Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 44 arası toplam 44 sonuç

Konu: Fırtınalar Süper Lig Yolunda-Bucaladık Beyinleri

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by hazimyildirim View Post
    hocam topçu çok ama para yok transfer bütçesi hiç yok dediğim gibi bir futbolcuya yıllık 230 bin dolar verebiliyorum ben de bilyorum bunlardan bir cacık olmaz ama el mahkum kadro derinliği lazım varsa bir önerin bakayım.
    Şöyle bir paylaşım yaptım ordan bakabilirsin.

http://forum.turksportal.net/vb/show...83#post2355183
    malatyAdana!

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Şöyle bir paylaşım yaptım ordan bakabilirsin.

http://forum.turksportal.net/vb/show...83#post2355183

bunların bir kısmına teklif götürmüştüm ama olmamıştı diğerlerine bir bakıyım çok sağol.

fatih ceylan,kemal aslan ve ilhan ummak'ı aldık bakalım.
    Last edited by hazimyildirim : 07.Kasım.2012 at 15:36

ligde şu anki fikstür ve puan durumumuz aşağıdaki gibidir türkiye kupasında son maçta galatasarayla evimizde berabere kalarak puansız kapatmadık grubu ayrıca gözümden kaçmış fenerbahçe kupada amatör bir takıma elenerek veda etmek zorunda kalmıştı.

evet arkadaşlar daha önce iyi performans sergileyen iki futbolcumu paylaşmıştım şimdi 2 yerli,genç futbolcu daha paylaşacağım özellikle bu seviyede kariyer kovalayan arkadaşlara tavsiye ederim

ilk 24 hafta gol bile atamaya mehmet batdal şov yapıyor 4 maçtır sözleşmesi bitiyor çakalın ondan heralde.

5 maçtır üst üste kazanıyoruz ve 2. ile puan farkımız 6 ya çıktı son 5 maç ligde.

ve play off biletini kapıyoruz ligin bitmesine 4 hafta kaldı 6 haftadır kazanıyoruz ve 2. adana demirspor ile aramızdaki fark hala 6
    Last edited by hazimyildirim : 08.Kasım.2012 at 20:00

denizli deplasmanından da galibiyetle ayrılmamız şampiyonluk yolunda dev bir adım oluyor adana demir de puan kaybedince taraftarlar çıldırıyor

ve adanaspor'u evimizde devirerek 2 maç kala şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz

şampyonluk sonrası taraftarlar sahaya doluşuyor gladyatör arenalarını andıran sevinç gösterileri ortaya çıkıyor tek fark burada memelerini sallayanlar kadınlar değil

http://www.youtube.com/watch?v=nzzFj7eiZMs

evet ligler sona erdi 1.lig ve süper lig de tablo şu şekilde oluştu.

yine paramız yok hayır transfer bütçesi umurumda değil ama maaş bütçesi yok dolayısıyla çok zor bir sezon bizi bekliyor malum bucaspor ve 1.lig pek beklenen ilgiyi görmedi forumda ama ben başladığım işi bitireyim istedim eğer yeterli talep olursa süperlig kariyerimi de paylaşabilirim ama bu şekilde devam ederse malesef kariyer burada sonlanacak yani ben devam ederim fakat forumda olmayacak okuyanlara görüşlerini paylaşanlara çok teşekkürler.

süper lig'deki ilk sezonumuzu fenerbahçenin ardında 2. bitirdik 3. istanbul belediye oldu beşiktaş 6 galatasaray ise 8.tamamladı ligi şampiyonlar ligi ön elemesinde önce rubin ile eşleştik gökhan töreyi indirin emrimi alan rıdvan şimşek gökhanı sakatlamakta gecikmedi kontra ataklarla 2-0 öne geçtiğim maçı 2-1 kazandım evimde 0-0 berabere kalarak roma'nın rakibi oldum ve 2 maçımızda 0-0 berabere bitti ikinci maçın 86.dakikasında penaltı kurtaran Ömer Kahveci penaltılara kalan maçta 2 penaltı daha kurtarınca şampiyonlar liginde gruplara kaldık kadroma bedelsiz kattığım moran 4.5 milyon değere ulaştı defansımın bel kemiği efe halil ise 7.5 milyon dolar ve artık türk milli takım oyuncusu.Şimdi bu profili bank asya takımlarına yollayıp aramalarını bekliyecem

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Acaba gol kralı asist kralı fılan paylaşır mısın ?

yarın resimleri koyarım gol kralı webo olmuştu ama.

geçtiğimiz sezonun puan durumu

gol kralları

şu anki kadrom transfer sezonunun bitmesine 2 gün kala

ve şampiyonlar ligi grubumuz

grupdaki hedefimiz fenerbahçe'yi 0 çekme konusunda yalnız bırakmamak

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Biraz hızlı bir anlatım olmuş, Süper Lig'de neler yaptığını da görsek iyi olurdu, ama çok iyi iş çıkarmışsın, takdire şayan..

dah önce de yazdım 1.lig kariyerinde istediğim interaktif ortamı sağlayamadım talep gelirse anlatırım demiştim ama kimse oralı olmadı sezon bitince özet şeklinde yolladım yine dayanamadım

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri