Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 39 arası toplam 39 sonuç

Konu: fm 2013 ilk izlenimleriniz

Oyunu açtığımızda fikstürde mevcut olan hazırlık maçlarını iptal edemiyor muyuz yoksa ben mi yapamadım.

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post

Oyuncunun üzerine tıklayınca o mevki ve mantaletie için gereken özellikleri gösteriyor. Gerçekten mükemmel bir ayrıntı olmuş.
    Baska takımlarda bulunan oyuncular icinde gecerlimi bu özellik.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Arkadaşlar bir şey soracağım acaba yeni eklenen ligler var mı?(Bosna ve Karadağ'ı merak ediyorum da)

Nesil
    2009
    Yer
    edirne

anlamadığım bişey var sow ve stoch un bitiriciliği 18 biraz abartılmamışmı sanki? bu arada Fb'liyim

Quote Originally Posted by kibo236 View Post
    anlamadığım bişey var sow ve stoch un bitiriciliği 18 biraz abartılmamışmı sanki? bu arada Fb'liyim
    sowun bitiricilği normal olarak görülebilir ama stochunki yüksek gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default fm 2013 ilk izlenimleriniz

fm 2014 çıkacak neredeyse biz 13'ü daha yeni oynamaya başlıyoruz hadi hayırlısı

fm 2012 oynuyordum aniden 13 e geçince arada bi kıyaslama yapayım dedim.

fm 2013'de alt ligde oynuyorum maçlar son derece hanımevladı geçiyor sertlik yok bişey yok çözemedim fm 2012 de kol bacak kırılıyodu son derece sert geçerdi maçalr adamın ayağından uçarak top çalanlar oluyodu

maç motorunda bu gözlemim hakkında siz ne dersiniz merak ettim doğrusu.

dostum öncelikle şunu söyliyim sık sık save al yeni başladığın için bu konuda seni uyarıyım. 2-3 kariyerim anlamsız hatalar yüzünden gitti. Sende böyle bir durumla karşılaşma diye söylüyorum.
    oyun orjinal olmasına ve herhangi bir yama paket vs kullanmasamda birçok crash dumps,microsoft visual hatası aldım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

fm14 de 1 hafta bakıcam alanlar nasıl yorum yapıyor iyiyse hayatımda ilk defa orjinal oyun alıcam yani

yahu işte anlam veremediğimiz hatalar olmasa bence oyunun + ları - lerini kapatıyor. Bende her maçtan sonra save alarak önlem almış oluyorum. onun dışında maç motorunda gerçekten sıkıntı var ben 3d görüntü çıktığından beri hiç kullanmadım. 2d yi tercih ediyorum daha az çıldırtıyor insanı. benim gözüme çarpan ilginçlikler; kalecilerin her seferinde rakip oyuncu marke edene kadar topla koşmaları,direkten haddinden fazla dönen toplar. birde sakatlıkların çokluğundan şikayet edebilirim. ama şunuda söyleyeyim bu benim şahsi gözlemimdir. devre arası transfer güncellemesiyle oyunu oynayınca sakatlıklar 2 kat daha fazla oluyor. Varsayılan da başlayınca ise normal seviyede. Ben bunu test ederek kendimce kanıtladım kimse katılmak zorunda değil onlarca açılmış kariyerden sonra bu kanıya vardım...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri