İlk 16'da elenir.
Çeyrek finalde elenir.
Yarı finalde elenir.
Finalde elenir.
Şampiyon olur.
STSL 2.Hafta
Ortada geçen bir maç oldu ve puanları paylaştık.
Hocam başarılar. Takipdeyim.
Transfer sezonu kapandı.
![]()
Başarılar Onur. Aydın Yılmaz harici transferlerin iyi,maçlar da iyi gibi.![]()
başarılar es-es gruplara kalman iyi olmuş, ilk sezon çok ilerleyemesen de kulübün kasasına bişeyler girer hiç değilse![]()
Bilbao maci muthis olmus. Avrupa ve ligi goturecek kadroyu olusturdunmu sence ? Yari yolda yorulmasinlar![]()
Avrupa Ligi'nde çok iyi gidiyosun, transferlerin çoğunu tanımıyorum ama Aydın iyi oynar bence. Galatasaray'da bile oynatıyordum ben zaman zaman
Teşekkürler.Aydın'ı zaten rotasyon amacıyla aldık.
Teşekkürler.Zaten Avrupa'da ilk sezon iyi yerlere gelebileceğimizi düşünmüyorum çünkü kadromuz yetersiz.
Teşekkürler.Ligi götürebiliriz fakat Avrupa'da tecrübemiz ve kadro kalitemiz yetersiz kalıyor.Bu yüzden geniş bir kadroya sahibiz fakat ilk sezon kadromuzun yeterli olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Teşekkürler.Çok memnun olmasam da kendisi kaliteli bir oyuncu.
İyi oynadığımız maçta galip gelemedik.
Hocam gruplara kalmak çok büyük başarı , Bilbao ve Dnipro çok sağlam rakipler , elensen bile kimse bişey diyemezdi tebrikler . Gruplara 4 .Turdan katıldığın için haliyle rakipler zor ama , içeride interi yenebilrsen 2.lik neden olmasın![]()
Yenmişiz ama çok sıkıcı bir maç olmuş , her iki taraf içinde üretkenlik çok düşük , ama önemli olan galibiyet zaten tebrikler.
Fenerbahçe deplasmanına gidiyoruz.Umarım puan veya puanlarla döneriz evimize.
Avni Aker'den puan çıkarmışsın, hem de üstün oynamışsın, güzel olmuş. Fenerbahçe deplasmanı için ümitli değilim ama ben![]()
levante maçı gerçekten iyi hocam
Fenerbahçe'ye karşı biraz daha kapalı bir oyun ortaya koyduk zaten.
Teşekkürler.Evimizde puan kaybı yaşamak istemiyoruz zaten Avrupa'da.
Fenerbahçe deplasmanından 3 puanla dönüyoruz.Ortada geçen bir maçı ve Fener bize göre daha baskılı oynadı fakat galip gelmeyi başardık.
Oyunun hakimi olsak da kazanmakta zorlandık.Aytaç Kara da güzel performans sergiledi bugün.Fakat maçın en üzücü anlarından biri de Necati'nin Spartak maçı öncesi 3 hafta sakatlanması oldu.
İyi futbol sergiliyorsun. Avrupa Ligi'ne kalırken de zor rakipleri elemişsin. Kalan maçlarda başarılar.![]()
TariboWest
Avrupa'nın yorgunluğunu üzerimizden atamamıştık.İyi bir maç çıkaramadık fakat son dakikalara kadar iyi direndik.
Necati'nin sakatlıktan dönüşü yaradı ve 2 gol bularak takımı sırtladı.Erkan Zengin ise 2 hafta sakatlandı bu maçta.
Rotasyon amacıyla transfer edilmiştir.
Kendisinden beklentilerimiz çok yüksek.Bonservis için kulübüne 4 milyon ödedik.
Güzel kontra-atak oyunu oynadık,öne geçtik,iyi de direndik ve İnter deplasmanından 1 puan çıkarmayı bildik.Akaminko 5 hafta sakatlandı bu maçta.
Antalya deplasmanından dengeli oyun sayesinde 3 puanla dönüyoruz.
Ligde galibiyet serimiz sürüyor.
İnter'i yenmeye gücümüz yetmedi.
Avrupa dönüşü yorgunluğu üstümüzden atamasak da 1 isabetli şutla galip gelmeyi bildik.