca. Licentia hic bir yerde Emre irkcilik yapti yazmadi. Irkcilikla suclandi yazdi. Sen de cikip soylentilere bakarak birisine irkci demek diye cevap yaziyorsun. Kimse Emre icin irkci yazmadi. Irkcilikla suclandi yazdi. Aradaki farki idrak edebilecegini saniyorum.

Bolumun 1. kuralini lutfen iyice oku ve ona gore davran artik burada. Senin keyifin kacik diye baskalarinin keyfini kacirmak zorunda degilsin. Git baska yerde desarj ol lutfen.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Controversy ve Dirtiness'in en üst seviyede olmasına katılıyorum. Geçen sezon yüksek değer düşünüyordum ama Emre'nin durulduğuna dair eleştirileri dinleyerek bir karar verdik. Can çıkar huy çıkmaz dediğimde kızmıştınız ama boşuna deyim olmamış. Ne yazık ki alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Controversy ve Dirtiness'in en üst seviyede olmasına katılıyorum. Geçen sezon yüksek değer düşünüyordum ama Emre'nin durulduğuna dair eleştirileri dinleyerek bir karar verdik. Can çıkar huy çıkmaz dediğimde kızmıştınız ama boşuna deyim olmamış. Ne yazık ki alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor.
    Evet Cengiz, maalesef karakterin değişmesi pek mümkün değil. Oyuncu ancak belli ölçüde dizginleme eğilimi gösterebilir ama bu da mutlaka bir noktada patlak verecektir..

Controversy medyayla alakalı bir şeymiş, ben yanlış anlamışım. fazla olması çok haksız olmaz bence.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri