Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım sezonu şampiyon olarak tamamlar?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Galatasaray (Oran: 1.80)

7 29.17%
  • Trabzonspor (Oran: 2.50)

0 0%
  • Beşiktaş (Oran: 3.10)

11 45.83%
  • Gençlerbirliği (Oran: 8.00)

0 0%
  • Fenerbahçe (Oran: 50.00)

6 25.00%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 185 sonuç

Konu: Zafer Bizim Olacak | Beşiktaş (2. Sezon)

Galatasaray maçında üç puanı çok istiyorduk ama olmadı.

Süper Lig 14. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, Gökhan, Toraman, Fernandes, Oğuzhan, Holosko, Niang, Almeida.

Rakibimize oranla çok daha iyi olduğumuz bir maçtı. Savunma açısından çok iyiydik. Galatasaray'a net bir gol şansı tanımadık, bunun yanında gol fırsatları da bulduk. Özellikle Almeida'nın kaçırdığı bir gol gözümün önünde hala. Holosko'nun sağ çaprazdan çektiği şutta top Muslera'dan sekip Almeida'nın önüne düştü. Almeida'nın önünde Dany ve boş kale vardı. Almeida kaleyi değil Dany'i nişan aldı ve maçın en net fırsatı kaçmış oldu. Şanssız bir maçı geride bıraktık.

11 maçtır yenilmiyoruz ama bu 11 maçın 5'i berabere bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Anlatim cok guzel, skorlarda guzelesecek umarim. Galatasaray maclari gibi cok sut cekip atamadigin maclari azaltirsan sampiyonlukta sansin olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bende Beşiktaş kariyeri yapıyorum sana birkaç önerim olacak.4-2-3-1 olarak oynamalısın forvetin hemen gerisinde Fernandesi Oyunkurucu Hücum rolünde oynatırsan verim alırsın bende yılın oyuncusu seçiildi 17 maç 7 gol 12 asist ile.Almeidayı Pivot santrafor hücum olarak oynat en iyi o rolde oynuyor boyunun avantajı ıle fernandese ve 2 kanat oyuncumuza sürekli servis yapıyor, almeida bende 12 maçta 13 gol 3 asist ile oynuyor kanat oyuncularından birini içerikat eden oynatmalısın mesela sol tarafta dentinho içeri kateden hücum rolünde resmen döktürüyor çok sağlam oynuyor fakat dentinhoyu sağ kanata aldığın zaman kanat rolü vermelisin çünki ters kanatlı adam içeri kat edemez diğer ayağıyla orta acmasından yararlanabilrsin, birde deplasmanlarda bende sürekli sorun yaşıyordum hazırlık maçlarında farkettim bazı zorlu deplasmanlar için bir önlibero 2 mc li bir kontra atak taktıği yaptım şuan çok işime yarıyor önliberoda en iyi sivok ve toraman oynuyor çünki kesici özellikleri var

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galatasaray'ı ezip devirememişsin, yenilmezlik serisi güzel hocam. Galibiyetleri arttırırsın umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Çerkezköy

Tebrikler takım iyi gidiyor.
    Bazı maçlar şanssız olmuş.
    Fernandes'e Oğuzhan için tutoring yaptırıyor musun?
    Deplasman taktiini değiştirmeyi denemelisin.
    Niang'ı poacher olarak tek forvet deneyebilirsin yada son 30 dakika çift forvet deneyebilirsin.
    Başarılar.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Anlatim cok guzel, skorlarda guzelesecek umarim. Galatasaray maclari gibi cok sut cekip atamadigin maclari azaltirsan sampiyonlukta sansin olur.
    Teşekkürler, galibiyetlerimizi arttırmamız gerek bir şekilde. Galatasaray şu an favori ama oynanacak çok maç var daha.

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Bende Beşiktaş kariyeri yapıyorum sana birkaç önerim olacak.4-2-3-1 olarak oynamalısın forvetin hemen gerisinde Fernandesi Oyunkurucu Hücum rolünde oynatırsan verim alırsın bende yılın oyuncusu seçiildi 17 maç 7 gol 12 asist ile.Almeidayı Pivot santrafor hücum olarak oynat en iyi o rolde oynuyor boyunun avantajı ıle fernandese ve 2 kanat oyuncumuza sürekli servis yapıyor, almeida bende 12 maçta 13 gol 3 asist ile oynuyor kanat oyuncularından birini içerikat eden oynatmalısın mesela sol tarafta dentinho içeri kateden hücum rolünde resmen döktürüyor çok sağlam oynuyor fakat dentinhoyu sağ kanata aldığın zaman kanat rolü vermelisin çünki ters kanatlı adam içeri kat edemez diğer ayağıyla orta acmasından yararlanabilrsin, birde deplasmanlarda bende sürekli sorun yaşıyordum hazırlık maçlarında farkettim bazı zorlu deplasmanlar için bir önlibero 2 mc li bir kontra atak taktıği yaptım şuan çok işime yarıyor önliberoda en iyi sivok ve toraman oynuyor çünki kesici özellikleri var
    Önerilerin için sağol. Çok benzer bir taktikle oynuyoruz aslında. Ben Fernandes'i forvet arkası oynatmıyorum sadece, biraz daha geriden top almasını istiyorum. Ama önümüzdeki maçlarda biraz değişiklik yapacağım. Kenar talimatlarıyla topu ceza sahasına, yani Almeida'ya şişirerek hücuma çıkacağız. Savunmadan pasla çıkmaya çalıştığımızda Fernandes veya oynarsa Oğuzhan'ın o bölgede mutlaka topu alması gerekiyor, yoksa DMC'de görev alan Toraman biraz baskı yediği zaman topu rastgele şişiriyor sürekli. Topa sahip olamıyoruz bu yüzden. Ligin ikinci yarısında ufak değişiklikler yapacağım taktikte. Ben şu an kullandığım taktiği de paylaşayım.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Galatasaray'ı ezip devirememişsin, yenilmezlik serisi güzel hocam. Galibiyetleri arttırırsın umarım
    Galatasaray maçı büyük şanssızlık. Ama önümüzde uzun bir maraton var, şampiyon olacağımıza inanıyorum.

Quote Originally Posted by Csgunes View Post
    Tebrikler takım iyi gidiyor.
    Bazı maçlar şanssız olmuş.
    Fernandes'e Oğuzhan için tutoring yaptırıyor musun?
    Deplasman taktiini değiştirmeyi denemelisin.
    Niang'ı poacher olarak tek forvet deneyebilirsin yada son 30 dakika çift forvet deneyebilirsin.
    Başarılar.
    Evet Oğuzhan Fernandes ile çalışıyor. Aynı zamanda Sinan'da Niang ile çalışıyor. Oğuzhan, Muhammed ve Sinan'ın potansiyelleri var, o yüzden onlara dikkat ediyorum. Oğuzhan'a bitirici pas antrenmanı da yaptırıyoruz, Muhammed ise güç çalışıyor. Antrenman seviyesinden mutsuz bu aralar, çok fazla gelişme göstermedi henüz. Çok fazla forma şansı da veremedim Muhammed'e toplam 100 dakika civarında anca oynamıştır.
    Çift forvet konusunda ise kararsızım. Niang sakatlıktan çıktığından bu yana felaket oynuyor. İnanılmaz verimsiz. Profilinin yarısını bile sahaya yansıtmıyor desem yeridir. Sol açıkta oynatıyorum onu belki bu da çok etkilidir ama bu kadar kötü olmamalı. Yerine Dentinho'yu düşünmeye başladım.

Lige devam ettik ve ilk yarıyı noktaladık. Transfer konusunda herhangi bir girişim yapmamaya karar verdik. Fakat herhangi bir oyuncuyu elden çıkarmadığımız için kulüp mali açıdan sürekli zarar ediyor. Durumu toparlamak için sene sonu en azından şampiyonlar ligi şart. Bir de önümüzdeki sezon için sözleşmesi sene sonu sona erecek bazı oyuncular takibimizde, imza atabilecek iki ya da üç oyuncu olabilir.

Süper Lig 15. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, Gökhan, Toraman, Fernandes, Oğuzhan, Holosko, Niang, Almeida.

Rakibe etkili hücum şansı tanımadık. Deplasmanda yine zorlanan bir görüntü çizmiş olsak da sezon başından bu yana topa ve oyuna en fazla hakim olduğumuz karşılaşma olması önemliydi. Ayrıca Galatasaray berabere kaldı ve puan farkı 7'ye indi an itibariyle.

Türkiye Kupası 4. Ön Eleme Turu - Kupaya Erken Veda!
    İlk 11:
    McGregor, Mehmet Akgün, Atınç, Escude, Uğur, Necip, Veli, Muhammed, Dentinho, Erkan Kaş, Mustafa.

Kulübede bekleyen oyuncularımızın neredeyse hiçbirinin Beşiktaş'ta oynayacak seviyede olmadıklarını görmüş olduk, kupaya erken veda ettik. Fernandes ve Almeida'yı oyuna aldığımızda skoru da dengeledik ama 90+1'de çok şanssız bir gol yedik. McGregor'a iki kez geldiler ikisi de gol oldu. Öte yandan Dentinho'da 1-2 hafta sakatlandı.

Süper Lig 16. Hafta
    İlk 11:

Oyuna çok hakim olmamıza rağmen yine şanssız bir puan kaybı yaşadık. Çok ilginç bir kariyer oluyor, bu kadar şanssız maçların üst üste geldiği bir kariyer yaşamamıştım. İlginç bir sezon oluyor. Puan kaybından daha üzücü olan sakatlıklar oldu.

Kartal Aniden Revire Döndü!
    Beşiktaş'ta sakatlık krizi yaşanıyor. Ligde 16. hafta mücadelesinde Sivasspor ile evinde karşılaşan siyah-beyazlılar, bu mücadelede tam üç oyuncusunu kaybetti. Dizinden sakatlanan Necip Uysal ve Filip Holosko'nun yaklaşık üç hafta sahalardan uzak kalacakları açıklanırken, Portekizli yıldız Manuel Fernandes'in de iki hafta forma giyemeyeceği açıklandı. Üç önemli isim ilk devrenin son maçında oynamayacak, fakat ligin ikinci yarısına hazır olmaları bekleniyor. Öte yandan Beşiktaş'ta Dentinho'nun oynayıp oynayamayacağı ise maç günü belli olacak.

Ayrıca bu hafta derbi vardı. Fenerbahçe Ertuğrul Sağlam ile ciddi bir çıkış yakaladı, Galatasaray'ı yendiler ve biz iki puan kaybetmişken, bir puan kâr etmiş olduk. Fark 6'ya indi.

Süper Lig 17. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Escude, Ersan, Gökhan, Sivok, Veli, Oğuzhan, Mustafa, Niang, Almeida.

Kötü oynadık, mağlubiyeti hak ettik. Fernandes'in olmayışı takımı gerçekten çok etkiledi. Niang verimsiz, Veli istikrarlı değil; bazen sürpriz toplar atabiliyor ama bazen inanılmaz pas hatalarıyla oynuyor, Gökhan'dan artık beklentimi iyice düşürdüm ama ben beklentiyi düşürdükçe o daha da kötü oynuyor. İsmail umarım ligin ikinci yarısında dönecek ve formayı kesinlikle alacak.

Ligin ilk devresinin değerlendirmesiyle ve raporuyla devam edeceğiz birazdan. Önümüzdeki sezon kimlere imza attırabiliriz biraz bahsedeceğiz ve daha sonra ligin ikinci yarısına geçeceğiz.
    Last edited by ForzaRQ7 : 11.Mart.2013 at 01:13

Nesil
    2012

Kartal maçında 2 dakika da neler olmuş öyle hocam Fernandesin yanına Jem karacanı al istersen orta sahayı toparlar yada Tolga ciğerci ikisininde çok faydasını görürsün

Şanssızlıklar yakamızı bırakmıyor, Kartal maçı da şanssız maçlarımız arasında yer aldı. Devre arası transfer yapmayacağız ama sene sonu için düşünebileceğim isimler. Zaten şimdiden önümüzdeki sezon için de bir şeyler düşünmeye başladık.

Devre Arası Raporu

Avrupa Performanslarımız

Galatasaray durdurulamıyor. Zorlu bir gruptan namağlup çıktılar, büyük başarı. Finale kadar gidebilirler bence.

Transfer Durumu
    Sene sonunda bonservis bedeli ödemeden kadromuza birkaç isim katmak için girişime başladık. Kaleye Sinan Bolat takviyesi için sözleşme görüşmesi yaptık, fakat Galatasaray'ın da oyuncuyu izliyor olması nedeniyle menajeri yüksek maaş talebinde bulundu ve bir türlü anlaşamadık. Biraz zaman geçtikten sonra talibi çıkmazsa istediğimiz seviyeye ineceklerdir. Olmazsa eğer biraz daha fazla maaş verip Ospina'yı kadroya katabiliriz.
    Orta alan için Samuel Holmen konusunda girişimde bulunmayı düşündük fakat o kadar çok talibi oldu ki, bu maddi durumda transferi olumlu sonuçlandırmamız mümkün değil gibi görünüyordu. Biz de Holmen ile görüşmekten vazgeçtik. Everton, Bordeaux, Lille gibi kulüpler başta olmak üzere ve kendi kulübü de dahil 13 takımdan sözleşme teklifi aldı, sonunda Galatasaray ile anlaştı.
    Sol açık için Marcelo Estigarribia transferini noktalandırmak üzereyiz. 150 bin Euro gibi makul bir maaşta anlaşma sağladık, büyük olasılıkla oyuncu da evet diyecek ve imzayı atacağız.
    Forvete Artem Milevski'yi dahil etmek istiyorduk ama bizimle görüşmeye yanaşmadı.
    Öte yandan Roberto Hilbert, İbrahim Toraman, Muhammed Demirci, Emre Özkan ve Erkan Kaş'ın sözleşmeleri sezon sonu bitiyor. Hilbert, Toraman ve Muhammed için yakında yeni sözleşme görüşmesi yapacağız, Emre ve Erkan ile yolları ayırmayı düşünüyoruz.

Ayrıca mali durum kötüye gidiyor. Yönetim para sıkıntısı yüzünden pilot kulüp, antrenman tesislerinin gelişmesi gibi isteklerimizi reddetmek zorunda kalıyor. Bu nedenle Mehmet Akyüz ve Mehmet Akgün'ü satış listesine koyduk. Julien Escude ile de yolları ayırabiliriz ama olası sakatlıklara karşı stoper için kadroda tutmak istiyoruz.
    Last edited by ForzaRQ7 : 11.Mart.2013 at 02:26

Nesil
    2012

Mattia Destro'yu unutma hocam her türlü faydasını görürsün , bonservisi yok , ben almadım pişmanım benim oyunda palermo aldı italya'da yılın genç oyuncusu seçildi. palermo'da 20 maç 10 gol 4 asist Palermo'ya gelmeden önce roma 'da da ayın şekilde

Hocam öncelikle sunumuna hayran kaldım.Çok iyi yerdesin BJk olarak alternatif transfer yap bence her ihtimale karşı Fener niye bu kadar kötü şimdi üzüldüm ya Başarılar nokta transfer bekliyıryz aslında.

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Mattia Destro'yu unutma hocam her türlü faydasını görürsün , bonservisi yok , ben almadım pişmanım benim oyunda palermo aldı italya'da yılın genç oyuncusu seçildi. palermo'da 20 maç 10 gol 4 asist Palermo'ya gelmeden önce roma 'da da ayın şekilde
    Oyuna tekrar girdiğim zaman bakacağım. Tavsiye için sağol.

Quote Originally Posted by furkan601 View Post
    Hocam öncelikle sunumuna hayran kaldım.Çok iyi yerdesin BJk olarak alternatif transfer yap bence her ihtimale karşı Fener niye bu kadar kötü şimdi üzüldüm ya Başarılar nokta transfer bekliyıryz aslında.
    Teşekkürler, elimden geldiğince güzel bir sunum olması için uğraşıyorum. FM'de ilk kez Fenerbahçe'yi bu kadar kötü gördüm. Ama seri galibiyetlerle üst sıralara tırmanacaklar gibi duruyor. Avrupa Ligi'ne katılacak bir konumda tamamlarlar ligi büyük ihtimalle. Transfer konusunda ise bir şey yapmayacağız. İlk sezonu bu kadro ile tamamlıyoruz. Maddi olarak sıkıntılıyız zaten.

Süper Lig 18. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur, Necip, Fernandes, Veli, Holosko, Dentinho, Almeida.

Güzel bir şekilde başlangıç yapmış olduk. Sanırım sezon başından bu yana deplasmanda net bir skorla kazandığımız az sayıda maçtan oldu. Fernandes şovuna kaldığı yerden devam ediyor. Maçta iki çok güzel frikik golü izledik. Fernandes ve Ibricic'in golleri görülmeye değer.

Spoiler: Fernandes ve Ibricic'den Güzel Goller 

Süper Lig 19. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur, Necip, Fernandes, Oğuzhan, Holosko, Dentinho, Almeida.

Fernandes müthiş işler yapmaya devam ediyor. Şu maçı tek başına kopardı resmen, daha sonra da Holosko farkı getirdi. İki frikik golü daha attı. Ve Galatasaray'ın berabere kalmasıyla puan farkını yeniden 7'ye indirdik.

Spoiler: Fernandes'ten Frikik Dersleri 

Kartal'da İç Transfer Harekatı
    Sene sonu sözleşmeleri sona erecek oyuncularımızdan Roberto Hilbert ve Muhammed Demirci ile sözleşmelerimizi ikişer yıl uzattık. Hilbert'in maaşında büyük bir azalma oldu, kendisi feda dedi. Aynı şekilde Muhammed'in de maaşı azaldı, ancak belirli sayıda maçta forma giymesi şartıyla ücreti 140 bin Euro'ya çıkacak. Ayrıca İbrahim Toraman ile de sezon sonuna doğru görüşeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Çerkezköy

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110780

buradan kafana ve bütçene yatanları alabilirsin.

Kaleci için tek tavsiyem Onur Kıvrak olur.

Başarılar.

sakary Ali Misafir

İkinci yarıya harika bir başlangıç yapmışsın. Ancak lige ortak olabilmek zor gibi duruyor. Galatasaray hem Avrupa'da hem de Türkiye'de esiyor gibi.

Quote Originally Posted by Csgunes View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110780

buradan kafana ve bütçene yatanları alabilirsin.

Kaleci için tek tavsiyem Onur Kıvrak olur.

Başarılar.
    Link için teşekkür ederim. Onur transferi ise bizim için çok zor duruyor. Bonservisinde Trabzonspor ile anlaşamamız muhtemel.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    İkinci yarıya harika bir başlangıç yapmışsın. Ancak lige ortak olabilmek zor gibi duruyor. Galatasaray hem Avrupa'da hem de Türkiye'de esiyor gibi.
    Galatasaray'ın önünde zorlu Kayserispor ve Trabzonspor maçları var, ikisi de üst sıralarda bu yıl. Biz de Bursaspor ve Fenerbahçe ile oynayacağız. Bu iki hafta çok önemli görünüyor.

Mehmet Akyüz'ü İBB'ye kiraladık. Mehmet Akgün'e alıcı bulamadık.

Maçlara yarın devam edeceğim. Arada basın mensuplarıyla gerçekleşecek sohbet tarzında bir şeyler düşünüyorum. Sorularınızla katılırsanız çok memnun olurum, güzel bir şey olacak umarm.
    Ayrıca kariyere bir anket eklenmesini rica ettim. Görüşlerinize göre oy kullanmanızı bekliyorum.

Bu da ligde son durum.
    19. Hafta Puan Durumu
    Last edited by ForzaRQ7 : 14.Mart.2013 at 01:14

Nesil
    2012

Hocam forvete gerek var mı elinde yanlış hatırlamıyorsam 4 tane forvet var , bence yerli orta saha bak

Nesil
    2012

Bu arada 50'de 1 ihtimalde olsa yinede FENERBAHÇE

Nesil
    2006
    Yer
    Çerkezköy

Gelecek Sezon Şampiyonlar Ligine katılma ihtimaline göre yerli ve yabancı oyuncu olarak transfer hedeflerin ve mevkileri nelerdir?

En beğendiğin Türk oyuncular kimlerdir?

Orta sahaya Fernandes'in partneri olarak yeni bir transfer düşünüyor musunuz?

Bazı gazetelerde Jem Karacan ile gelecek sezon için görüşme yaptığınız yazıldı. Ne diyorsunuz?

Hugo Almeida'nın gelecek sezon takımdan ayrılma ihtimaline karşı yerine alternatif olarak kimi seçersiniz?

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Olcay Şahan'dan yeterince faydalanmamanızın sebebi nedir?

sakary Ali Misafir

Medyada Hugo Viana'nın Beşiktaş'ı Beşiktaş'ın eski Portekizlilerine sorduğu ve olumsuz yanıt aldığı konuşuluyor. Hugo Viana ile bir görüşmeniz oldu mu?

--

Ayrıca şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray gözüküyor. Ancak ligi en kötü 2.sırada bitirmen gerek. Şampiyonlar Ligi çok iyi olur.

Bu ara biraz yoğun olduğum için hafta sonuna kadar kariyere devam edemeyeceğim arkadaşlar. Güzel görsellerle, maçlarla dönüş yapacağım. Bu arada ekleyeceğiniz sorular olursa Cumartesi gününe kadar onları da ekleyebilirsiniz. Zorlu sorulara Şota tarzı cevaplar veririm belki. İlginiz için hepinize teşekkür ederim.

Kaldığımız yerden devam edelim.

Süper Lig 20. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur, Necip, Fernandes, Oğuzhan, Holosko, Dentinho, Almeida.

Düşüşte olan rakibimize karşı daha üretken, daha istekli oynadığımız bir maçtı. İç sahada yine kazandık ve yolumuza emin adımlarla devam etmiş olduk. Oğuzhan maça inanılmaz kötü başladı, çok ciddi pas hataları yaptı. 24. dakikada erken bir değişiklik yapıp onun yerine Veli'yi aldık. Veli'de girdikten kısa süre sonra Almeida'nın ilk golünde asisti yapan isim oldu, maçın gidişatını doğrudan etkileyen, olumlu bir hamle yapmış olduk. Almeida'nın ikinci golündeki kafa vuruşu çok iyiydi, güzel yükseldi. O golünde bir resmini koyuyorum.

Spoiler: Almeida'nın Kafa Golü 

Haftanın Diğer Sonuçlarından Bazıları:
    Elazığspor 0-0 Gençlerbirliği
    Galatasaray 2-2 Kayserispor (Aydın, Burak, Melo(Kırmızı Kart) / Okay, Ömer Bayram)
    Kasımpaşa 1-4 Fenerbahçe (Fritzler / Meireles [2], Sow [2])

Galatasaray'ın kaybıyla puan farkı 5'e indi.

Süper Lig 21. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Toraman, Ersan, Uğur, Necip, Fernandes, Oğuzhan, Holosko, Dentinho, Almeida.

Çıkışa geçen ezeli rakibimiz karşısında zorlu bir 90 dakika oynadık. İki kez öne geçmemize rağmen maç berabere bitti, 85'de attıktan sonra 90'da yedik. Sezon başından bu yana yaşadığımız sol bek sıkıntısı başımıza bela oldu bir kere daha. Neyse ki İsmail dönüyor, 3-4 maçtır A2 takım kadrosunda maça çıkıyor. Önümüzdeki maç 18'de. Sivok cezalı olduğu için Toraman ile başladık, çok da iyi oynadı. Ayrıca Fenerbahçe'ye öyle bir penaltı verildi ki, bana kalırsa penaltı ile hiçbir alakası yok. İşin ilginci Fernandes'in hareketinden sonra bizim bir oyuncumuz yerdeydi, hakem Fenerbahçe lehine faul ve dolayısıyla penaltı verdi. Maç sonrası hakeme yönelik açıklamalarımızdan dolayı federasyondan uyarı aldık.

Gençlerbirliği 1-2 Sivasspor (Azofeifa(Pen.) / Mehmet Nas, Eneramo)
    Trabzonspor 2-2 Galatasaray (Colman(Pen.), Alanzinho / Selçuk, Sneijder)

Bu arada hafta içinde Veli antrenmanda sakatlandı. 4 hafta olmayacak maalesef.

Süper Lig 22. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Toraman, Sivok, Ersan, Necip, Fernandes, Oğuzhan, Holosko, Dentinho, Niang.

Küme düşme potasındaki rakibimize karşı çok üstün ve net bir galibiyet aldık. Almeida cezalı olduğu için Niang ile başladık, kendine gelmeye başladı. Sol bekte dördüncü bir isim daha deneyerek başladık, Ersan'ı oraya kaydırdık. Ancak 10. dakikada Fernandes sakatlanınca, Veli'de olmayınca Toraman'ı savunmanın önüne, Necip'in yerine çektik, Necip'i de biraz daha öne aldık. Ersan-Sivok stoperler oldu, sola da formaya hasret kalan İsmail geçti. 80 dakikada forma giydi, bu riskli süreçte bir sakatlık daha yaşamadı neyse ki.

Beşiktaş'ta bir sevinç, bir hüzün yaşanıyor. İsmail Köybaşı'nın yaklaşık 6 ay sonra sahalara dönmesinin sevincini yaşayan Beşiktaş teknik heyeti, Fernandes'ten gelen kötü haberle sarsıldı. Sağlık ekibinin raporuna göre Fernandes'in 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Şampiyonluk yarışının bu önemli haftalarında Fernandes'in yokluğunun siyah-beyazlıları nasıl etkileyeceği merak konusu.

Galatasaray 0-0 İstanbul BB
    Mersin İY 1-3 Gençlerbirliği (Hasan Üçüncü / Vleminckx [2], Pele)
    Bursaspor 3-0 Fenerbahçe (Hult, Batalla, Ferhat / -)
    Elazığspor 1-1 Trabzonspor (Feindouno(Pen.) / Halil)
    Puan farkı 3'e indi.

Süper Lig 23. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, İsmail, Toraman, Oğuzhan, Necip, Holosko, Niang, Almeida.

Henüz ilk saniyelerde öne geçmemize rağmen çok geçmeden kalemizde bir gol gördük. Buna rağmen tekrar öne geçtik, oyunu kontrolümüz altına aldık. Ancak bir anda savunma arkasına atılan bir uzun topta Hasan karşı karşıya kaldı ve yeniden eşitlik geldi. Sonrasında çok yüklendik ama bir gol daha bulamadık. Maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturabilirdik ama fırsattan faydalanamadık. Galatasaray ile aramızdaki puan farkı 3'e kadar inmişken bu kayıp bizi kötü etkileyecek.

Diğer Sonuçlardan Bazıları:
    Fenerbahçe 1-1 Eskişehirspor (Beykan Şimşek / Mehmet Güven)
    Gençlerbirliği 0-0 Kasımpaşa
    Gaziantepspor 1-2 Galatasaray (Muhammet Demir / Elmander [2])
    Trabzonspor 0-2 Sivasspor ( - / Navratil, Eneramo)

Puan farkı 5 oldu. Diğer takımlar yarıştan yavaş yavaş kopmaya başladı. Sürpriz bir şekilde Sivasspor zirveye doğru tırmanıyor, 6 maçtır kazanıyorlar. Bir yerde takılmaya başlayacaklarını düşünüyorum. 25-26. hafta gibi şampiyonluk yarışında Galatasaray ile yalnız kalabiliriz. Zaten 26. haftada Trabzonspor ile karşılaşacağız. O haftaya kadar durum böyle gider ve o maçı da biz kazanırsak, Trabzonspor yarıştan kopacaktır.

23. Hafta Puan Durumu

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Mestella deplasmanından avantajlı bir skorla döndü çeyrek final yolunda.

Ayrıca sorularınızı bir sonraki paylaşımımda, görsel ekleyerek cevaplamayı planlıyorum. Birkaç soru da ben ekleyeceğim.

Beşiktaş teknik direktörü Rıza Mertoğlu, Lig TV'ye özel açıklamalar yaptı.

İşre o sohbetin tamamı:

Muhabir: Hocam öncelikle Beşiktaş'ın şu an bulunduğu konumu nasıl değerlendiriyorsunuz?

- Bence gayet iyi gidiyoruz. Sanırım sene başında burada olmamızı bekleyen pek kimse yoktu. Ama ben kadromuzun şampiyonluk için yeterli olduğuna inanıyorum. Oynadığımız futbol da en büyük favorinin Beşiktaş olduğunu gösteriyordur sanırım.

Muhabir: Şampiyonluk için çok iddialısınız öyleyse?

- Elbette. Henüz ligin sonuna kadar uzun bir süreç var, bir şeyleri kestirmek güç tabii. Ama iddialı olduğumuz kesin.

Muhabir: İkinciliği başarı olarak görür müsünüz?

- Şöyle değerlendirmek lazım; sene başında yurt dışında kupalara katılma imkanı bulamadık maalesef. Türkiye Kupası'ndan elendik, çok üzücü bir sonuçtu. Elimizde sadece lig var. Bu nedenle hayır, şampiyonluk dışındaki sonuçları başarısızlık olarak tanımlarım.

Muhabir: Biraz transfer döneminden konuşalım. Medyada Hugo Viana'nın Beşiktaş'ı Beşiktaş'ın eski Portekizlilerine sorduğu ve olumsuz yanıt aldığı konuşuluyor. Hugo Viana ile bir görüşmeniz oldu mu?

Transfer konusunda daima mevcut kadromuzla devam edeceğimizi söyledik. Bu nedenle bahsi geçen oyuncu hakkında bir girişimimiz olmadı. Portekiz basını bunu nereden çıkardı bilemiyorum. Bizim temasta bulunduğumuz bazı oyuncular oldu, fakat bunları devre arası için değil, önümüzdeki sezon için düşündük. Bu isimlerde genelde 20 yaşın altında genç oyunculardı, A2 takımına yönelik hamlelerdi. Zaten yakın bir zamanda da pilot kulüp bulmayı düşünüyoruz kendimize, bu isimleri göndermek için.

Muhabir: Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimaline göre yerli ve yabancı oyuncu olarak transfer hedefleriniz ve mevkileri nelerdir?

Bunu konuşmanın zamanı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Elbette bir planlama yapıyoruz, kafamıza düşünceler var fakat mevcut kadromuz şampiyonluk yolunda ilerlerken, akılları başka yerlere götürecek açıklamalar yanlış olur. Ayrıca her sezon çok sayıda transfer yapılıp, kadroların büyük değişim yaşamasına karşıyım. Bu yılın kadrosunda çok büyük değişiklikler olmayacaktır.

Muhabir: Orta sahaya Fernandes'in partneri olarak yeni bir transfer düşünüyor musunuz?

- Bu sezon o bölgede Oğuzhan'a bu görevi veriyoruz. Ciddi bir potansiyeli var, henüz genç bir isim. Kendini yeteri kadar geliştirebilirse buna gerek kalacağını sanmıyorum. Muhammed gelecek için önemli. Sürekli dışarıya bakmak yerine elimizdekileri kullanmayı öğrenmeliyiz.

Muhabir: Bazı gazetelerde Jem Karacan ile gelecek sezon için görüşme yaptığınız yazıldı. Ne diyorsunuz?

- Açık konuşmak gerekirse Jem için herhangi bir görüşmemiz olmadı.

Muhabir: Hugo Almeida'nın gelecek sezon takımdan ayrılma ihtimaline karşı yerine alternatif olarak kimi seçersiniz?

- İlk olarak belirtmek lazım, Almeida'nın 1 yıl daha sözleşmesi olacak ve şu an için göndermeyi düşünmüyoruz. Gelecek yıllar için bol alternatifli bir kadro kurmak istiyoruz ve bu nedenle Almeida gibi önemli bir ismin takımdan ayrılmasını istemiyoruz. Ancak kendisi gitmek isterse ona göre bir plan yaparız. Dentinho ve Niang şu an kiralık bildiğiniz gibi. İkisinin performansının nasıl devam edeceği, onlar hakkında vereceğimiz karar için önemli.

Muhabir: En beğendiğiniz Türk oyuncular kimlerdir?

Arda Turan, Nuri Şahin ve Gökhan Gönül benim en beğendiğim isimlerden. Muhammed, Sinan, Recep Niyaz, Salih, Oğuzhan gibi oyuncular da Türk futbolunun önemli potansiyelleri.

Muhabir: Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Olcay Şahan'dan yeterince faydalanmamanızın sebebi nedir?

- Bunu biraz Olcay'ın sorgulaması gerektiğini düşünüyorum. Beşiktaş'ın o bölgede oynayan oyuncusunun bir şekilde skora katkı yapmalı. Olcay bu sezon başlarında forma şansı buldu ancak bekleneni veremedi. Mesela Holosko formayı aldığı zaman bırakmadı ve gol ya da asistle skora sürekli katkı yapıyor. Niang ve Dentinho katkı vermeye başladı. Olcay'ın forma giyebilmesi için bu isimlerden daha iyi performans sergilemesi gerek.

Nesil
    2012

Hocam bence 2 .likde başarı Fb'nin kötü olmasıde bence senin için büyük şans oldu bide destro'yu naptn imzaladın mı ?

Hocam bence 2 .likde başarı Fb'nin kötü olmasıde bence senin için büyük şans oldu bide destro'yu naptn imzaladın mı ?
    Galatasaray tahmin ettiğimden fazla puan kaybediyor, faydalanmak lazım. Ayrıca maalesef olmadı imza işi, kulübüyle sözleşmesini uzatmış.

Süper Lig 24. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, İsmail, Oğuzhan, Necip, Holosko, Olcay, Niang, Almeida.

Rakibimizin AMC kullanmadığı bir sistemle oynamasından dolayı biz de maça DMC kullanmadan, alternatif taktiklerimizden biriyle çıktık; böylece Olcay'a da şans tanımış olduk. Fena oynamadı ancak maç eksiği oldu belli. Güzel bir galibiyet aldık. Fakat çok kötü bir durum var ki Almeida ve Dentinho sakatlandı. Almeida 4 hafta yok, Dentinho ise 2-3 hafta olmayacak.

Diğer Sonuçlar:
    Fenerbahçe 1-1 Karabükspor (Bora[k.k] / Lua Lua)
    Mersin İ.Y. 0-2 Trabzonspor ( - / Zokora, Yanko)
    Galatasaray 2-0 Akhisar (Aydın, Elmander / - )

Süper Lig 25. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, İsmail, Oğuzhan, Necip, Holosko, Olcay, Niang, Mustafa.

Çok önemli haftalarda çok kötü bir puan kaybı oldu bizim için. Galatasaray artık bizim kayıplarımızda fırsatları geri çevirmiyor ve arayı açıyor. Maç için ise söylenecek çok şey yok. Dengeli bir oyun oldu, rakibimizin fazla sayıda şutu var fakat çoğu uzaktan, etkili olmayan şutlardı. İki takımında hemen hemen 4'er gol pozisyonu oldu, birer puan aldık. Olcay 1 gol 1 asistiyle AMC'de çok etkili oynadı, formayı bırakmaya niyeti yok gibi. Fernandes ise geri döndü, sonradan oyuna dahil ettik.

Diğer Sonuçlar:
    Antalyaspor 1-3 Galatasaray (Ömer / Elmander [2], Emre)
    Trabzonspor 4-1 Kasımpaşa (Giray, Alanzinho, Colman[Pen.], Serkan / Uche)
    Orduspor 1-1 Fenerbahçe (Barral / Kuyt[Pen.])

Sakatlıklar Devam Ediyor!
    Almeida ve Dentinho'nun sakatlıklarından sonra haftaiçinde Cenk Gönen ve Ersan Gülüm'den kötü haber aldık. Cenk kaslarda zayıflık nedeniyle 5-6 hafta, Ersan diz kirişi çekmesi nedeniyle 3-4 hafta oynayamayacak. Almeida halen 3 hafta daha yok, Dentinho da 2 hafta.

Süper Lig 26. Hafta - Şampiyonluk rüya mı oldu?
    İlk 11:
    McGregor, Hilbert, Toraman, Sivok, İsmail, Fernandes, Necip, Holosko, Olcay, Niang, Mustafa.

Bu maç için ne demek lazım bilmiyorum. İki topumuz direkten döndü ve golleri duran toptan yedik. Bunun dışında rakibimize net bir fırsat dahi vermedik. 'Futbol şanssızlığı' olarak açıklayabiliriz maçı. Bu haftalarda Trabzon yarıştan kopar diyorduk ama sanırım biz koptuk.

Diğer Sonuçlar:
    Fenerbahçe 2-1 Gençlerbirliği (Mehmet Topuz, Kuyt / Curri)
    Eskişehirspor 1-3 Galatasaray (Nuhiu / Sneijder, Semih, Burak)

16 Mart'da Trabzon maçını oynadıktan sonra 19.03'de 110. yılımızı kutladık, şampiyonluğa büyük olasılıkla havlu atmış olsak da kutlamaların coşkusunu etkilemedi.
    [YOUTUBE="bb4eRDcG6JI"]110. Yıl Kutlamalarımız[/YOUTUBE]

Milli maç arasından dolayı A2 takımımız ile hazırlık maçı oynadık.
    Spoiler: hazırlık maçı 

Süper Lig 27. Hafta - Bu mücadele alkışlanır!
    İlk 11
    : McGregor, Hilbert, Toraman, Sivok, İsmail, Necip, Fernandes, Veli, Holosko, Dentinho, Mustafa.

Olcay hafta içinde grip olunca bu maça yetiştiremedik ve biraz daha defansif olan eski liberolu taktiğimize geri döndük. Maçın henüz başlarında 10 kişi kalmış olsak da müthiş mücadele eden bir takım vardı sahada. Bunun üstüne bir de Necip sakatlanınca orta alanda alternatif sıkıntısı yaşadık. Oğuzhan'ı almayı düşündük fakat Fernandes-Oğuzhan ikilisi 10 kişi kaldığımız bir maçta zayıf duracağından, Mehmet Akgün'ü tercih ettik ve ilk lig maçına çıkmış oldu. Harika bir mücadele, güzel bir üç puan. En azından ikincilik için çok önemli maçlardayız.

Beşiktaş'a Necip şoku! İstanbul BB ile oynanan mücadelede sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Necip Uysal'ın sezonu kapattığı açıklandı. Diz kirişlerinde kopma meydana gelen genç oyuncunun 3 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, Rıza Mertoğlu Necip'in performansının yükseldiği ve kendini geliştirdiği bir dönemde sakatlanmasının büyük şanssızlık olduğunu belirtti.

27. Hafta Puan Durumu - Bundan sonrası formalite mi dersiniz?
    Şampiyon belli gibi görünüyor sanki. Ancak henüz lig bitmedi, değil mi? Bir umut işte.

Galatasaray Valencia'yı eledi ve yoluna devam ediyor. Çeyrek Final eşleşmeleri:
    Last edited by ForzaRQ7 : 20.Mart.2013 at 02:21

Nesil
    2012

Trabzon maçı kötü olmuş üstelik evinde ama 2. olacağını düşünüyorum çok fazla sakatın olmasına rağmen bu arada 110.Yılınızı Kutlarım

Trabzon maçı kötü olmuş üstelik evinde ama 2. olacağını düşünüyorum çok fazla sakatın olmasına rağmen bu arada 110.Yılınızı Kutlarım
    Teşekkürler, sakatlıklar kötü zamana denk geldi, hala sakat vermeye devam ediyoruz.

İsmail Köybaşı antrenmanda sakatlandı ve 4-5 hafta olmayacak.

Süper Lig 28. Hafta
    İlk 11:
    McGregor, Hilbert, Toraman, Sivok, Gökhan, Fernandes, Oğuzhan, Mustafa, Olcay, Dentinho, Almeida.

Çok üstün olduğumuz bir maçtı. Ürettiğimiz pozisyonların sonunda isabetli şut atamadık ve büyük sıkıntı oluşturdu bu bizim için. Sonunda kaleyi bulan ikinci şutumuz gol oldu ve tek golle önemli üç puanı aldık.

Ersan takımla antrenmanlara çıkmaya başlamıştı ancak yeniden sakatlandı ve 7-10 gün olmayacak. McGregor'ın da bir sakatlığı var fakat Cenk de olmadığı için iğne tedavisi ile oynatacağız, diğer maça Cenk yetişmiş olacak.

Süper Lig 29. Hafta
    İlk 11:
    McGregor, Hilbert, Toraman, Sivok, Gökhan, Fernandes, Oğuzhan, Mustafa, Olcay, Dentinho, Almeida.

Kaybetmeyi hak edecek bir oyun oynamadık. Ama ne olursa olsun lig sonuncusu bir ekibe kaybetmememiz gerekiyordu. Çok pozisyon ürettik ama bitiriciliğimiz zayıftı.

Önümüzdeki maçta Hilbert ve Gökhan sarı kart cezalısı, Almeida da kırmızı kart.

Süper Lig 30 Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Toraman, Sivok, Escude, Uğur, Fernandes, Veli, Holosko, Muhammed, Mustafa, Dentinho.

Söyleyecek bir şey yok. Biraz risk aldık ve pahalıya patladı. Kaybetmeye devam ediyoruz ve ikincilikte de avantajımızı kaybettik. Escude ve Uğur tam bir felaket, bu takımda onlara yer olmadığını gösterdiler.

30. Hafta Puan Durumu - Şampiyon belli, ikinci kim olacak?
    İkinciliği başarısızlık olarak görüyorduk, onu da kaybetmek üzereyiz. Önümüzde Galatasaray(D), Elazığ, Sivas(D) ve Mersin maçları var. 9 ya da 10 puan şart.

sakary Ali Misafir

İç sahada alınan Trabzonspor ve Antalyaspor mağlubiyetleri ciddi sıkıntı olmuş. Fikstürde zorlu gözüküyor. Bence 2.likte hayati bir önem taşıyor.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    İç sahada alınan Trabzonspor ve Antalyaspor mağlubiyetleri ciddi sıkıntı olmuş. Fikstürde zorlu gözüküyor. Bence 2.likte hayati bir önem taşıyor.
    Kadroda herhangi bir değişiklik yapmadığımız için maddi olarak zor durumdayız. İkinci olamazsak durum daha kötü olacak, seneye feda değil cefa olacak o zaman.

Süper Lig 31. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, Gökhan, Toraman, Fernandes, Veli, Holosko, Niang, Almeida.

Galatasaray'ın favori olduğu bir maçtı. Etkili olamadık, kaybettik. Açıkçası daha farklı bir yenilgi almış olabilirdik. Neyse ki Trabzonspor da kaybetti.

Süper Lig 32. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, Gökhan, Oğuzhan, Veli, Holosko, Fernandes, Dentinho, Almeida.

Üstün olduğumuz bir maç olsa da son anlarında baskı yediğimiz bir maç oldu. Artık oyunla pek ilgilenmiyoruz, tamamen sonuca odaklıyız bu aralar.

Süper Lig 33. Hafta
    İlk 11:
    Cenk, Hilbert, Toraman, Sivok, Gökhan, Oğuzhan, Veli, Holosko, Fernandes, Niang, Almeida.

Ersan ve Dentinho yine kısa süreli sakatlandılar. Pek iyi oynamadığımız bir maçı Almeida'nın iyi kafa vuruşu ve Fernandes'in frikik golüyle kazandık.

33. Hafta Puan Durumu - Şampiyonlar Ligi bileti kimin olacak?

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri