Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: FM 2013 Yapacağınız ilk transfer

Yobo'nun yanına Lugano tarzı bir defans, Stoch'un yerine sol açık, Sow'un yanına forvet, Baroni'yi de direk kovarım!

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Malatyaspor'umun değil 2.lig bank asya da bile şampiyonluğa oynayacak bi kadrosu olduğu için 2-3 tane beleş oyuncu alacağım onlarda kimler olur bilemiyorum ama ilerde nasip olursa Malatya doğumlu olan Mehmet Topal'ı alıp kaptan yapıcam artık 30-31 yaşlarında getiririm takıma
    malatyAdana!

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Transfer yapmak yerine Fatih Terim challange yapıcam ben, Hakan Balta ile şampiyon olucam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

FB ile ilk sezon tek yabancı transferi yapmayı düşünüyorum, oyuncu kalitesine göre ya defansa bir takviye yapacağım yada orta sahaya...

Taktik olarak da 4-3-3 türevi bir diziliş uygulamaya çalışacağım.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Trabzonspor ile başlayacağım ve yerli bir stoper alacağım.Belediye'den Mahmut Tekdemir'i düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

İlk kariyerim Fenerbahçe ile olacağından sol bek olarak Juninho'yu alırım. Selcuk, Bekir ve Semih'i satarım. Elden çıkarmak için çok ama çok ucuza satacağım.. Sararer ve Antep'ten Muhammet'i alırım.

afrikalı bir oyuncu olur herhalde...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006

Fenerbahçe'ye Falcao'yu almak isterim. Çok mu hayal?

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Fenerbahçe'ye Falcao'yu almak isterim. Çok mu hayal?
    Aslında çok büyük bir hayal değil - Bu arada Fenerbahçeli'yim diye demiyorum
    Durum bence şu; FM'de orta rep. takımlara yıldız oyuncuları veya wonderkidleri getirmek çok zor; eskiden beri bu hep böyle. Tamam gerçekte de kolay değil ama imkansız da değil. Biraz daha esnek olması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta sürprizler oluyor; Alex'in zamanında FB'ye gelmesi, Kuyt'ın transferi vs. Transfer olayları FM'de gerçek hayata göre çok zorlaştırılmış durumda kısacası. Mesela wonderkidlere dünyanın parasını vermek gerekiyor. Yahu tüm wonderkidler de gerçekte bu kadar yüksek paralarla transfer olmuyorlar ki..

11. Default

Alex De Souza boşta olursa Fenerbahçe ye geri almak isterdim ama eski takımı Fenerbahçe olacağından "sözleşme teklifinizle ilgilenmiyorum" diyecektir Alex. O yüzden başka bir takımı yönetirsem Alex i alacağım.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri