Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Forvet oyuncularına pres yaptırmak

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

Quote Originally Posted by ERSELKULALI View Post
    Benim konu buraya mı gelmiş
    Hepimizin dediği gibi bu işi takımın genel oyun karakterinden tavizler vermeden yapmamız çok mümkün değil. Forumdaki arkadaşlardan SI forumlarına üye olanlar varsa böyle bir PPM koyulması için öneri yapsalar güzel olur. Bazı forvetlere: "Topla oynayan defansa baskı yapar." tarzı bir preffered move gayet iyi gider, tabi bu oyunda değil sanırım en erken 2014'te olabilir bu.
    Forvete adam markajı verip (forvetin saldırganlık ve azim özellikleri önemli) defansif forvet (destek) rolunu ayarlarsan rakibin defans ve defansif ortasahasına top onlardayken baskı yapıyor. Ama FM de defans oyuncuları ayaklarında top tutmayıp direkt ortasahaya topu ilettikleri için bizim forvetimiz de verilen komut dışına çıkmayıp hücum bölgesinde armut gibi duruyor. Olayın püf noktası işte burası, oyuncuların verilen komutların dışına pek çıkamamaları!

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

German Cup yarı final. İki takımda denk sayılır. Stuttgarta sezon ortasından hemen önce kovulan menagerleri yerine transfer olmuştum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Müthiş bir pas yüzdesi! Oyuncuların en kötüsü bile %73 başarılı pas yapmış. Sınırları zorlamış
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

Takıma denk sayılabilecek her takıma karşı hemen hemen aynı istatiksel sonuçları almak mümkün. Daha kaliteli takımlar baskı kurunca o ilerde ki pas trafiği kendi yarı sahamda şekilleniyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

valla 2013'de 1 maçta 3 oyuncuma 100 ü geçen pas yaptırdım pas yaptırmak sorun değil pas yapıcam diye atağı unutuyorlar o dengeyi iyi ayarlamak lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    valla 2013'de 1 maçta 3 oyuncuma 100 ü geçen pas yaptırdım pas yaptırmak sorun değil pas yapıcam diye atağı unutuyorlar o dengeyi iyi ayarlamak lazım.
    2 kasım cuma günü. Muhtemelen oyun çıkış tarihinde kargo buralara uğramaz. Araya haftasonu gireceğinden, oyun elime en erken p.tesi ulaşır. P.tesi günüde 24 saatlik nöbetim olacağından... harbiden FM13 ü ben ne zaman oynamaya başlayacam?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben şimdi ilk defa deneyeceğim. Şu an çok kötü gidiyor takım. Bakalım ilk maçlarında ne yapacaklar.
    FM Gazetesi

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri