Yobo'nun yanına Lugano tarzı bir defans, Stoch'un yerine sol açık, Sow'un yanına forvet, Baroni'yi de direk kovarım!
Yobo'nun yanına Lugano tarzı bir defans, Stoch'un yerine sol açık, Sow'un yanına forvet, Baroni'yi de direk kovarım!
Malatyaspor'umun değil 2.lig bank asya da bile şampiyonluğa oynayacak bi kadrosu olduğu için 2-3 tane beleş oyuncu alacağım onlarda kimler olur bilemiyorum ama ilerde nasip olursa Malatya doğumlu olan Mehmet Topal'ı alıp kaptan yapıcam artık 30-31 yaşlarında getiririm takıma![]()
malatyAdana!
Transfer yapmak yerine Fatih Terim challange yapıcam ben, Hakan Balta ile şampiyon olucam.![]()
FB ile ilk sezon tek yabancı transferi yapmayı düşünüyorum, oyuncu kalitesine göre ya defansa bir takviye yapacağım yada orta sahaya...
Taktik olarak da 4-3-3 türevi bir diziliş uygulamaya çalışacağım.
Trabzonspor ile başlayacağım ve yerli bir stoper alacağım.Belediye'den Mahmut Tekdemir'i düşünüyorum.
İlk kariyerim Fenerbahçe ile olacağından sol bek olarak Juninho'yu alırım. Selcuk, Bekir ve Semih'i satarım. Elden çıkarmak için çok ama çok ucuza satacağım.. Sararer ve Antep'ten Muhammet'i alırım.
afrikalı bir oyuncu olur herhalde...
Tabi ki Bony.![]()
Fenerbahçe'ye Falcao'yu almak isterim. Çok mu hayal?![]()
Aslında çok büyük bir hayal değil - Bu arada Fenerbahçeli'yim diye demiyorum
Durum bence şu; FM'de orta rep. takımlara yıldız oyuncuları veya wonderkidleri getirmek çok zor; eskiden beri bu hep böyle. Tamam gerçekte de kolay değil ama imkansız da değil. Biraz daha esnek olması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta sürprizler oluyor; Alex'in zamanında FB'ye gelmesi, Kuyt'ın transferi vs. Transfer olayları FM'de gerçek hayata göre çok zorlaştırılmış durumda kısacası. Mesela wonderkidlere dünyanın parasını vermek gerekiyor. Yahu tüm wonderkidler de gerçekte bu kadar yüksek paralarla transfer olmuyorlar ki..
Alex De Souza boşta olursa Fenerbahçe ye geri almak isterdim ama eski takımı Fenerbahçe olacağından "sözleşme teklifinizle ilgilenmiyorum" diyecektir Alex. O yüzden başka bir takımı yönetirsem Alex i alacağım.