Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 54 arası toplam 54 sonuç

Konu: Oyundan soğutan olaylar

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

yıllardır oynarım özellikle Fenerbahçe ile
    ilk defa bu kadar kötü gidiyorum hatta Aykut Kocamandan bile kötüyüm.
    devreyi 8. bitirdim
    CL'de porto'yu,shaktar'ı farklı yenip grubu 1. bitirdim ama gel gör ki
    ligde akhisar,karabük,elazığa falan farklı yenildim.
    bursa,antep,ibb en az 8 puan fark attılar şimdiden
    adamlar barcelona gibi paslaşıp tek kale oynuyorlar neredeyse
    4-2-2-2 denedim
    4-3-3 denedim
    yok fayda!
    ne yapıcam bilmiyorum

ayrıca sabri yine coşuyor bu oyunda!!
    çok sinir oldum!

Bence PES ile FM anlaşma yapıp beraber oyun çıkartmalı. Pro Evolution Football Manager diye bir oyun çıkarsa ancak o zaman adam gibi bir menajerlik oyunu oynayabiliriz. Yoksa tekniği 20 olan adamların tek bir çalım bile atmadan emekli olmalarını izler dururuz.

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Şubat'ta yapılacak yamada şu maç motorunun belini doğrultmaları gerekecek.

Bir sürü şikayet alıyorlar gerçi. Bunun farkındalar. Umarım gözle görülür bi düzenleme olur.
    Bu akıllılar oyuınu çıkarmadan önce test etmiyolar mı? Bu kadar insan boşuna bekleyecek aylarda ondan sonra mı adam gibi oyun oynayabilicez.

Sakaryaspor'la oynuyorum şu an.Yönetimin bana verdiği transfer bütçesi 0 TL. finans kısmından talepte bulundum, gerek yok kadro yeterli gibisinden bi mesaj geldi.bu sorunu nasıl çözerim ? yada bu bi sorun değilde oyun çok mu gerçekçi ? çünkü gerçekte transfer yasağımız var.

Quote Originally Posted by greenbranch View Post
    Kimse sözleşme saçmalığından bahsetmemiş.

Volkan sözleşme yenilemek için yıllık 5 milyon Eurodan fazla para istiyor.Seneye baya bir sözleşme yenilemem olacak hadi hayırlısı.
    Tam da bunu yazmaya girmiştim. 2 senedir şu oyuncuların gerçek dışı ücretler istemelerine bir çözüm bulamadılar.. Volkan'nın ilk sene sözleşme bitiyor. Adam yıllık 10m TL para istiyor. Gel de yenile bakalım

Fenerbahçe ile maç yapıyorum. İlk yarı 2-1 yenik kapadım. 2. yarı full ofansif ek olarak kenar talimatları verdim. 3 forvet oyuncusu koydum. Ve maç motorum sadece önemli anları göster olarak ayarlı. Dakika 45 ten tam 86 a kadar tek bir pozisyon olmadı. 86 da bir kere kalelerine geldim kaleci kurtardı. Eğer ben yeniyor olsaydım diğer dakikaları saymıyorum 80 ile 90. dakikalar arası en az 5 pozisyon olur o arada bile maç 5 dakika sürerdi. 2. yarı oyun 35 saniye sürdü. Sinirlendim oyunu sildim. Oyun benim için rafa kalkmıştır. Pes oynamaya devam.

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Qu3 View Post
    Fenerbahçe ile maç yapıyorum. İlk yarı 2-1 yenik kapadım. 2. yarı full ofansif ek olarak kenar talimatları verdim. 3 forvet oyuncusu koydum. Ve maç motorum sadece önemli anları göster olarak ayarlı. Dakika 45 ten tam 86 a kadar tek bir pozisyon olmadı. 86 da bir kere kalelerine geldim kaleci kurtardı. Eğer ben yeniyor olsaydım diğer dakikaları saymıyorum 80 ile 90. dakikalar arası en az 5 pozisyon olur o arada bile maç 5 dakika sürerdi. 2. yarı oyun 35 saniye sürdü. Sinirlendim oyunu sildim. Oyun benim için rafa kalkmıştır. Pes oynamaya devam.
    hay ağzına sağlık be kardeşim...

Maç motoru yüzünden yirmisinde saçı dökülen adam tanıyorum. Oyunu baştan yazmaları şart.

Verdigim paraya aciyorum. Eger steam killik yapmasaydi FM 12'yi oynamaya devam edecektim en az subata kadar ama açamayinca(steam'i silmem gerekiyordu orjinal olmadigi için) mecburen aldim oyunu.
    Defans koyacaklarina duba koysalarmis daha çok top kaybi yasatirlardi rakiplere(aynisi karsi takim içinde geçerli) bütün top kayiplari ya faul'den, yada hatali pas/atak'tan.
    Penalti meselesi'de çok can sikici. Nerdeyse her maçta ya penalti yiyorum, yada kazaniyorum.

Oyunu çok karmasik bulmamda cabasi.

4 Oyundur orijinal aldım. Allah beni kahretsin ki bu oyunu açıp oynamaya çalıştığım için. 12 yıldır oynuyorum bu oyunu bu seride başarılı olmanın tek şartı var; bildiklerini unutup bu oyun ile sıfırdan başlamak.

Cidden sinir bozuyor. Bir dil eklediler oyun artık çılgın atıyor, sinirlerim zıplıyor.

Tamam sakinim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Önemli anlar izliyorum, attığım goller ve kaçırdığım net pozisyonlar haricinde rakibin 2-3 pozisyonu gösterir ve maç tamamlanır. İyi güzel de bu şut ne böyle ? Pozisyonu biz buluyoruz diğer pozisyona geçene kadar rakibin şut sayısı 3-5 arttıyor. Yahu madem bu kadar baskın olan taraf hiç önemli pozisyon olmaz bu kadar baskın olan taraf 4 tane yer mi ? Uzaktan şuttur diyecem ama her maç mı ? Bu maç motoru bir harika dostum : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

çok harcama yapmasaydım alırım diyordum da bunları okuduktan sonra hiç istemiyorum hani 30 şut çekip gol atamamayı anlıyoruz artık da! yok transfer rakamındaki saçmalıklar..yok gs-fb ile ilk sene ş.ligi almalar..12 çok kolay diyordum 13de kolay sanırım..bende ne yalan söyliyim oyun çıkana kadar ps de fifa da vakit geçiriyoruz çıkıncada oynarız..ama böyle gitmez bu oyunu yıllardır oynayanlar var

Şubata kadar kim bekleyecek ya. FM12'mi oynayacagız şubata kadar?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anlatmaliymis_meger View Post
    yıllardır oynarım özellikle Fenerbahçe ile
    ilk defa bu kadar kötü gidiyorum hatta Aykut Kocamandan bile kötüyüm.
    devreyi 8. bitirdim
    CL'de porto'yu,shaktar'ı farklı yenip grubu 1. bitirdim ama gel gör ki
    ligde akhisar,karabük,elazığa falan farklı yenildim.
    bursa,antep,ibb en az 8 puan fark attılar şimdiden
    adamlar barcelona gibi paslaşıp tek kale oynuyorlar neredeyse
    4-2-2-2 denedim
    4-3-3 denedim
    yok fayda!
    ne yapıcam bilmiyorum

ayrıca sabri yine coşuyor bu oyunda!!
    çok sinir oldum!
    hocam sana katılıyorum aynı şekilde bende öyle fb yi aldım
    ilk 3 maç arka arkaya yenildim.sahaya en iyi kadroyu sürmeme rağmen sonuç değişmiyor.
    oyunu baştan oynadım sonuç yine değişmedi.ilk maçları hep mağlu bitirdim.
    eskiden böyle bir şey yoktu.büyük takımlarla çok rahat şampiyonluğa oynayabiliyordum.
    oyunu zorlaştırmışlarmı anlamadım

valla gs arastırmacısı kımse helal olsun baya pohpohlamıs. arkadasımla online oynuyoruz. adam benficayi yendi bayerni 4-0 yendi milani 3-0 yendi elini kolunu sallaya sallaya yarı fınale geldı. sımdı de ıyı oynuyorum ayakları falan yapıyo.

burak yılmaz emre colak semih kaya falan yani çüş demek istiyroum profillere bakınca. valla son update cıksın, tr ligini kapayıp ingiltere conference falan oynamak lazım, çünkü eminim ordaki herifler bizden daha iyi calisip, daha objektif olabiliyodur.

Fb ile Gs ilk sezondan CL finali oynuyor. Gerçekçilik 10 numara gerçekten. Bravo

Benim oyunda kenardan açılan ortaların %99 u gol.anlamadım gitti alayı gol oluyor..penaltı çok kolay çalınıyor..

oyun barındırdığı önemli hatalar yüzünden her geçen sene kötüye gidiyor. 70 tl verilip de alınacak bir oyun değil. hastasıyım oyunun ama durum budur. yapılan yorumlara ve bulunan hatalara katılıyorum. patchlerle falan düzeleceğini sanmıyorum oyunu en baştan maç motoruna yoğunlaşıp gerçekçi bir futbol maçı deneyimi yaşatmaları lazım. Türkçe'ye katkısı olan arkadaşların emeğine sağlık 2013'te takdir ettiğim bir tek bu.

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

hayatımda ilk defa orjinal oyun aldım pişman oldum
    CL'de bayern,shaktar,bate grubundan lider çıktım
    ajax'ı eleyeceğim büyük ihtimal
    ligde ise
    bursa 12
    trabzon 10
    gs 7 puan fark attı
    18. elazığ kadıköyde 3 penaltı kullandı 3-3 bitti maç
    gençlerbirliği 5 attı
    mersin herkesten 3-5 yerken geldi beni yendi
    gs ligde ,kupada,içerde dışarıda yenior beni
    sabri şov yapıyor
    taktik teknik bilgi ayrıntı falan hikaye
    bu ne saçmalık ya!!
    1 haftada 3. kez yeni oyun açtım
    ben bu kadar acemi ya da kötü bi fm ci değilim ki
    yıllarımı verdim bu oyuna!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sabri nin show yapması sadace bende oLan bir oLay değiLmiş demek. Adam bana hattrick yaptı.

Sevdiğim arkadaşLarımın Türkçe de emeği var diye orjinaL aLmıştım bu yıL. 2007 den beri orjinaL aLırım, her seri başLangıcında biraz hayıfLanırız ama sonrasında aLışırız. Ama FM2013 tam bir hayaL kırıkLığı ve FM 2012 oynamaya devam ediyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

türkiye ligi zaten uzun zamandir zevk vermiyor fm 2008 den sonra bozuldu iyice..

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

fenerbahçe ile türkiye süper kupası maçı öncesi Türk milli takımına çagırılan oyuncuların selçuk,hamit,burak vs oyuncuların süper kupa macında oynatamamam ama fenerli millilerin volkan topal gibi oyuncuların maçta oynaması nasıl neyle açıklanabilir

Türkçe diye düşünmeden aldım, pişman değilim. Yükledim duruyor kenarda. Ama bundan sonra gerçekten orijinal almayı düşünmüyorum.

Oyundan soğutan olaylar; oyunun kendisidir.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bazı maçlar oynuyorum hiç ummadık bir maçta ilk yarı 3 pozisyonda 3 gol atıp devreyi 3-0 önde kapatıyorum. İkinci yarı pas yaptırsam da, oyunu soğutma, tempoyu düşürsem de taktiksel değişiklik ne yaparsam yapayım maç motoru resmen ikinci yarıda rakibe 3 gol attırıp 3-3 bitiriyor. Sanki maçın özetini izliyorum. Bu seride abartısız 7,8 kez oldu. Yani bunun olacağını artık kestirebiliyorum direk bu maç beraber biter diyorum içimden öyle oluyor. Sayabileceğim daha dolu tuhaflık var oyunda. Öyle bir seri ki kazandığım maçı bile kaybettirdi bu oyun.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=111279

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri