Carlos Fierro Malaga'da!
Chivas ile 15.5 milyon tl ye anlaşan Malaga yönetimi sezon sonu transferi gerçekleştirecek gibi gözüküyor.
![]()
Carlos Fierro Malaga'da!
Chivas ile 15.5 milyon tl ye anlaşan Malaga yönetimi sezon sonu transferi gerçekleştirecek gibi gözüküyor.
![]()
Atakan Özler:"Şampiyonlar ligi ilk maçında evimizde Manchaster City gibi bir takımı devirmek güzel."
![]()
Şampiyonlar ligi grubu sonuçları;
Temsilcilerimizi grupları;
![]()
ŞL'den çıkmak büyük başarı tebrikler.
Şampiyonlar Ligindeki grubun tam da dişine göre olmuş, bunu iyi değerlendirip gruptan çıkmayı başarmışsın, tebrikler.
Ligde Barcelona ve Real Madrid her zaman ki gibi ön koltukta. İlk 4 içinde bitirip Şampiyonlar ligi vizesi almak iyi olacaktır, başarılar.
...
O değilde Molde nasıl çıkmış o gruptan 2. olarak![]()
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynarsın![]()
Devamı gelsin hocam.
Atakan Özler: "Julio Babtista 7 ay sakatlıktan döndü ve serbest vuruş becerileri sayesinde 2 gol attı ve bizi ipten aldı."
![]()
Barcelona mağlubiyeti normal benceBaptista'nın 7 aylık sakatlıktan dönüp 2 gol atması harika olmuş gerçekten zoru başarmış
![]()
Atakan Özler : "Barcelona bizi hafife aldı ve bizde Barcelonaya iyi bir ders verdik." (maçın ss sini kaydetmedim yanlışlıkla)
![]()
Atakan Özler:"Julio Baptista'nın frikiklerini bilmeyen yok ve Hasan Ali harika bir gol attı."
![]()
Şl ve ligde bu kadar iyi giderken Kral kupası extra olmuş ben kesinlikle kral kupasına ilk sezon asılmazdım sen üst düzey bi iş yapmışsın zaten bu yıl gerçekte de Malaga ŞL'de biliyosun Dortmund gibi bir takıma elendi , çok şanssız bir kura çekmezsen yarı final diyorum ben
Kral Kupası'da gelicek gibi, Juventus'uda elersin bence hocam.
Devre arasında transferlerim ama sezon sonu gelecekler ;
![]()
Atakan Özler:"Welington'un 3 gol atması bizim duran topları çok iyi kullandığımızı gösterir."
![]()
Atakan Özler : "oyunu çok güzel okuyup topu çok iyi kontrol ettik Welington gol krallığına doğru gidiyor o herkesin isteyeceği bir savunma oyuncusu bugün 2 gol attı."
![]()
Atakan Özler: "İlk maçta avantajlı bir skor elde edemedik."
![]()
Turu geçeriz hocam.Transferler iyi.Bir kaç yıl götürür.Yaşlıları gönder gençleri al tavsiyem.
Atakan Özler: "Çok mutluyum zafer sarhoşuyum çeyrek final rüyamdı."
![]()