Molde 2 - 0 Stuttgart
Videoton Fehervar 3 - 0 Sporting Lisbon
Gecenin süpriz macları..Videoton geecnin en süpriz macına imza atmış...
Molde 2 - 0 Stuttgart
Videoton Fehervar 3 - 0 Sporting Lisbon
Gecenin süpriz macları..Videoton geecnin en süpriz macına imza atmış...
Stutgart'ın grubuna düşmemizi istemiştim kuralar sırasında ama olmadı. 1. Torba takımı olan Stutgart şuan 1 puanla 4. sırada.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Nuri Şahin tam ritmini yakalarken neden oynatılmadı acaba ? Enteresan sonuçlar vardı dün gece.
Canım FEDA olsun sana !
Liverpool'un önceliği Avrupa Ligi değil, lig.Pek önem verilmiyor.Çoğu iyi oyuncu sonradan oyuna girdi.
seribaslarinin gruptan cikamamalari bizim icin iyi bir durum olur ancak esas rakipler SLden gelecek grup 3.leri olacaklar bence FB icin. Gorunen o ki kalbur ustu takimlar avrupa liginde oyalanmak niyetinde degiller. bu da bizim isimize gelir![]()
Atc. Madrid dahi, büyük takımlar pek önemsemiyor bu ligi, kendi liglerinde iyi bir sıra ile Şampiyonlar Ligine katılma hedefleri var, Fenerbahçe lider olup çıkarsa bir üst turda rahat edebilir gibi.
Fenerbahce Alexi kaybetmesine ragmen akli basinda oynarsa Yarifinali dahi gorebilir.
şimdi grup sonrası eşleşmeler ne şekilde oluyor. 5 takımlı sistem varken liderler 3.lerle şampiyonlar liginden gelenler 2.lerle eşleşiyordu. Şimdi nasıl olacak orası bilen var mı?
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
SLden gelen takimlar cok etkiliyor.
Videoton Fehervar 2 - 0 Basel Adamlar bu gidişle bu gruptan cıkıcaklar gibi gözüküyor..
Inter 0 - 0 Partizan Belgrade Partizan direniyor..
Emre Belözoğlu gol attı A. Madrid Academica karşısında 2-0 öne geçti.
...
Frikikten atmış galiba.
Last edited by Kaka Leite : 26.Ekim.2012 at 01:05 Reason: Video'yu foruma uygun hale getirme
...
Hahahahaha abi bu nedir ya
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...-zarar-bir-gol
...
Marsilya yaktın beni ya son dakikada !
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
PSV'de beni gümletti... PSV'ye oynamasam Atl. Madrid'e oynayacaktım, her türlü kaybedecekmişim bu akşam![]()
İkisinden de uzak durdum ben Atletico Madrid zaten her türlü çıkacak o gruptan,PSV'de ilk maçta evinde AIK'u yenemeyince ondan da çekindim.Bir şey değişmedi tabi![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Atletico'da as takımdan 10 oyuncu kadro dışıydı, oynamadım bende.Yenilmişler.
Marsilya'nın ilk golünü Joey Barton kornerden atmış.![]()
Marsilya, Brugge, Psv, Partizan, A.Bilbao, Rosenborg ve Twente Uefa Avrupa Ligi'ne veda etti..
...
Fenerbahçe'nin rakibi olmaya aday olması kesinleşen ( grup 2. liği kesinleşen ) 3 takım var sanırım. Napoli, İnter ve Leverkusen. Ki bunlara kuvvetle muhtemel, Tottenham da eklenecek.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
uefamı şampiyonlar lıgimı hala anlamadım ya
Ya bize göre zayıf takımlar da olacak illa ki , ama henüz kesinleşen bunlar var sadece. Sparta Prague da var onu yazmayı unutmuşum kesinleşen.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Dün Rubin-İnter maçında Gökdeniz ilk golü atmış ve son golde de güzel bir asist yapmış.Milli takımı bırakmamış olsaydı kanatlarda iyi işlere imza atardı.Adamın her büyük maçta golü var Nou Camptta Barcayada golü vardı.
http://tribun.ntvspor.net/mac-ozetle...azan-inter-3-0
Milli takımımızın Gökdeniz'den yararlanamaması çok kötü bir durum.
Canım FEDA olsun sana !
Gökdeniz attı yine golünü.