Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 312 sonuç

Konu: Napoli - 2016-2017

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hucum hattı yeterli diyordun ne oldu o hatta?

Bunları görünce daha çok heveslendim oyunu oynamaya.

Onur-Serkan-Bamba-Giray-Emerson-Zokora-Colman-Anderson-Volkan-Olcan-Janko 11'i ile geniş alanda direk toplar ile kanatları kullanmayı denesen aslında iyi iş yapar gibi geliyor bana İbo sen nasıl oynuyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Akhisarla beraber, PSV'le berabere bu isin sonu yok

Janko ve Halili kadroya almadigim macta, sonradan oyuna dahil olan Emre Gural 2 golle imza atiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Hocam benim kariyerimde anderson everton'da orta saha sol'da oynuyor ve sol kanadı felç ediyor bi dene istersen bide taktiğini paylaşırmısın ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Hucum hattı yeterli diyordun ne oldu o hatta?

Bunları görünce daha çok heveslendim oyunu oynamaya.

Onur-Serkan-Bamba-Giray-Emerson-Zokora-Colman-Anderson-Volkan-Olcan-Janko 11'i ile geniş alanda direk toplar ile kanatları kullanmayı denesen aslında iyi iş yapar gibi geliyor bana İbo sen nasıl oynuyorsun ?
    Valla Musti ne bilim, isimlere gore degerlendirme yaptik ama oyle olmuyormus.

Volkan ve Olcan skora katki yapmasi gereken isimler, birak gol atmayi asistleri beklerden fazla degil Sapara ve Jankodan zaten hic verim alamadim.

Ofansif oynuyorum kisa paslarla. Zokora onunde iki yaratici orta saha. Bekler ileri cikiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Hocam benim kariyerimde anderson everton'da orta saha sol'da oynuyor ve sol kanadı felç ediyor bi dene istersen bide taktiğini paylaşırmısın ?
    Anderson bi kendine gelemediki sakatliklar felan derken fazla bi uyum sagliyamadi henuz. Taktik ss'ni yukarda paylastim Mustiye cevapta.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ligin ucuncu sirasi icin mucadelede one gectik

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Jankoyu hedef adam olarak koyup kafasına orta açtırsan ve savunmayı biraz daha geri çekip denesen ?Savunmadaki isimler yavaş ileride olması sıkıntı değil mi bunları senin gçzlemlemen daha mantıklı ben hiç oynamadan konuşuyorum şuan.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ligde tirmanisa gectik gibi kazasiz belasiz birinci devrenin sonuna kadar gidebilsek. Ocakta takimi guclendirebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Jankoyu hedef adam olarak koyup kafasına orta açtırsan ve savunmayı biraz daha geri çekip denesen ?Savunmadaki isimler yavaş ileride olması sıkıntı değil mi bunları senin gçzlemlemen daha mantıklı ben hiç oynamadan konuşuyorum şuan.

Janko her turlu forvet tipini oynuyor oynamasinada gol atamiyor, 8 mac ust uste gol atamadi. Tamam bazilarinda kaleciler cok iyi kafa toplari cikarti ama deli etti adam beni resmen. Savunmada zaafimiz yan toplar sadece yoksa defans arkasina atilan toplarda sikinti yasamiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yedek agirlikli ciktik avrupa maclarina buna ragmen bence iyi puan topladik. Evde oynadigimiz Slask macini sansiz sekilde kaybetmeseydik suan gruptan cikmistik.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yine yan toplar bizim isimizi zorlastirdi, buna ragmen deplasmanda 1 puani aldik. Ligin ilk devresi bir bitsede rahatlasak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bide kalemizde gol gormesek varya cok daha mutlu olacagimda Neyse ilk yari bitimine 1 mac daha kaldi onuda alip iyi bir kamp donemi gecirmemiz lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kupadada gol yeme hastaligimiz devam ediyor rakip felan farketmiyor, Serkani gecip ortayi yapan asist krali oluyor

Hocam, önerim mutlaka ama mutlaka tandemi yabancı tutmak. Ve mümkünse aynı ülke vatandaşı ile. Bu seride gerçekten de çok önemli olduğunu görebildim. Sonuçlar için canını sıkma, taktiğini oturttukça çok daha iyi olacak. Emre Güral'ı daha çok kullan Başarılar!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by PisiPC View Post
    Hocam, önerim mutlaka ama mutlaka tandemi yabancı tutmak. Ve mümkünse aynı ülke vatandaşı ile. Bu seride gerçekten de çok önemli olduğunu görebildim. Sonuçlar için canını sıkma, taktiğini oturttukça çok daha iyi olacak. Emre Güral'ı daha çok kullan Başarılar!
    Afrika kupasi cikti bide basimiza, Afrikali oyunculara iyi teklifler olursa yollayacagim. Dedigin dogruysa ozaman bizde Brezilya cetesi kuralim Emre Gural candir , sag sol ve forvet hic farketmez oynuyor.

Macin hakki beraberlikti ama biz beceriksizligimiz yuzunden o 1 golu atamadik. Ligin ilk yarisi bitti simdi ikinci yariya bomba gibi hazirlamam lazim takimi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Enteresan bir lig yasiyoruz. Galatasaray 6-7 mac kala sampiyonlugunu ilan eder. Fenerbahcenin durumu ise tam tersi. O batakliktan cikmak icin ikinci yarinin ilk 6-7 maci cok onemli olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzon maci basladi simdilik boyle idare edin sonra daha detayli anlatacagim Bide golu Adrian atinca kariyer felan aklimdan gitti

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Öncelikle başarılar bende tam aksine Janko'dan gayet iyi verim alıyorum.Halil'le beraber ikili forvette bide solda Emre çok başarılılar.Gerçi kariyere yeni başladım ama memnunum Janko'dan.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

@Exit61

Cok pozisyona giriyor, girmemizdede etkili oluyor kesinlikle cift forvet sistemlerinde ise yarar ama bende hic bir zaman cift forvetli bir sistem kuramadim Tek forvettede oyuncuda biraz dribbling olmasi lazim oda Jankoda yok. Turkiye kupasi maclarinda oynattim biraz ufak bi haraketlenme oldu ama tekrar lig baslayinca sustu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    @Exit61

Cok pozisyona giriyor, girmemizdede etkili oluyor kesinlikle cift forvet sistemlerinde ise yarar ama bende hic bir zaman cift forvetli bir sistem kuramadim Tek forvettede oyuncuda biraz dribbling olmasi lazim oda Jankoda yok. Turkiye kupasi maclarinda oynattim biraz ufak bi haraketlenme oldu ama tekrar lig baslayinca sustu.

Dediğin doğru, beta'da oyunu tanıma adına bende tek forvet denemiştim tutmamıştı Janko.Çift forvette baya iyi.
    Önceki serilerde hep tek forvet oynatırdım ama bu seride bi tutturamadım tek forveti.O yüzden klasik 4-4-2 ye döndüm.
    Tekrar başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yenilmiyoruz ama zor yeniyoruz Son maclarin hepsini daha detayli paylasacagim bugun biraz real Trabzon yuzunden moraller bozuldu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mac oncesi sayin Terim " Trabzonspor bu maci kazanagimi dusunuyor " diyip guldu, biz geri cevap vermedik medyaya malzeme vermemek icin. Biz sahada konustuk

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

2 derbi ust uste kazandik. Takim uyum sagladi ama cok gec sagladi. Seneye bu futbolumuzun ustune koyacagiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

GS almış başını gidiyor.Şu son 2 maç çok iyi olmuş ama.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bursa macinda son dakika golu bularak 1 puani kurtardik. Son 3 mac kala ikincilik icin sansimizi deniyecegiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

GS almış başını gidiyor.Şu son 2 maç çok iyi olmuş ama.
    Kimse basa cikamadiki adamlarla Gec cozdum bu antreman olayini yoksa bizde hemen enselerinde olurduk.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ligin ilk yarisinda 26 puan toplarken , ligin ikinci yarisinda 31 puan topladik.

Bu sezona kotu giris yapmamizin nedenleri belliydi, antreman programimiz ve taktigimizin gec oturmasi. Zaten otursada Galatasarayin bu kaliteli kadrosunla basa cikamazdik. Tek uzuldugun nokta su oldu, son 3 macimizi kazansak Besiktas yerine sampiyonlar ligi on elemesine biz gidiyorduk Saglik olsun diyelim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2. olaydın eyiydi : )
    Sağlık olsun, ilk sezon için güzel bir performans, yalnız takımın gol yollarında daha etkili olabilmesi için iyi bir kanat ve bitirici bir golcü şart. Transfer dönemini iyi geçirmek gerekecek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Avrupa maçlarına neden yedek ağırlıklı çıktın ki Trabzonun 3 tane uefa kupası varda bizim mi haberimiz yok keşke avrupaya daha çok önem verseydin.

Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri