Oyunu açtığımızda fikstürde mevcut olan hazırlık maçlarını iptal edemiyor muyuz yoksa ben mi yapamadım.
Oyunu açtığımızda fikstürde mevcut olan hazırlık maçlarını iptal edemiyor muyuz yoksa ben mi yapamadım.
Arkadaşlar bir şey soracağım acaba yeni eklenen ligler var mı?(Bosna ve Karadağ'ı merak ediyorum da)
anlamadığım bişey var sow ve stoch un bitiriciliği 18 biraz abartılmamışmı sanki? bu arada Fb'liyim
fm 2014 çıkacak neredeyse biz 13'ü daha yeni oynamaya başlıyoruz hadi hayırlısı
fm 2012 oynuyordum aniden 13 e geçince arada bi kıyaslama yapayım dedim.
fm 2013'de alt ligde oynuyorum maçlar son derece hanımevladı geçiyorsertlik yok bişey yok çözemedim
fm 2012 de kol bacak kırılıyodu son derece sert geçerdi maçalr adamın ayağından uçarak top çalanlar oluyodu
maç motorunda bu gözlemim hakkında siz ne dersiniz merak ettim doğrusu.
dostum öncelikle şunu söyliyim sık sık save al yeni başladığın için bu konuda seni uyarıyım. 2-3 kariyerim anlamsız hatalar yüzünden gitti. Sende böyle bir durumla karşılaşma diye söylüyorum.
oyun orjinal olmasına ve herhangi bir yama paket vs kullanmasamda birçok crash dumps,microsoft visual hatası aldım.![]()
fm14 de 1 hafta bakıcam alanlar nasıl yorum yapıyor iyiyse hayatımda ilk defa orjinal oyun alıcam yani![]()
yahu işte anlam veremediğimiz hatalar olmasa bence oyunun + ları - lerini kapatıyor. Bende her maçtan sonra save alarak önlem almış oluyorum. onun dışında maç motorunda gerçekten sıkıntı var ben 3d görüntü çıktığından beri hiç kullanmadım. 2d yi tercih ediyorum daha az çıldırtıyor insanı. benim gözüme çarpan ilginçlikler; kalecilerin her seferinde rakip oyuncu marke edene kadar topla koşmaları,direkten haddinden fazla dönen toplar. birde sakatlıkların çokluğundan şikayet edebilirim. ama şunuda söyleyeyim bu benim şahsi gözlemimdir. devre arası transfer güncellemesiyle oyunu oynayınca sakatlıklar 2 kat daha fazla oluyor. Varsayılan da başlayınca ise normal seviyede. Ben bunu test ederek kendimce kanıtladım kimse katılmak zorunda değilonlarca açılmış kariyerden sonra bu kanıya vardım...