Ünsüz direktör Kongo yolunda mı?
Sonunda bir klüp bulmayı başaran, ünsüz teknik direktör yaptığı basın açıklamasında göz yaşlarına engel olamadı. Ligin düşmesi muhtemel ekiplerinden Doveri çalıştıracak olan teknik direktör yeni görevine "hele bi yatalım yarın bakarız" dedi, basın açıklamasına gelen gazeteciler, " bu ne arkadaş, gören de fm oynuyor sanacak" dedi, ardından gazeteciler stres atmak için batağa gittiler.
o değil de bildiğin Yılmaz Vurala döndüm
hemen transferlerlere yumulmak istedik ama, 13k parayı çar çur etmişler, mecbur göndericez bi kaç oyuncu.
takımın sol tarafına yapacağı katkıya göre alabiliriz, satılık listesinde
iyi oynadık ama çerçeveyi tutturamadık.
bu maçta da kontrollü oynamamıza rağmen skoru koruyamadık ve 1 puana razı olduk.
Yeni takımında başarılar![]()
Dover'la işimiz rast gitmeyince bastık istifayı gittik ve yeni kulüp aramaları ile uğraşmaktayız, bu arada save dosyam corrupted oldu ama neyse ki 3 dosyalı yöntemi kullanıyoruz.
Kimsenin beklemediği 5. sezonumuza 4. ligden devam ediyoruz.
Takımda özellikle defans bloğunda eksikler vardı o bölgelere transferler de bulunduk.
Bazı oyuncuların görüntüleri;
Enock'un çalışma iznini bekliyoruz, bakalım çıkacak mı?gelecek vaadediyor.
Hazırlık maçlarında hattiri hanzo takımları yenerken Parma 4-2 ve Chealse'de 5-0 bitti, yendik mi?
tabi ki hayır, ama en azından çelsi maçı tv'de gösterildi ve £7k para kazandık
Capitol One cup'da ise ilk rakimiz 2. lig ekibi Blackpool, media bize pek şans vermedi.
Maç 21:45'de Turksportal TV'den naklen yayınlanacak.
Hadi bakalım.
TurksPortal TVCanlı Yayın
Blackpool 0-1 Mansfield Dk. 42 Gol Matt Smith
Blackpool 1-1 Mansfield Dk. 88 Gol Bébé
Oldu mu şimdi bu?
Blackpool 1-1 Mansfield Dk. 97 Blackpool penaltı kaçırıyor olacak iş değil![]()
Transferler iyi hocam , başarılar
Lig'e başlangıç:
İyi oynadık ama, son dakikalarda kan tükürttüler çok fenaydı
Maçtan sonra teknik direktör SmaL: "Bu maç yorumcusu da çok alengirli, maçtan önce adamlara verdi gazı verdi gazı yenilice de ben zaten Mansfield yener demiştim diyor ya, İngliz basını işte. Evrıting is samting hapınd." dedi. Ligde de 2. sıradayız çaktırmayın
Son 2 maç çok kritik galibiyetler almışsın![]()
Galibiyetler iyi ama ikisinde de pozisyonun çok az hele ki 2. maçta 2 şut 2 gol dikkat et![]()
Ligde devam ediyoruz.
Bu maçta iyi oynayan taraf bizdik, ama golü atamadık.
Ve İNANAMIYORUM, bir galibiyet dahaezdik resmen oyunumuzla, bileydim canlı yayın yapardım.
ve sezonun son transferini NBA'den yapıyoruzi 2.08'lik Southam!!, baktık top oynuyamıyor
top da onun, hadi sen kaleye geç 1 gollüğüne, oyunca alacaz biz seni diyip kandırdık, bakıyo şimdi öyle
Sezonun toplam transferleri: