Bu ligden çıkarsın. Bana sanki kolay gibi geldi Serie B. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak...
Başarılar.Livorno'yu ve taraftarını severim.
Bu ligden çıkarsın. Bana sanki kolay gibi geldi Serie B. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak...
Başarılar.Livorno'yu ve taraftarını severim.
Umarım çıkarım çıkma şansım yüksek sorun çıkmakta değil zaten seri a'da kalabilmekte aradaki fak çok büyük yinede Seri B'yide küçük görmemek gerekli takımlar birbirine denk ve bütçeler çok düşük kadrolar dar transfer zor zaten takımların yarısı kiralık oyuncu dolu oluyor...Taraftarları bir başkadır
oldukça kötü bir sürü borç)
![]()
6.Hafta
Ligin güçlü ekiplerinden birini daha yendik yenilmezliğimizi sürdürdük
7.Hafta
3 Haftadır yenilmeyen Ternana geleneğini sürdürdü bizimle de berabere kaldı.
![]()
Bizim takımı deplasmanda yenmişsin
Bedelsiz olarak Geoffrey Tulasne'yi transfer ettik özellikle kanatlardaki alternatifsizliği giderecek gibi
![]()
8. Hafta
9. Hafta
Maç süresince baskın oynadık rakibin tek şutu yoktu ama fırsatları değerlendiremedik
10. Hafta
Bol pozisyonlu ve gollü geçen maçı 6-3 kazandık üç haftadır devam eden beraberlik serisini bozduk
11. Hafta
12. Hafta
Namağlup Brescia zorlu geçen maç sonuda mağlup ettik Ascoli'nin berabere kalmasıyla ikili averajla liderlik koltuğuna oturduk
![]()
Ligdeki sonuçlar gayet iyi hocam ama ekonomiye dikkat et ipin ucu kaçınca geliyor gerisi
oyuncu alamadık zaten iki tane kiralık oyuncu var aldığımda böyleydi) düzeltmeye çalışağız seri a'da işimiz zar öyle satılabilecek oyuncuda yok gol kralı felan çıkarabilirsek belki, bu hafta yönetim ek ödeme yaptı ilaç gibi oldu takım iyi olunca destek çıktı nede olsa livorno
)
13. Hafta
Bariyi faklı malup ettik
14. Hafta
Rakimibizi net skorla yenlik liderliğimiz devam ediyor
15. Hafta
Zayıf rakibimiz karşısında talihsiz goller yedik berabere kaldık
16. Hafta
İlk mağlubiyetimizi aldık fakat Ascoli'de berabere kalınca liderliğimiz sürdü
![]()
Liderlik mücadelesi kızışacak gibi
İtalya Kupası 4. eleme turunda rakibimizi farklı yendik 1. turda Seria A ekiplerinden Napoli ile eşleştik
![]()
Eğer bir üst lige çıkarsan benim takımımda oynayan Boakye'yi kaçırma adam 27 maçta 2o gol falan attı.
Çok rahat çıkarsın Seri A 'ya ama evimde kaybetmeyeydik iyiydi.
17.Hafta
18.Hafta
![]()
Seri A'nın güçlü ekiplerinden Napoliyi uzatmalarda yendik çeyrek finaldeki rakibimiz İnter oldu...
![]()
ciao bella Livorno!
Kariyer sahibi 2 hafta içinde mesaj atmadığı için kariyer kapatılmıştır.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.