Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Nedir Bu Oyuncuların Satış Fiyatı Saçmalığı?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Türkiyede hangi Anadolu takımının hangi oyuncusuna 10-15 M Euro verirseniz kabul eder , oyuncununda isteyeceği max 2M Euro olur ama oyunda Serdar Aziz için 40M dan açıyorlar kapıyı yabancı oyuncular için de var bu sıkıntı. Düzeltilmesi gereken en önemli hatalardan biri bence.
    O mesajda yazdigim ilk satiri atlamissin saniyorum.

Hangi baskan Serdar Aziz'e 10-15 milyon Euro vermeyi kabul eder? Oyunda baskan "hop dedik, o para o adama verilemez" dese, bunlari konusmuyor olacaktik.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fiyat abartmalarının olduğu bir gerçek, ancak bunun tam tersi durumu da aynı kariyerde iki kez yaşadım. Falcao ve Demba Ba gibi iki müthiş oyuncu, ilk sezon devre arasında sırasıyla 20 ve 8 milyon Euro gibi bedellere bana önerildi ve aldım. Çok şaşırtıcı olmuştu benim adıma hep alışkınız verdiğiniz örnekler gibi olmasına neticede
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    O mesajda yazdigim ilk satiri atlamissin saniyorum.

Hangi baskan Serdar Aziz'e 10-15 milyon Euro vermeyi kabul eder? Oyunda baskan "hop dedik, o para o adama verilemez" dese, bunlari konusmuyor olacaktik.
    kesinlikle haklısınız böyle olmalı başkan izin vermemeli ayrıca bence taksit olayınada karışması lazım bence başkanın. mesela oyuna yeni başladığımızda kulüple 1 yıllık sözlememiz var çıkıpta 48 aylık taksitle transfer yapmaya kalktığımızda bence başkan buna izin vermemeli, belki seneye sen kulüpte olmayacaksın ama ben senin getirtdiğin oyuncunun taksitlerini tam 4 yıl ödemek zorunda kalacağım gibi bişeyler diyip bu olaya kolay kolay izin vermemeli.

en mantıklısı transfer teklifi yaparken "başkan bu oyuncuya maximum 5M verilebileceğini ve ayrıca isterseniz bunun 24 aya kadar taksitle ödenebileceğini belirtiyor" gibi bi yazının çıkması sağ tarafta.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
    kesinlikle haklısınız böyle olmalı başkan izin vermemeli ayrıca bence taksit olayınada karışması lazım bence başkanın. mesela oyuna yeni başladığımızda kulüple 1 yıllık sözlememiz var çıkıpta 48 aylık taksitle transfer yapmaya kalktığımızda bence başkan buna izin vermemeli, belki seneye sen kulüpte olmayacaksın ama ben senin getirtdiğin oyuncunun taksitlerini tam 4 yıl ödemek zorunda kalacağım gibi bişeyler diyip bu olaya kolay kolay izin vermemeli.

en mantıklısı transfer teklifi yaparken "başkan bu oyuncuya maximum 5M verilebileceğini ve ayrıca isterseniz bunun 24 aya kadar taksitle ödenebileceğini belirtiyor" gibi bi yazının çıkması sağ tarafta.
    1 yillik sozlesme ile 48 aylik taksit meselesi guzel. Bunu dusunmemistim. Izninle fikri calip biraz lobi yapacagim.

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

1 yillik sozlesme ile 48 aylik taksit meselesi guzel. Bunu dusunmemistim. Izninle fikri calip biraz lobi yapacagim.
    bence hemen evet deme Spe1907,telif hakkı iste hehhe=))))

klasik fm saçmalığı ) oyun çok kolay olur. ama bu zorluğu transferlerde abartarak kapatırlar. 3m avroluk adamdan 50m istenir , 50 m lik adam nasıl olur bilmiyorum satılığa koyulur kelepir fiyata alırsın.

istedikleri kadar grafik geliştirsin isterseler gerçek 3 boyutlu , müthiş grafik yapsınlar oyunda mantık yoksa orijinal almaya luzüm yok. arada takip ediyorum düzeldi mi , düzelse alırız orijinali oynarız.

şöyle bir durum da var oyunun korsanı yok. kr@k de yok var ama bozuk kr@k neden ; Türkiye de iyi para döndürmek amacıyla bozuk kr@kleri sigames piyasaya sunuyor orijinal alınsın diye. haklılar bu yöntemde ama oyun hak ediyor mu bu ücreti cıx...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bazı takımlar eğer sözleşmemiz 4 sene değilse bizim 48 ay taksitli teklifimizi kabul etmiyorlar zaten. Oyunda var bu durum.
    Sentugo.

oyunda bariz bir rakamsal hata var ama işin daha da ilginci bu rakamların hep senin aleyhine olması.

örnek: Atletico Madrid kariyerimde 2. senemde BÜTÇE olarak 35 milyon € maaş bütçemde haftalık 650 bin € verdiler. P.S.G de Nene mutsuz değeri 7,75 milyon € gözlemci 15-17,5 a bağlarız dio kapıyı 20 den açıyorum yanaşmıyo neyse dedim bu iş nereye gitçek yağdırdım 40 milyonda anlaştık bu sefer Nene uçuo yaw arkadaş hani mutsuzdun düzenli 11 de olmak istiodun bonuslarla fln wermediğim kalmadı yok illa 800 bin haftalık maaş dio. Neise almadım sezon açıldı P.SG Ş.L ni almış bende UEFA yı almıştım süper kupada karşılaştık şu Nene ne yapıo die sordum. tahmin edin ne olmuş adam 5 milyon € ya we haftalık 98 bin € ya Beşiktaş'a gitmiş.

Burda Beşiktaşlılar yanlış anlmasın ama Ş.L şampiyonu bir takımdan ayrılma kararı veriosun, Uefa şampiyonu 675 bin € maaş maç başı primi fln yağdırıo burun kıvırıosun ligi 6. bitirmiş avrupa ya açılmayan bir takıma gidiosun daha bu oyun için ne diyim?

eklemeyi unuttum Nene kendi isteğiyle satış listesindeydi ve eski serilerde kendi rızasyla satış listesinde olan oyuncuyu satarken pazrlığa girdğinde oyuncu huzursuzlanır morali düşer basına da bırak gideyim die açıklamalarda bulunurdu. p.s.g benle pazarlığa girişti nene de tık yoktu...

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

Arkadaşlar bu kadar şamataya gerek yok.5-6 tane youth coach alıp , genç akademisi tesislerinizi de belli bir seviyenin üstüne çıkardınız mı altyapıdan rooneyvari canavarlar çıkartabiliyosunuz.Ve bir süre sonra türkiye havuzu size dar gelmeye başlıyor.fm 12 save imi paylaşsam olay çıkarırım. Trabzonspor da ilk 11 oynattığım 4 tane altyapı kökenli 180 pa üstü adamım vardı.Tabi kariyerleri biraz uzun tutmak lazım.

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by heartbreaker007 View Post
    oyunda bariz bir rakamsal hata var ama işin daha da ilginci bu rakamların hep senin aleyhine olması.

örnek: Atletico Madrid kariyerimde 2. senemde BÜTÇE olarak 35 milyon € maaş bütçemde haftalık 650 bin € verdiler. P.S.G de Nene mutsuz değeri 7,75 milyon € gözlemci 15-17,5 a bağlarız dio kapıyı 20 den açıyorum yanaşmıyo neyse dedim bu iş nereye gitçek yağdırdım 40 milyonda anlaştık bu sefer Nene uçuo yaw arkadaş hani mutsuzdun düzenli 11 de olmak istiodun bonuslarla fln wermediğim kalmadı yok illa 800 bin haftalık maaş dio. Neise almadım sezon açıldı P.SG Ş.L ni almış bende UEFA yı almıştım süper kupada karşılaştık şu Nene ne yapıo die sordum. tahmin edin ne olmuş adam 5 milyon € ya we haftalık 98 bin € ya Beşiktaş'a gitmiş.

Burda Beşiktaşlılar yanlış anlmasın ama Ş.L şampiyonu bir takımdan ayrılma kararı veriosun, Uefa şampiyonu 675 bin € maaş maç başı primi fln yağdırıo burun kıvırıosun ligi 6. bitirmiş avrupa ya açılmayan bir takıma gidiosun daha bu oyun için ne diyim?

eklemeyi unuttum Nene kendi isteğiyle satış listesindeydi ve eski serilerde kendi rızasyla satış listesinde olan oyuncuyu satarken pazrlığa girdğinde oyuncu huzursuzlanır morali düşer basına da bırak gideyim die açıklamalarda bulunurdu. p.s.g benle pazarlığa girişti nene de tık yoktu...
    şu yazdığını herkesin okuması lazım çünkü hepimizin başına oyunda bu tür şeyler geliyor ne yazık ki,hem de istisnasız...

Quote Originally Posted by gargi_17 View Post
    Arkadaşlar bu kadar şamataya gerek yok.5-6 tane youth coach alıp , genç akademisi tesislerinizi de belli bir seviyenin üstüne çıkardınız mı altyapıdan rooneyvari canavarlar çıkartabiliyosunuz.Ve bir süre sonra türkiye havuzu size dar gelmeye başlıyor.fm 12 save imi paylaşsam olay çıkarırım. Trabzonspor da ilk 11 oynattığım 4 tane altyapı kökenli 180 pa üstü adamım vardı.Tabi kariyerleri biraz uzun tutmak lazım.
    Kusura bakma dostum her ne kadar mantıksal çerçevede doğru bir düşünce tarzı olsada sadece oyun için demiyorum gerçek hayatta bile senin bu söylediğini yapan kaç takım var? yada kaç takım kaldı bu yöntemi benimseyen veya yönelen? Aklıma bir tek 94-95 sezounu Ş.L şampiyonu ajax gelir zaten onlarda futbolcu fabrikası olarak adlandırılırdı? şimdi bir tek barcelona yapıo bu işi gerisi hep transfer ile. Eskiden 17-18 yaşında alır yetiştirirlerdi öyle yıldız yaratırlardı şimdi kimse onunla da uğraşmıo direk başarı endeksli yani...

ee gerçek hayatta bile kullanılmayanı ben neden DÜNYANIN EN GERÇEKÇİ menejerlik oyununda deneyimki?

Nesil
    2006
    Yer
    Her Yerden

Fmrte veya fm scout kullanırken oyuncuyu alabilecegimiz fiyatı biliyorduk şimdi -1 olarak gözüküyor ?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri