Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 44 arası toplam 44 sonuç

Konu: FM 13.2.2 Güncellemesi

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Ben işlerden güçlerden oyundan koptum ama ara ara bakıyorum her update'de önemli sıkıntılar var gibi gözüküyor. Yeni bir data update'i vs ne zaman gelecek?

her iki kanada 3er adam yerleştiren bir taktiğin city'yi 6-0 mı ne yendiğini görmüştüm forumda, o saçmalığı görünce daha zamanı gelmemiş dedim ama update falan da gelmiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Ben işlerden güçlerden oyundan koptum ama ara ara bakıyorum her update'de önemli sıkıntılar var gibi gözüküyor. Yeni bir data update'i vs ne zaman gelecek?

her iki kanada 3er adam yerleştiren bir taktiğin city'yi 6-0 mı ne yendiğini görmüştüm forumda, o saçmalığı görünce daha zamanı gelmemiş dedim ama update falan da gelmiyor.
    ara transfer dönemi biterse gelebilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transfer yaması resmi yama olarak gelir mi?

Resmi transfer yaması ne zamana gelir galatasarayla drogba ve sneijderin menejeri olmak istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Martta gelir yama.

FM 12'de falan resmi transferlerin yapıldığı yama Mart gibi geliyordu diye hatırlıyorum.Yani henüz 1-1,5 ay var.

Nasıl martta gelebiliyo çok saçma. Sadece transfer için bi güncelleme çıkartsınlar daha sonra başka bi güncelleme yayınlayabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Rusya ve Ukrayna transfer dönemleri 26 Şubat'ta kapandığı için,onu bekliyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

şampiyonlar ligine tek 2 takım katılıpta biri grup aşamasına kalamazsa diğeri onun parasınıda alıyorya bu fm'de olmuyor galiba 3 sene tek başıma katıldım bu sene beşiktaşla katıldım yanlış hatırlamıyorsam hep aynı parayı aldım

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    şampiyonlar ligine tek 2 takım katılıpta biri grup aşamasına kalamazsa diğeri onun parasınıda alıyorya bu fm'de olmuyor galiba 3 sene tek başıma katıldım bu sene beşiktaşla katıldım yanlış hatırlamıyorsam hep aynı parayı aldım
    Buda benim kafama takılan bir nokta; ama sezon sonu bilindiği gibi tv gelirleri dağıtılıyor belki orada fark ediyor olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Buda benim kafama takılan bir nokta; ama sezon sonu bilindiği gibi tv gelirleri dağıtılıyor belki orada fark ediyor olabilir.
    bak doğru söylüyosun orada fark ediyo olabilir ama onuda hiç bilmiyorum kaç aldım kıyaslayamayacağım malesef ama bu oyunda olmalı bence eğer yoksa önemli bi detay bence

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    Alınan para televizyon gelridir, gruplara katılma parası değil. Sen gruplara katıldığın zaman yaklaşık 8 milyonu alırsın, ayrıca ülkeye verilen yaklaşık 12 milyon Euro gibi bir televizyon geliri mevcut ve bu para kupa bittiğinde dağıtılır. Eğer 2 takım katılırsa %60-40 gibi bir paylaşım olur (şampiyon ve ikinci arasında), sen tek başına katılırsan 12 milyonun hepsini alırsın. 3 yıldır tek başına katılıyorsan zaten karşılaştırma yapacağın birşey yok tüm parayı sen alıyorsun.Gruplara katılma parasında böyle bir şey yok adam zaten katılamamış, sana niye versinler o parayı .

Not: Rakamların hepsi tahminidir kesin bilgim yok örnekleme için yazdım.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by himone View Post
    Alınan para televizyon gelridir, gruplara katılma parası değil. Sen gruplara katıldığın zaman yaklaşık 8 milyonu alırsın, ayrıca ülkeye verilen yaklaşık 12 milyon Euro gibi bir televizyon geliri mevcut ve bu para kupa bittiğinde dağıtılır. Eğer 2 takım katılırsa %60-40 gibi bir paylaşım olur (şampiyon ve ikinci arasında), sen tek başına katılırsan 12 milyonun hepsini alırsın. 3 yıldır tek başına katılıyorsan zaten karşılaştırma yapacağın birşey yok tüm parayı sen alıyorsun.Gruplara katılma parasında böyle bir şey yok adam zaten katılamamış, sana niye versinler o parayı .

Not: Rakamların hepsi tahminidir kesin bilgim yok örnekleme için yazdım.
    doğru diyosun yayın geliri olduğunu biliyorum ama onun sonradan verildiğini unutmuşum bu sezon beşiktaş grupta sonuncu oldu ben finaldeyim şu an bi bakalım kaç para yayın geliri alacağız ama gerçi gruplardan sonra ki ilerlemeye göre yayın geliride artıyor o 12 milyon civarı olan grup içindi galiba geçen sene trabzonspor tek başına almıştı

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

katildigimiz turnuvalarda mac sonuclari ekrana geldigi gibi bunu katilmadigimiz turnuvalarda yapabilirmiyiz ornek olarak avrupa ligi dunya kupasi avrupa sampiyonasi gibi. bi arkadas bunu sormustu galiba ama bulamadim eger bu yapilabiliyosa nasildir acaba?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri