Maşaallah takım komple değimişYavaş yavaş istikrarda gelir, başarılar.
Maşaallah takım komple değimişYavaş yavaş istikrarda gelir, başarılar.
Avrupa Ligi Gruplar
3. Maç
Spor Toto Süper Lig
9.Hafta
Yorum yok !!! 9 maçta alınan sadece 3 galibiyetin açıklaması olamaz !! Takım ligde başka avrupa da başka oynuyor deli olacam !! Ara vermezsem sinirden oyuncuların alayını kovalayacam
Avrupada çeyrek final göreceğine inanıyorum. Ancak lig için takımın daha oturması gerekiyor sanırım![]()
inş görebiliriz (: sanırım sorunu buldum gibi uyum %60 lara cıkmıstı simdi 50 lere inmis aşırı rotasyon rotasyon degildir (:
Onun sebebini de az cok buldum avrupada genelde kontra oynuyoruz ligde hücum. Zaten kaybettiğimiz maçların çoğunu gol atamayıp iyice yüklendiğimiz 2.yarılarda yedik.
Leonard Kweuke sakatlanmıştı 2-3 ay arası yok. Son zamanlarda Nicklas Helenius akıl almaz goller kaçırıyor kweukey çok arıyor takım. Devre arası sanırım lazovic ve drenthe yolcu
Avrupa'da gerçekten çok başkayız ama ligde büyük sıkıntı var.![]()
Finans konusundan anlayan bir arkadaş hele bir adım öne çıksın (:
Spor Toto Süper Lig
10.Hafta
Avrupa Ligi Gruplar
4. Maç
Spor Toto Süper Lig
11.Hafta
Spor Toto Süper Lig
12.Hafta
Avrupa Ligi Gruplar
5. Maç
Yönetimde kasımpaşa maçı öncesi çatlaklar oluşmuş (: Lakin takım saolsun toplamaya başladı her ne kadar ite kaka kazansakta.Bir diğer önemli husus ise oyuncularım maç içi yada sonrası sözlerime pek tepki vermiyorlar sanırım ligde ki durumumuzdan ötürü beni sallamıyorlar (: Avrupa Liginde üst tur ilk 3 maç sonrası nerdeyse kesinleştiği için 4. ve 5 . maçlar asistan kontrolüne bırakıldı.
Maçlarda toparlama var Güvnesiz durumu olmamış.
Spor Toto Süper Lig
13.Hafta
Spor Toto Süper Lig
14.Hafta
Avrupa Ligi Gruplar
6. Maç
Leonard Kweuke yokluğunda hücumda gol bulamıyorduk çözümü sistemi tuhaf bir hale sokarak bulduk. Normal çift forvet dizilimi yerine Heleniusu ortaya koyunca Emre Güral kanada biraz daha yaklaştı ve taç çzgisi komutu verdik böylece top bizdeyken hem cift forvet savunmayı zorluyor hemde pozisyona göre emre çizgiden orta kesiyor.Ayrıca grubun son maçını asistana verdim herif bu işi biliyorAsistanım ve oynattığı taktik ;
Maçlar çok iyi Valdir çok iyi olmuş.![]()
valla hele bursa maçıyla güvenim nasıl yerine geldi anlatamam (: bide kweuke sahalara döneydi iyiydi :/ Anlamadığım bir nokta var oyunculara yeni özellik çalıştırırken oyunlarına etki ediyor sanırım :/ helenius verkaç çalışıyor suan ve oyunda akıl almaz goller kacırıyor
Asistanımla aramızda Menejer-Asistan yerine daha çok Dede - Torun muhabbeti var (:
Bende Trabzonspor'luyum ama yabancı kuralı nedeniyle şimdilik Türkiye liginde oynamak istemedim. Hocam dikkatimi çeken forvetlerin hep yavaş oyuncular. Son 3-4 seride sürekli iyi bir poacher transfer ederek oynadım. Hemen hemen her seride bu oyuncular maç sayısına yakın gol performansına ulaştılar. Rosenborg ile oynuyorum ben. Çok iyi Norveçli wonderkidler var. Bir göz atarsan işine yarayacak oyuncular olabilir.
şükür renktaşlarımızla muhabbet edebildik (: Yerli statüsünün epey önem kazanması, eldeki aşırı yabancı ve yaslı oyuncular sene bası büyük revizyon yapmama vesile oldu. Kale ve stoperler yerli orta saha merkezimde yüksek ihtimal yerli beklerden en az 1 daha yerli yaparsam 3. sezona bişiler düşünürüzForvete gelince çok haklısın kardeşim geçen seride tek hızlı forvetle inanılmaz başarılar elde etmiştim. Bu seride öyle 10 kişi geçip gol görmedim taa ki anzili eto ipe dizene kadar
Kweuke çok sağlamdı sakatlandı. Heleniusunda mentali çok iyi topla buluşsun yeter diyodum fakat lige iyi başladı şuan çok formsuz inanılmaz goller kaçırıyor..oyuncu önerilerine açığım (:
Ekonomik olarak cok fazla degisiklik olmus. Colman ve Zokora'dan gelen paralar cok iyi ama yeni oyuncuya sozlesme yaparkende hic farkina varmadan menajer ve imza parasi cok gidiyor.
Kadro'yu 24-25 kisi olarak tutmaya calis. Ilerliyen yillarda ekonomik sorunlar cikabilir onun icin futbolcularin kazandigi paralara dikkat. Trabzonspor ile kariyer actiysan basarili olmaya mecbursun yoksa ekonomi yuzunden her 2 senede bir kadroyu bozup (satip) yerine daha ucuz oyuncular alacaksin.
Aynen kardeşim bu menejerler işin kurdu olmuş oyuncudan çok para alıyor adamlar utanmasa oyuncuyu bosver biraz daha para ver ben cıkıp oynarım diyecek
Kadromu uyum için zaten çok geniş tutmuyorum Emerson-Drenthe-Sol bamba devre arası göndermeyti düşünüyorum..Duruma göre Lazovic-Helenius ve Kweukede sağlam paralarla 2.sezon başı yolcu olabilirler...Sağlam forvet oyuncu önerisi alabilrim..Fierro hariç çünkü kara jenssen fieero tarzı adamlarla oynamayı sevmiyorum..kendi keşiflerim daha tatlı geliyo
Aynı kafadanız. Bende öyle klasik oyuncular ile oynamayı sevmiyorum. Herkes Ademilson'dan bahsediyor bu seride hiç transfer etmem sanırım. Hatta gözüm oyuncu isimlerine çok fazla ilişmesin diye fazla football manager sitelerindede dolaşmıyorum. Daniel Villalva'ya bakarmısın? Ben Rosenborg'da 5 sezondur oynatıyorum kendisini ve maç sayısından fazla golü bulunan sezonları var. Hem çok hızlı hem de mental özellikleride iyi. Sadece Norveç liginde değil Şampiyonlar liginde de çok başarılı oldu. Arsenal vs seviyesindeki takımlar da durdurmakta zorlandı. Aslında oyuncu konusu oldukça basit. Brezilya ligini açıyorsun. İyi bir Brezilya'lı scout bulup gönderdiğin anda her kalitede, her mevkide 300-400 adet rapor ile geri dönüyor. İstediğini seçersin artık.
Ademilsonu bi kere almıştım ama ben kullanamadım belki de ya tanınmış oyuncu alırsın illa ki ama ben gözlemlicem ya da rapor gelicek ararken bulucam sonra aa bu meshurmus denilebilir ama direk oyuncu forumlarından alıp koymak hoş olmuyor..Devre arasına girdim şuan yoğun bir transfer dönemi geçiricem sanırım..Kadroda düsünmediklerimi de yollayıp sözleşmesi bitenlere bakıcam alabilirsem kelepir kalite bakıcam..söyledigin elemana da bakim bi uygunsa fiyat alak![]()
Spor Toto Süper Lig
15.Hafta
Ziraat Türkiye Kupası
4.Tur
Spor Toto Süper Lig
16.Hafta
Körfez maçında azda olsa rotasyon yapıp asistana verdik al bu oyuncularla oyna dedik 1-0da olsa kazanmışlar. Kupada yedek çıkmak yerine maçları kazanıp mali olarak biraz feraha erişmek istiyoruz. Elazığ maçında taraftarın tepkisi çok tuhafıma gitti aslında.. Aykut Kocamanla yıldızımız hiç barışmadı bugüne dek maçtan önce sırf bu yüzden rkaip kim olursa olsun konuşmuyorum yoksa takım canavar olup saldırıyorFener maçı çok ortada geçti şutlar uzaktan biz bulduğumuzu attık ardından yattık defansa çekildik onlar yüklendi biz soğuttuk nitekim son zamanlarda alışkanlık haline gelen kısır maçlar serimiz devam etti ama önemli olan 3 puan elbette. Sanırım taraftar nazardan korkuyor
![]()
2 Maçta zor geçmişiz.![]()
valdir dede ve benim ortak yönümüz skoru bulduk mu takımı defansa çek 1-0 olsun hesabı çok kısır geçiyor maçlar ve risk o kadar fazla haybeye gol yersek 90 dk lık mücadele çöpe gider devre arası sağlam golcü bulabilirsem bütçeye uygun alıcam. Varsa öneri alabilrim hızı yüksek olucak![]()
Spor Toto Süper Lig
17.Hafta
Karabük maçını da asistana verdik fener macında zihnen çok yorulmuştum ve devre arası artık biran önce olsun istemiştim. Ama saolsun Valdir dedem güzel götürdü bizi utandırmadı sezon sonuna kadar tatile çıksam şampiyon yapıcak heralde
Bu arada kuralar çekildi Avrupa Liginde ve şampiyonlar liginde ülkecek müthişiz
Avrupa Ligi 1. Eleme Turu Kura Çekimi
Avrupa Ligi 2. Eleme Turu Kura Çekimi
Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu Kura Çekimi
Devreyi iyi yerde kapatmışız Avrupa'da rakibi geçtik'den sonraki 2.Turda ki rakibimizi rahat geçeriz.![]()
Veee devre arası transfer çalışmalarımızı sonlandırmış bulunuyoruz. Alacağımız kadar oyuncuyu sene başı almıştık devre arası sadece kullanmadığım oyuncuları gönderip hem maaşlarından kurtulmak hem de takım uyumu ve arada orda burda açıklama yaparak takımın moralini bozmalarını engelleyecektik. Ve nitekim bunu da başardık. Ayrıca kadromuza birkaç takviye de yaptık. Aslında transfer düşünmüyordum fakat profil ve yaşlar baz alınınca eminim bana hak vereceksiniz (:
Çok önemli bir konu olan klübün finansıda düzelme gösteriyor tabi başkanımız Sadri Şenere teşekkürlerimizi de iletiyoruz (:
Transfer dönemi başlangıcı ve yaklaşık 10-15 gün sonrası oyuncu alım-satım işlemlerinin ardından oluşan bilanço tablolarımız
ve Transfer tablomuz
Gelecekler
Gelenler
Takas işlemi ile çok iyi transferler yapmışsın bravo.![]()
valla ben bile şaşırdım sanırım takas işinin prosu oldumTransfer artık bizden sorulur
Kweukenin sakatlığı + heleniusun formsuzlugu+ Emre Güral'ın inişli çıkışlı forum grafiği devre arası bizi forvete yöneltti fakat piyasada umduğumu bulamadım. Bütçeyi sarsmak istemedim. kweuke sakatlığı atlattı ve afrika kupası sebebiyle milli kampta ordan form tutup gelmesini umud ediyoruz şuanve kısır skorlar almaya devam
![]()
Tarta'nın sözleşmesi 2013 Aralık ayı itibari ile bitiyor. Bir sonraki sezon için bütçeyi olabildiğince yüksek tutalım dedik ve bu yüzden kiraladık çünkü maaşısın % 50sini veriyoruz şuan. Eğer faydalı olursa sene sonu için bedavaya kapatabiliriz. Ve ayrıca yaşı genç olan arkadaşımız bizde güzel bir performans sergileyip parlar ve bu durumu klübü fırsat bilir sözleşme uzatır yada arıza çıkarır düşüncesi ile sadece 700 bin £ satın alma opsiyonu koyduk.
Bir diğer transfer olan Enzo Perez ise yine kötü performans sergileme riskine karşılık kiraladık çünkü profili her ne kadar iyi olsa da satılık listesine konulmuş belli ki performansları yetersiz görülmüş. Enzo Perezi de yine Tarta da olduğu gibi satın alma opsiyonlu aldık ve bedeli sadece 1milyon 750 bin £ + Enzo Perez bir sonraki sezon sonuna kadar kiralık ve yine maaşının % 50 si verildi..
Özetleyecek olursam yapabildiğim kadar çakallık yaptım![]()