Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: müthiş 3d!

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Dakika doksanda gol yemenin neresi saçmalık Hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş. Oyunda bir dünya hata var ama doksanda gol yiyorsanız birazda oyunu oynarken tercihlerinizi sorgulayın. Eminim önceki serilerde de dakika doksanda goller yediğin olmuştur.

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Dakika doksanda gol yemenin neresi saçmalık Hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş. Oyunda bir dünya hata var ama doksanda gol yiyorsanız birazda oyunu oynarken tercihlerinizi sorgulayın. Eminim önceki serilerde de dakika doksanda goller yediğin olmuştur.
    2003 ten beri bu oyunu oynayan biri olarak bunun tartışmasına bile girmeyeceğim tamam haklısın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İlk defa orjinal alanlardanım ben de, çoğu arkadaşımızın hissettiği gibi 12'nin maç motoru bence harikaydı.. Keşke onun üzerinden iyileşmeler yapıp sürselerdi piyasaya.. Ben de çok soğudum oyundan, bir daha da maç motorunun kalitesi burada herkesçe kabul görmeden bu oyunu orjinal almam.. Oyundan çıkma hatası vermese FM12'den devam edicem oyuna inanın.. Bazen gidip orjinal FM12 almayı bile düşünüyorum ciddi ciddi.. Hatta bakayım şimdi netten..

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

orta sorunu haricinde hücum anlamında pek bir sıkıntı yok bence asıl problem savunmada. pres yok oyunda bir kere en dandik takımlar bile barcelona gibi paslaşıyor, baskı hiç yok, savunma oyuncularının bire bir pozisyonlarda topa veya rakibe gideceğine dümdüz geri koşması skandal sürekli pozisyon oluyor böyle, ve tabi üst direğe çarpan toplar bıktırdı...

3D nedir bırakın boşverin. Football Manager 2D ile oynanır

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri