C.tesi lig pazar kupa. Yanlış görmüyorum değil mi? daha ne kadar saçmalayabilirler acaba![]()
C.tesi lig pazar kupa. Yanlış görmüyorum değil mi? daha ne kadar saçmalayabilirler acaba![]()
Resmin adını değiştirip tekrar upload eder misiniz küfür içeriyor
Oyunun fikstür konusunda saçmaladığı aşikâr, utanmasalar bir maç bitip bir maç başlayacak o ne öyle cumartesi pazar 2 maç.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
özellikle İngiltere gibi zirilyon tane kupası olan liglerde insan cinnet geçirebilir
en güzeli 2 kondisyoneri tek tek atletik ve güç antermanına vermek, çok rahatlatıyor.
5 değil 6 gün yalnız![]()
resmin adı muazzam olmuş
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
resmin adı için üzgünüm fakat harbi sinirlendim. perşembe cumartesi pazar günlerinde maç fikstürü nedir arkadaş? 3 günde bir olsa anlarım. en azından groningen maçını ileri bir tarihe atsa gerçekten çok rahatlayacağım. regenlere bel bağlasak bu sezon en fazla 2 yıldızlı regen geldi. bir önceki sezondan 1 tane 4 yıldız geldi. 2 de kendi transferim var. şimdi ben nasıl bir diziliş yapmalıyım kimleri oynatmalıyım bilmiyorum. lyon'dan fark yememek için takıma kontra futbolu oynatacağım mecbur. groningen maçına full yedekle çıksam fark yerim gayet etkili futbol oynuyorlar. kupa maçı ise feyenoord'la ve çok iyi bir ekip. ligi garantiledim diyebilirim ajax'ın bu puan farkını kapatması neredeyse imkansız groningen maçını alırsam şampiyonum diyebilirim. fakat bu fikstürde benim sağ çıkmam imkansız gibi bir şey. kondisyon antrenörlerim çok iyi. biri 5 yıldız diğeri 4.5 yıldız o konuda bir sıkıntı yok fakat bu denli mantık hatası fikstüre ne antrenör dayanır ne de oyuncu. zaten sakatlıklarla başım dertte. takımın bel kemiği kevin strootman, as kalecim tyton ve forvet/kanat oyuncum destro sakat. regenlerimde de sakat çok. üçü de giderse yeminle çocuğumu keserim.
Bari bir özellik koysunlar maça çıkmayalım maçtan cekilelimFederasyona erteleme talebinde bulunalım olmaz derlerse gitmeyelim maça cezası neyse katlanalım
1 gün ara ile iki kariyer açtım ikisinde de Fenerbahçe'yi seçtim.
Şampiyonlar Ligi 1. ön elemede Brugge geldi ardından Malaga.
İkinci oyunumda da aynı kurayı çektim.
İşin garibi iki kez Feyenord Pana ile eşleşti ikisinde de turu geçerek beni birinci seribaşı yaptı.
Oyun neden bu kadar benzer kuralar çekiyor. İstatistik olarak çok düşük bir oranın başıma gelmesi şaşırtıcı oldu.
Bana ayrı iki tane kayıtlı oyunda, ligin ilk maçı TT Arena'da derbi geldi. Hatta fikstürün geri kalanı 1-2 değişiklik harici benziyor, iki kayıtlı oyunda olduğu gibi Beşiktaş ve Trabzonspor maçları arka arkaya geliyordu.
Şampiyonlar Ligi kuralarını daha anlayışla karşılıyorum fazla takım olmadığı için ama 34 haftanın benzemesi ilginç.
Benzer şeyi ben de yaşadım. Kura çekimlerini izlerim genellikle tüm takımlar eşleşene kadar. Avrupa Ligi grup kuraları çekildi. Crash dumps hatası verdi, oyunu tekrar yükleyince kura çekimini yine izledim. Ön elemeyi geçince kaydetmiştim. O yüzden grup kuralarına katılan takımlar değişmedi. Bütün gruplar aynı takımlardan oluştu yine. Bir önceki turun maçları bitince oyun eşleşmeleri belirliyor sanırım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bide mesala Türkiye Kupası kurası çekilirken o hafta ligde kuradaki takımlardan biriyle oynuyosam illa o takım geliyor.
Fenerbahçe ilk sezonda ŞL den elinip Avrupa ligine düştüm grupta maçlar perşembe oynanıyor FAKAT benim grupta ki ilk maçımdan önceki oynayacağım milli maç arası sonrasındaki lig müsabakam P.tesiye verilmiş. Bu başka arkadaşlarda da olan bir şey mi we bu nasıl bir saçmalıktır arkadaş ya?
Fikstür olayı bu sene tam saçmalık herkesin başına böyle olaylar geliyor. 5 günde 3 maç, 2 hafta boyunca 2 günde 1 maç şeklinde fikstür oluyor. Yapay zeka gerçekten saçmalamada sınır tanımıyor.
ayni sorun bende de olustu maalesef, genel bir sorun. ustelik 16-17 kisilik bir kadro var, napacagini sasiriyorsun. tukenene kadar kullanican, mecbur. napican![]()
ve hepsi tvden yayınlanıyor. iki günde bir ekran başına. izleyiciler için büyük zevkfakat bir gün arayla iki kere beşiktaş'la türkiye kupasında karşılaşacak olmam? federasyon bize yardım etsin
.
Fikstür sorunu ile bağlantılı olan yedi konu birleştirilmiştir.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.