Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 45 arası toplam 45 sonuç

Konu: İstanbul'a göç...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırdır siz nereye?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    İncirliyi çok sevdim, aynı şekilde Bostancı'da öyle ama buralar bizim bütçeyi aşan yerler olur kanımca. Özellikle İncirli çok güzel bir yer. Ama dediğim gibi işte... Biraz da bütçeye göre davranmak zorundayız Taylanım.
    Bostancı belki aşar ama İncirli kesinlikle aşmaz orada evler çok ucuz. Çünkü eski bir semt abim..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Bence Beylikdüzü ve Büyükçekmece taraflarını boşver abim. Oralar insanı boğmaktan başka bir şey yapmaz. Beton yığını ve cok şehir dışı.
    Büyükçekmece'ye beton yığını diyen çarpılır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Hayırdır siz nereye?
    Biz yine oralarda bi yerlere işte kısmet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kozyatağı hakkında bilgisi olan var mı? O taraflarda güzel ve uygun bir fiyata daire buldum. Açılacak olan Kadıköy - Kartal metrosuna çok yakınmış ev. Nasıl yerler oralar bilen var mı?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kozyatağı iyidir Görkem. Hem işlek yer hem kalite , nezih falan yani. Pişman olacağınızı sanmam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Metro olmasa tercih etmeyebilirdim çünkü Beşiktaş'a gelmek benim için sıkıntı olabilirdi ama yeni yapılan metro işime geliyor. Hiç gidip de gördüğüm bir yer değil aslında. Peki Anıl Kozyatağı deprem bölgesi olarak mı geçiyor Avcılar gibi...
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kozyatağı için öyle birşey duymadım.Anadolu yakasında merkezi sayılacak bir yer , her tarafa yakın . Sevdiğim de yerlerdir. Bağdat Caddesi ile olan bağı veya Kadıköy , Üsküdar falan buralara ulaşımın zor olmaması açısından memnun kalırsın bence Kozyatağı'ndan . Dediğin gibi okuluna ulaşımın da çok zor olmaz . Kaliteli yerlerdir bir de.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkes nezih bir yer olduğunu söylüyor. Hem Büyük Çekmece ve Beylikdüzü gibi şehirin çok dışında da kalmıyor. Sanırım iyi olur o taraflar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İstanbul'un en sağlam zemini Sarıyer'de. Kozyatagını bilemeyecegim.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün bizimkilerle konuştum. Sıfır ev almak istiyorlarmış. Çevrenizde böyle yeni yapılan ya da projeleri belli olan uygun fiyata konut var mı bildiğiniz? Bu konuda her türlü tavsiyeyi, örneği bekliyorum sizlerden.Aklınızda bulunsun lütfen. Teşekkürler şimdiden.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Büyükçekmece'de arkadaşların oturduğu bir site var daha geçen yaz bitti istiyosan bir sorıyım fiyatları abi ben gittim ulaşımı rahat. Sitede evlerde gayet güzel.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Büyükçekmece'de arkadaşların oturduğu bir site var daha geçen yaz bitti istiyosan bir sorıyım fiyatları abi ben gittim ulaşımı rahat. Sitede evlerde gayet güzel.
    Büyük çekmece çok uzakta kalıyor ama yine de aklımda bulunsun. Bilgi alırsan sevinirim :]
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hocam okul Beşiktaş'taysa boş ver Beylikdüzü falan eğer her gün 2 saat yol çekmek istemiyorsan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten büyük ihtimal vazgeçtim ama bütün yapılacak olan projelerden haberim olsun istiyorum. Sıfır alacağımız için.
    FM Gazetesi

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri