Başarılar hocam..
Gruplara kalmışız güzel=) Rakiplerde dişimize göre sanki.
Başarılar gruplara kalman sevindirici grup dan çıkarız diye düşünüyorum...
Eredivisie 1. Hafta
Ligin ilk maçında güzel bir galibiyet aldık.
Eredivisie 2. Hafta
Muhteşem Geri Dönüş !
İlk yarısı ve ikinci yarısı farklı bir maç oldu. İkinci yarıya umutlarla başladık fakat kornerden yediğimiz golle 2-0 mağlup olduk. Daha sonrasında ise takım reaksiyon gösterdi ve 1 puan almayı başardık.
Eredivisie 3. Hafta
İlginç bir takım olmaya başladık. 7 dakikada yediğimiz gollerle yine 2-0 geri düştük. Sonra 4-2 kazanmayı başardık.
Eredivisie 4. Hafta
Ligde ilk defa gol yemeden kazanmayı başardık. Takım biraz oturunca daha da iyi olacağız.
Eredivisie Puan Durumu
TariboWest
Heerenveen maçını iyi çevirmişsin ha. O ligin en kıl takımıdır Heerenveen. O takıma karşı geriye düştün mü çevirmesi zor. Onlarla deplasmanda oynayacağın maça - yazTam bir iç saha takımı oyunda. Lige iyi başlangıç yapmışsın. Ajax ve PSV'yi ilk sezonda geçmek kolay değil. Özellikle PSV sağlam hucum hattına sahip. Twente , Heerenveen gibi zor takımlarda var. Ajax ve PSV ile oynarken kanatları geriye atıp 4-4-1-1 yap bence. Benden sana tavsiye olsun .d
Heerenveen cidden kıl takım. Geriye düşsek de çevirmeyi bildik. Gol atma sorunumuz yok fakat defansta fazla açık veriyoruz. Defansif orta saha olmadığı için defansı önde kuruyoruz. Aklımda merkezi ortasahanın bir tanesini defansif orta sahaya çekip defans çizgisini biraz geri çekmek var. Belki takım savunmasına faydalı olabilir.
TariboWest
Leverkusen maçı kötü olmuş iç sahalarda mutlaka kazanmamız lazım.
Uzun zaman sonra crush dump hatası aldım. 6-8 maç oynamıştım. Leverkusen mağlubiyeti sonrasına geri döndüm. Devam mı edelim bitirelim mi karar veremedim. Yorumlarınızı bekliyorum.
TariboWest
Kariyeri kapatmaya karar verdim. Bu seride adam akıllı bir Fenerbahçe kariyeri yapmadığımın farkına vardım.Onu gerçekleştirmek istiyorum.
TariboWest