Dakika doksanda gol yemenin neresi saçmalıkHırsızın hiç mi suçu yok arkadaş. Oyunda bir dünya hata var ama doksanda gol yiyorsanız birazda oyunu oynarken tercihlerinizi sorgulayın. Eminim önceki serilerde de dakika doksanda goller yediğin olmuştur.
Dakika doksanda gol yemenin neresi saçmalıkHırsızın hiç mi suçu yok arkadaş. Oyunda bir dünya hata var ama doksanda gol yiyorsanız birazda oyunu oynarken tercihlerinizi sorgulayın. Eminim önceki serilerde de dakika doksanda goller yediğin olmuştur.
İlk defa orjinal alanlardanım ben de, çoğu arkadaşımızın hissettiği gibi 12'nin maç motoru bence harikaydı.. Keşke onun üzerinden iyileşmeler yapıp sürselerdi piyasaya.. Ben de çok soğudum oyundan, bir daha da maç motorunun kalitesi burada herkesçe kabul görmeden bu oyunu orjinal almam.. Oyundan çıkma hatası vermese FM12'den devam edicem oyuna inanın.. Bazen gidip orjinal FM12 almayı bile düşünüyorum ciddi ciddi.. Hatta bakayım şimdi netten..
orta sorunu haricinde hücum anlamında pek bir sıkıntı yok bence asıl problem savunmada. pres yok oyunda bir kere en dandik takımlar bile barcelona gibi paslaşıyor, baskı hiç yok, savunma oyuncularının bire bir pozisyonlarda topa veya rakibe gideceğine dümdüz geri koşması skandal sürekli pozisyon oluyor böyle, ve tabi üst direğe çarpan toplar bıktırdı...
3D nedir bırakın boşverin. Football Manager 2D ile oynanır![]()