Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 65 sonuç

Konu: Uğur Getirmesi İçin Yaptıklarımız

Hybrid View

Benim tek yaptığım oyun durmadan oyuncu ya da taktik değişikliği yapmamak (Yaparsam, misal korner atılacakken oyuncu değiştirirsem yüksek oranda gol yiyorum...) Belki tesadüf ama böyle bir yan etki yaptı bende

2. Default

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Benim tek yaptığım oyun durmadan oyuncu ya da taktik değişikliği yapmamak (Yaparsam, misal korner atılacakken oyuncu değiştirirsem yüksek oranda gol yiyorum...) Belki tesadüf ama böyle bir yan etki yaptı bende
    Kardeş bende snn gibi ama tam tersin dk 80 ler derbi hemen fenerin altta futbolcularn ismi yazmaya başlıyo oyuncu degiştiriyorum atak gidio

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bu bende de oluyor, bir kaç arkadaşta da olmuş.Bir hata galiba.

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Bu bende de oluyor, bir kaç arkadaşta da olmuş.Bir hata galiba.
    Vallahi hataysa aynı hatayı teknik direktörlerde yapıyor demek Dün akşamki Atl. Madrid-Valencia maçında skor 3-1 iken oyuncu değiştirecekti Emery, oyuncu kenarda beklerken gol yediler

sandalyeme mutlaka tuneyerek otururum bir de surekli keci sakalımla oynarim...

Rakip takım atakdayken taktik ekranına girince gol yiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valla direk ''Play'' a basıyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben degisiklik yapmayı kafama koyunca bir pozisyonun daha gecmesini bekliyorum belki fikrim degisir diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Öyle öyle maç bitiyor, demi Yiğit.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Öyle öyle maç bitiyor, demi Yiğit.
    Az bitmedi öyle tam pozisyon kaçırıyor mesela degistirmek istedigim oyuncu hadi öbür pozisyon atar belki diye bekliyeye bekliye 89. dakikada yapıyorum degisikligi.

her maça başlamadan önce gs formamı giyerim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Gol yedikten sonra Fatih Terim gibi dilimi dışarı çıkarırım. 2 dakika sonra atarız genelde..

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

Maçlarda ayağa kalkar teknik direktör edası ile turlarım etrafı.

14. Default

Quote Originally Posted by Amasya_Spor View Post
    Maçlarda ayağa kalkar teknik direktör edası ile turlarım etrafı.
    Yılmaz vural diyosun yani

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Benim kariyerdeki Piris hic orta yapmadigindan dolayi ekrana karsi orta yap diyip elimle isaret ediyorum, bu huyu yeni gelistirdik. Sagolasin Piris

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

neler varmış ya hepsini tek tek okudumda

Basın play e izleyin arkadaş,amma dert etmişsiniz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

70.Dakika'da her ne olursa olsun değişiklik yaparım.Bi maçı kaybetmişsek ve 70.dakikada değişiklik yapmamışsam kesin bu yüzdendir

Karşıyaka maçından önce İntikam Marşını tek geçerim sonuç verir

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Eğer gol yersem ya da rakip 3-4 kez devamlı atak halinde ise (önemli anları oynat modu) mutlaka taktik ekranına girerim.Oyuncu değişikliği veyahut taktik değişiklik yapmasam bile mutlaka basarım o butona.Ayrıca 65-70. dk.larda gol yemiş ve yenik duruma düşmüşsem mutlaka forvet değiştiririm.Adam 9.3 ortalama ile bile oynasa farketmez çıkarırım.Giren oyuncum mutlaka gol atar ama

maçlardan önce bu maçı kesin alırız demiyorum içimden dersek hep birşey oluyor ya berabere kalıyoruz yada kaybediyoruz.

penaltı atarken atmasını istediğim köşeye sürekli tıklarım, oraya atmaz ama gol olur

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Maçı tek başıma izlerim.Kardeşimi asla odaya almam maç anında.Eğer kardeşim odadaysa ve benim takım maçı kaybetmişse bu tamamen kardeşimin suçudur.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

muhakkak besmele çekerim mouse kendi takımımın üzerindedir her an deişiklik yapabilirm die

guardıola gıbı takım elbısemı gıyer,maçları ole oynamaya baslarım

Uğur değilde motivasyon ve gaza gelmek için büyük maçlarda maç oynanırken Manowar - Warriors of the World açıyorum.

vay anasını bende kendimi deli sanardım lan
    benim tek yaptığım ki bu batıl inanç değil ; maça giderken geçen maçtaki kadroyu onaylayıp girmem,aynı kadro aynı yedeklerlede çıkacak olsam tüm kadroyu siler,yeniden tek tek dizerim.böyle yapınca sanki sanal zeka benim oyunu daha ciddiye aldığımı düşüynüyor gibi hissediyorum.

maç oynanırken tacticse asla giremem oyun durmadıkça kıllanıyorum acayip hele birde gol yersem

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

ha bi de juve formamı karsı koltuga sererim ama grili olanını.hep kazanmısımdır

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben oyuncularla konuşuyorum.

" KOŞUYOR BAKSANA KOŞUYOR ŞUNA PAS VER HEH BAK ORTALA KOŞMA! KOŞMA ORTALASANA ANLAMIYON MU?! Gol yeme yoksa va.. YEME DEDİK Dİ Mİ?! "

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Ben oyuncularla konuşuyorum.

" KOŞUYOR BAKSANA KOŞUYOR ŞUNA PAS VER HEH BAK ORTALA KOŞMA! KOŞMA ORTALASANA ANLAMIYON MU?! Gol yeme yoksa va.. YEME DEDİK Dİ Mİ?! "
    maç içinde oyuncularla konusma etkili oluyor mu?oluosa nasıl oluo yani ben hiç kullanmadım gereksiz gibi geliyor bana?

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri