Şampiyonlar Ligi maçları neden televizyonda yok anlam veremiyorum.
Şampiyonlar Ligi maçları neden televizyonda yok anlam veremiyorum.
Malaga maçın başında 2-0'ı buldu.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bir Real Madrid-Manchester City maçını açıyorum, bir Montpellier-Arsenal maçını. 20 dakikada 3 gol var Fransa'da.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
İki saattir NTV diye Star'ı açıyormuşum.
PSG Zlatan ile öne geçti;
Ibrahimovic, CL'de 6 ayri takimla gol atan ilk futbolcu oldu: Ajax, Juventus, Internazionale, Barcelona, Milan, PSG.
Ibra, Thiago Silva ve Alex'in golleriyle 3-0 öndeyiz, en az Yarı Final bekliyorum bu sene.
Canım FEDA olsun sana !
PSG'den üst düzey başarı bekliyorum bu sezon.
Arsenal maçını veriyor mu bi kanal?
Di Maria bi kez kaleyi bulan sut at yahu.Nasil tahammul ediyolar buna anlamiyorum.
Dortmund penaltı kaçırır.
Dzeko affetmez.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Toure insan mısın peki?
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Marcelo müthiş bir gol attı
Marcelo cok iyi atti ,City kacirdi.Ne mac oluyo be.
Kolarovv atıı.
2-1 kolarov
Benzema 2-2 müthiş maç.
yok artık benzema yazdı şimdi de![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ronaldooooooooooooooooooooooooo 3-2
şimdi de reis yazdı. çok iyi ya![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fena maç oldu..iyi geldi gece gece
Bu maçı izlemeyen tekrarını izlesin mutlaka , efsane maçlar arasına girer , 2.yarı oyun 3 veya 4 kere durdu goller dışında , çok zevkliydi.
Müthiş bir maçtı müthiş..
Futbol bu iste!
R.Madrid - M.City maçı ile birlikte Jose Mourinho'nun sevici unutulmaz.
Futbola o kadar çok doydum ki.
Çok deli maç oldu, harikaydı yahu.
Gecenin süprizi Milan oldu, evinde 2 puan kaybederek başladı.