oyunda iken çok fazla masaüstüne geçersen bu da sebep olur kardeşim..
oyunda iken çok fazla masaüstüne geçersen bu da sebep olur kardeşim..
BANA YARDIM EDİN 4 AY GEÇTİ TAKTİK OLMUYOR NE FENERBAHÇE'DE NE SWANSEA DE
Denediğim takımlar içerisinde 2 takımda bulunuyor ve verim de almıştım..sezon öncesinde takım uyumu çalıştırman lazım..Swensea'da Michu ofansif de takımı sırtlar zaten tek başına..FB'de ise kanatlar çok kuvvetli olduğu için sorun olmuyordu taktik..Ama belirttiğim gibi takım uyumu çok önemli..
Özellikle şunu da belirteyim ; taktiği takıma uyarlamak lazım..direk oynarsak verim alamayız..takımınıza göre defans hattında ve genişlikte değişiklik yapmalısınız..
bana bir yardım etsen oolur mu? latif bi iyilik yapsan ben swansea ile sıfırdan başlayım sen bana 1 kadro söylesen yada fenerde taktige uyan bir kadro ben anladım kadro kısmını beceremiyorum.![]()
fbde kalede-volkan defans(göbek)-egemen-yobo sagbek-gökhan g. solbek-zigler ön libero - baroni - ortada emre bölözoglu sag kanat krasic sol kanat stoch arasıra caner ikinci forvet birini koyuyordumda unuttum ilerde musa soww
Canın Sağolsun O Zaman Kardeşim..
teşşekkürler kardeşim harika sonuçlar almışsın![]()
Açıkcası başka sitelere yönlendirerek o sitede sadece linkin olması ve üye olma zorunluğunun olmasına her zaman gıcık olmuşumdurAma yazdığın başarılar ile uzun yıllar oynadığını ve başarılı olduğunu düşünerek taktiği indirip denicem
Defans iyi dğeilse ve rakip forvet hızlı bir oyuncu ise dmc mevksiinde oynayan oyuncu 60. dkkada kondisyonu düşüyor deplasmanda antalya ile 3-3 berabere kaldım %61e 39 üstünlük sağladık. Sezon başında denenmeli sezon ortası olmuyor
defans aslında iyi ama defansif orta saha oyuncusuna presi kendi sahamızda yaptırmalı ve savunma oynatmak gerekiyor o bölgedeki adam çok yorulursa maç gider
İyi Bir Taktiğe Benziyor Bu Lato Ellerine Sağlık![]()
Turnuvada ki son maçımda deneyecem kardesim inşallah güzel bi sonuç çıkar![]()
malatyAdana!
Oyunu İsveç ligini alarak Şubat ayının ortasından, 22.haftada başlattım yalnış hatırlamıyorsam. 22 haftada 5 gol atan Mehmet Battal geri kalan haftalarda 9 gol attı. Zafer Çevik çoştu. Şimdi sıra Süper Lig'de...
![]()
devamı süper lig'de de gelecektir kardeşimbaşarılar şimdiden
Arkadaşım taktiğin linkini bir yerden upload edebilirmisin. Verdiğin siteye girilmiyor.
Hocam sende giriliyordur da bende girilmiyor. O site de üyeliğin var ise izin isteyip upload edebilirsin alıntıdır diyerek. Bu ne faşizan bir yaklaşım ya !
arkadaşım ilk önce kullandığın kelimenin anlamını bil de öyle kullan.. Illa ki indirmen de gerekmiyor.. Uzun uzun açıklayarak anlatılmış zaten taktik.. Kolaya kaçıp da indirmek isteyen o siteden indirir.. Olay bu kadar basit yani.. Abuk sabuk kelimeler kullanarak da mesaj atmayalım bir daha..
Peki teşekkür ederim yinede.
adam yapmış helal
Skorlara baktım skorlar muazzam indireceim taktiği böyle bir taktik yaptığın için teşekkür ederim. Bu arada konuyu açarken koyduğun ss'lerde hangi skini kullanıyordun ?