Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 33 arası toplam 33 sonuç

Konu: Bu oyunun yapımcıları sakatlıkları gerçekçi buluyorlar mı?

Quote Originally Posted by Daimon Lupus View Post
    galatasaray ile ilk sezonumda çeyrek finalde barcelonayı eleyerek şampiyonlar ligi yarı finaline kaldım rakibim manutd idi ve iki maçlık seriye gelmeden önce ilk 11den sekiz oyuncum sakatlandı ve hiç birisi şampiyonlar ligi yarı finaline yetişemedi sonuç olarak elendim, ben böyle saçmalık görmedim, ilk 11den sekiz oyuncu uzun süreli sakatlanır mı arkadaş
    Ligde rotasyon yaptın mı o arada?

evet ilk devreyi rotasyonlu oynadım hatta oyuncular sakatlanmasın diye önemli maçlar hariç yedek takımla çıktım ama yinede bu sakatlık oldu

Bende de sakatlıklar arttı. Kadrom geniş olduğu için sorun olmuyor ama, oyuncuların kondisyonlarına mümkün olduğunca dikkat ederek oynuyorum. Sakatlıktan yeni çıkmış oyuncuyu 11de başlatınca muhtemelen yine sakatlanıor. Yedek takımda( kondisyonu en az %75e geldiyse) 45 dakika oynatarak başlıycaksın sakatlıktan dönünce %85 falan olunca 60, %90 ve üzeri olunca 90 dakka oynatıcan yedeklerde. Ama ne olursa olsun sakatlıktan dönünce isterse %90 kondisyonda olsun 90 dakkayla başlatmayın kesinlikle.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri