Hayırdır siz nereye?
Hayırdır siz nereye?
FM Gazetesi
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kozyatağı hakkında bilgisi olan var mı? O taraflarda güzel ve uygun bir fiyata daire buldum. Açılacak olan Kadıköy - Kartal metrosuna çok yakınmış ev. Nasıl yerler oralar bilen var mı?
FM Gazetesi
Kozyatağı iyidir Görkem. Hem işlek yer hem kalite , nezih falan yani. Pişman olacağınızı sanmam.
Metro olmasa tercih etmeyebilirdim çünkü Beşiktaş'a gelmek benim için sıkıntı olabilirdi ama yeni yapılan metro işime geliyor. Hiç gidip de gördüğüm bir yer değil aslında. Peki Anıl Kozyatağı deprem bölgesi olarak mı geçiyor Avcılar gibi...
FM Gazetesi
Kozyatağı için öyle birşey duymadım.Anadolu yakasında merkezi sayılacak bir yer , her tarafa yakın . Sevdiğim de yerlerdir. Bağdat Caddesi ile olan bağı veya Kadıköy , Üsküdar falan buralara ulaşımın zor olmaması açısından memnun kalırsın bence Kozyatağı'ndan . Dediğin gibi okuluna ulaşımın da çok zor olmaz . Kaliteli yerlerdir bir de.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Herkes nezih bir yer olduğunu söylüyor. Hem Büyük Çekmece ve Beylikdüzü gibi şehirin çok dışında da kalmıyor. Sanırım iyi olur o taraflar.
FM Gazetesi
İstanbul'un en sağlam zemini Sarıyer'de. Kozyatagını bilemeyecegim.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bugün bizimkilerle konuştum. Sıfır ev almak istiyorlarmış. Çevrenizde böyle yeni yapılan ya da projeleri belli olan uygun fiyata konut var mı bildiğiniz? Bu konuda her türlü tavsiyeyi, örneği bekliyorum sizlerden.Aklınızda bulunsun lütfen. Teşekkürler şimdiden.
FM Gazetesi
Büyükçekmece'de arkadaşların oturduğu bir site var daha geçen yaz bitti istiyosan bir sorıyım fiyatları abi ben gittim ulaşımı rahat. Sitede evlerde gayet güzel.
Screw you guys, I'm goin' home
Hocam okul Beşiktaş'taysa boş ver Beylikdüzü falan eğer her gün 2 saat yol çekmek istemiyorsan.
Zaten büyük ihtimal vazgeçtim ama bütün yapılacak olan projelerden haberim olsun istiyorum. Sıfır alacağımız için.
FM Gazetesi