Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 53 arası toplam 53 sonuç

Konu: Fikstür Sorunu

Hybrid View

C.tesi lig pazar kupa. Yanlış görmüyorum değil mi? daha ne kadar saçmalayabilirler acaba

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Resmin adını değiştirip tekrar upload eder misiniz küfür içeriyor

Oyunun fikstür konusunda saçmaladığı aşikâr, utanmasalar bir maç bitip bir maç başlayacak o ne öyle cumartesi pazar 2 maç.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by futureless View Post
    malatyAdana!

Oyunun fikstür konusunda saçmaladığı aşikâr, utanmasalar bir maç bitip bir maç başlayacak o ne öyle cumartesi pazar 2 maç.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yarım saattir gülüyorum

özellikle İngiltere gibi zirilyon tane kupası olan liglerde insan cinnet geçirebilir

en güzeli 2 kondisyoneri tek tek atletik ve güç antermanına vermek, çok rahatlatıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

5 değil 6 gün yalnız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    5 değil 6 gün yalnız
    Sorun çözüme kavuşturuldu, teşekkürler konuyu kapatabilirsiniz

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

resmin adı muazzam olmuş
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

resmin adı için üzgünüm fakat harbi sinirlendim. perşembe cumartesi pazar günlerinde maç fikstürü nedir arkadaş? 3 günde bir olsa anlarım. en azından groningen maçını ileri bir tarihe atsa gerçekten çok rahatlayacağım. regenlere bel bağlasak bu sezon en fazla 2 yıldızlı regen geldi. bir önceki sezondan 1 tane 4 yıldız geldi. 2 de kendi transferim var. şimdi ben nasıl bir diziliş yapmalıyım kimleri oynatmalıyım bilmiyorum. lyon'dan fark yememek için takıma kontra futbolu oynatacağım mecbur. groningen maçına full yedekle çıksam fark yerim gayet etkili futbol oynuyorlar. kupa maçı ise feyenoord'la ve çok iyi bir ekip. ligi garantiledim diyebilirim ajax'ın bu puan farkını kapatması neredeyse imkansız groningen maçını alırsam şampiyonum diyebilirim. fakat bu fikstürde benim sağ çıkmam imkansız gibi bir şey. kondisyon antrenörlerim çok iyi. biri 5 yıldız diğeri 4.5 yıldız o konuda bir sıkıntı yok fakat bu denli mantık hatası fikstüre ne antrenör dayanır ne de oyuncu. zaten sakatlıklarla başım dertte. takımın bel kemiği kevin strootman, as kalecim tyton ve forvet/kanat oyuncum destro sakat. regenlerimde de sakat çok. üçü de giderse yeminle çocuğumu keserim.

Bari bir özellik koysunlar maça çıkmayalım maçtan cekilelim Federasyona erteleme talebinde bulunalım olmaz derlerse gitmeyelim maça cezası neyse katlanalım

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
    o adamın twitter adresini verir misin ona bu fikstürü göndermek istiyorum.
    https://twitter.com/milesSI

Al kardeşim yanlız resmin adıyla birlikte gönder
    malatyAdana!

Nesil
    2006

Default 2/2 Aynı Eşleşmeler

1 gün ara ile iki kariyer açtım ikisinde de Fenerbahçe'yi seçtim.

Şampiyonlar Ligi 1. ön elemede Brugge geldi ardından Malaga.

İkinci oyunumda da aynı kurayı çektim.

İşin garibi iki kez Feyenord Pana ile eşleşti ikisinde de turu geçerek beni birinci seribaşı yaptı.

Oyun neden bu kadar benzer kuralar çekiyor. İstatistik olarak çok düşük bir oranın başıma gelmesi şaşırtıcı oldu.

Bana ayrı iki tane kayıtlı oyunda, ligin ilk maçı TT Arena'da derbi geldi. Hatta fikstürün geri kalanı 1-2 değişiklik harici benziyor, iki kayıtlı oyunda olduğu gibi Beşiktaş ve Trabzonspor maçları arka arkaya geliyordu.

Şampiyonlar Ligi kuralarını daha anlayışla karşılıyorum fazla takım olmadığı için ama 34 haftanın benzemesi ilginç.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Benzer şeyi ben de yaşadım. Kura çekimlerini izlerim genellikle tüm takımlar eşleşene kadar. Avrupa Ligi grup kuraları çekildi. Crash dumps hatası verdi, oyunu tekrar yükleyince kura çekimini yine izledim. Ön elemeyi geçince kaydetmiştim. O yüzden grup kuralarına katılan takımlar değişmedi. Bütün gruplar aynı takımlardan oluştu yine. Bir önceki turun maçları bitince oyun eşleşmeleri belirliyor sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Bide mesala Türkiye Kupası kurası çekilirken o hafta ligde kuradaki takımlardan biriyle oynuyosam illa o takım geliyor.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emremetin View Post
    Bide mesala Türkiye Kupası kurası çekilirken o hafta ligde kuradaki takımlardan biriyle oynuyosam illa o takım geliyor.
    Bu bana da çok oluyor, özellikle de grup maçlarındayken. Hatta fikstür öyle bir denk geliyor ki aynı takım ile 10 gün içinde 3 maç yaptığım bile oluyor.

Default Fenerbahçe'nin fikstür saçmalığı!!!

Fenerbahçe ilk sezonda ŞL den elinip Avrupa ligine düştüm grupta maçlar perşembe oynanıyor FAKAT benim grupta ki ilk maçımdan önceki oynayacağım milli maç arası sonrasındaki lig müsabakam P.tesiye verilmiş. Bu başka arkadaşlarda da olan bir şey mi we bu nasıl bir saçmalıktır arkadaş ya?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Fikstür olayı bu sene tam saçmalık herkesin başına böyle olaylar geliyor. 5 günde 3 maç, 2 hafta boyunca 2 günde 1 maç şeklinde fikstür oluyor. Yapay zeka gerçekten saçmalamada sınır tanımıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Angry Böyle Fikstür mü Olur?

her maç arasında bir- belki iki gün var, her bir hafta- belki 8 günde 4 maç iki günde oyuncularım telef oldu. devam etmeye çekiniyorum

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ayni sorun bende de olustu maalesef, genel bir sorun. ustelik 16-17 kisilik bir kadro var, napacagini sasiriyorsun. tukenene kadar kullanican, mecbur. napican

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ve hepsi tvden yayınlanıyor. iki günde bir ekran başına. izleyiciler için büyük zevk fakat bir gün arayla iki kere beşiktaş'la türkiye kupasında karşılaşacak olmam? federasyon bize yardım etsin .

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Fikstür sorunu ile bağlantılı olan yedi konu birleştirilmiştir.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri