Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Oyuncu Maaşları

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    7.5 milyon euro ya 2 tane götzemi oluyor şimdi :P

valla size iyi geliyo ben anlamıyorum farklı bi oyun oynuyorum galiba ben. götze şampiyonlar ligini almama rağmen masaya oturmuyor ben de bir de dortmund'da ne kadar alıyor diye baktım 7.25 milyon euro şaibeli geldi sizin sözleşme bana biraz

@Önder HOCA öylesine ilerledim bir iki gün sattım ama kararsızım hala satsam mı diye

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    valla size iyi geliyo ben anlamıyorum farklı bi oyun oynuyorum galiba ben. götze şampiyonlar ligini almama rağmen masaya oturmuyor ben de bir de dortmund'da ne kadar alıyor diye baktım 7.25 milyon euro şaibeli geldi sizin sözleşme bana biraz

@Önder HOCA öylesine ilerledim bir iki gün sattım ama kararsızım hala satsam mı diye
    Abi o maaş ne öyle 44 milyon tl mi?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

5.5 milyon alıyordu ben imzalamadan önce ve satılğa çıkmıştı kulüp başarısız gitmek istiyorum diye, 4 ay boyunca bekledim yahu adamı bu arada temsilci ye ve kendisine imza olarak 4.2 +4.2 milyon euro verdim üstüne bende şl yi aldım

37.5 milyon euro bayıldım

Transfer güncellemesi yüklemiştim yabancı siteden belki sezon başı dortmund daki ücretini düşürmüşlerse bilemem

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

[QUOTE=Önder HOCA;2417505]5.5 milyon alıyordu ben imzalamadan önce ve satılğa çıkmıştı kulüp başarısız gitmek istiyorum diye, 4 ay boyunca bekledim yahu adamı bu arada temsilci ye ve kendisine imza olarak 4.2 +4.2 milyon euro verdim üstüne bende şl yi aldım

demek ki oyuna göre değişiyor bende götze'de dortmund'da çok iyi gidiyor öve öve bitiremiyorlar götze yi ben de almaya çalıştım ama oralı olmadı yani

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Abi o maaş ne öyle 44 milyon tl mi?
    anlayamadım kardeşim ne demek istediğini

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

doğrudur ben de 80 milyon euro istemişti dortmund mesela

[QUOTE=mustiUA;2417512]
    Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    5.5 milyon alıyordu ben imzalamadan önce ve satılğa çıkmıştı kulüp başarısız gitmek istiyorum diye, 4 ay boyunca bekledim yahu adamı bu arada temsilci ye ve kendisine imza olarak 4.2 +4.2 milyon euro verdim üstüne bende şl yi aldım

demek ki oyuna göre değişiyor bende götze'de dortmund'da çok iyi gidiyor öve öve bitiremiyorlar götze yi ben de almaya çalıştım ama oralı olmadı yani

anlayamadım kardeşim ne demek istediğini
    44 okudum da 4 müş

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

[QUOTE=okocha6;2417593]

44 okudum da 4 müş

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri