Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 155 sonuç

Konu: Olay Adam Artık Almanya'da! - [Borussia Dortmund 3.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2012

Burdan aduriz'in attığı gol ofsayt değilmiş gibi duruyor önünde iki oyuncu var başarılar canlı anlatım ekranı harikaydı bu arada

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Burdan aduriz'in attığı gol ofsayt değilmiş gibi duruyor önünde iki oyuncu var başarılar canlı anlatım ekranı harikaydı bu arada
    Yok hocam, pası almadan önce yarım metre kadar ofsayttaydı. Teşekkür ederim, uğraşıyoruz işte. (:

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Aslında çok iyi oynamış takım ama nedense bendede böyle oluyor bazen 20 şut atıyor takım 3 4 tanesi kaleyi buluyo en fazla nedendir çözemedim
    malatyAdana!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Aslında çok iyi oynamış takım ama nedense bendede böyle oluyor bazen 20 şut atıyor takım 3 4 tanesi kaleyi buluyo en fazla nedendir çözemedim
    Aynen hocam, her zaman olmasa da bazen oluyor bana da. Teşekkür ederim. (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok güzel sonuç bence. Llorente ve Aduriz'den yoksun Bilbao'nun işi zor ama aman diyelim rehavete kapılmayalım sonuçta İspanyol takımı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Çok güzel sonuç bence. Llorente ve Aduriz'den yoksun Bilbao'nun işi zor ama aman diyelim rehavete kapılmayalım sonuçta İspanyol takımı
    Rehavete kapıldık ancak onlar atamadı hocam.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İlk sezonu bitirdim, nefes kesen bir sezondu. Uygun olduğumda paylaşacağım. (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

UEFA Avrupa Ligi Finali. Yer Amsterdam ArenA. Rakip Fransız devi Lille. İlk yarı atak üzerine atak yiyerek bir türlü oyunumuzu sahaya yansıtamiyırouz. Devre arasındayız. Oyuncularımın karşısında gözyaşlarımı tutamıyorum. Hiçbirşey söyleyemiyorum ancak onlar ne demek istediğimi anlıyorlar.

Ve işte o an geliyor. Dakika 56. Palacio uzaklardan harika bir şut ile kaleciyi avlıyor. Top ağlara girdiğinde takım tamamen kenetleniyor. Golden sonra defansımın belkemiği Rannochia yanıma gelip "Bu maç bizim." diyor ve öyle de oluyor. Rüya gerçeğe dönüyor. Kupayı alıyoruz.

Coşku hatsafada, beni orta alanda havaya fırlatıyor tüm teknik heyet ve oyuncular, Inter'li taraftarlar sahadalar.

Sıra lige geliyor. Uzun süren zirve takibinin ardından Juve galibiyeti ile farkı azaltıyoruz ve maç eksiği ile 2 puan geriden zirve takibini sürdürmeye devam ediyoruz. Son maçtan önce Bologna'yı rahat geçip 1 puan farkla liderliği ele geçiriyoruz. Son maçımız Fiorentina deplasmanında, Juve ise evinde Catania ile oynuyor. Galibiyet aldığımız takdirde şampiyonuz, beraberlik veya yenilgi halinde Juve'ye bakacağız.

İlk yarı tutuk geçiyor ve gol sesi çıkmıyor. 57'de nefesler tutuluyor, Fio'nun kazandığı penaltıda topun başına David Pizarro geçiyor ancak Handanovic harika uzanarak golü önlüyor. Maç 0-0 sonuçlanıyor ve Juve'nin maçını beklemeye başlıyoruz. Dakika 85 oynanırken durum 1-1. Maç böyle biterse şampiyonuz ve öyle de oluyor, ligde de şampiyonluğu kazanıyoruz!

Yılın ilk 11'i;

İkinci yarının en önemli isimleri;

Freddy Guarin

Rannocchia

Lig Tablosu;

Ve sonuçlar; (Bu arada kupa finalinde de Milan'ı 3-0 ezerek bu sezon 3'te 3 yapıyoruz. Kulüp bana 5 yıllık yeni sözleşme öneriyor.)

Nesil
    2012

Bence Ligde 2 . sin ve Avrupa Ligi Kupasını almışsındır diye düşünüyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bence Ligde 2 . sin ve Avrupa Ligi Kupasını almışsındır diye düşünüyorum
    Birisi tuttu hocam, efsane bir sezon geçirdim (:

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Birisi tuttu hocam, efsane bir sezon geçirdim (:
    Pizarro penaltıyı atar diye dedim 2 .bitirisin ne bilim kaçıracağını , şaka bir yana Juve 'nin ilk yıl önünde bitirmek çok büyük başarı tebrikler

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Pizarro penaltıyı atar diye dedim 2 .bitirisin ne bilim kaçıracağını , şaka bir yana Juve 'nin ilk yıl önünde bitirmek çok büyük başarı tebrikler
    Sağolasın hocam, ayriyetten tahminimden daha yüksek bütçe verdiler ve geçen sezon ha bire çıkan mali durum mesajları artık kar için gelmeye başladı. Kar-zararı dengeledik ve borçları kapattık. Artık mali durumu güvende bir takımız. 50 MN'ya yakın bütçe verdiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Muhteşem üçleme (:
    Tebrikler darısı seneye Şampiyonlar Ligine
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İlk sezon için 3 kupa birden harika bir olay tebrikler

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Muhteşem üçleme (:
    Tebrikler darısı seneye Şampiyonlar Ligine
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    İlk sezon için 3 kupa birden harika bir olay tebrikler

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sizden yardım istiyorum, çok kararsız kaldım. Geçen sezonun en başarılı oyuncusu tartışmasız Milito'ydu ancak maaşı gerektiğinden çok fazla. Neredeyse en yakın fiyatın iki katı kadar maaş alıyor. Bu konuda ne yapmam lazım? Önerilerinizi bekliyorum.

17. Default

Sizden yardım istiyorum, çok kararsız kaldım. Geçen sezonun en başarılı oyuncusu tartışmasız Milito'ydu ancak maaşı gerektiğinden çok fazla. Neredeyse en yakın fiyatın iki katı kadar maaş alıyor. Bu konuda ne yapmam lazım? Önerilerinizi bekliyorum.
    İlgilenen bir kulüp varsa sat derim. Gerekirse bedavaya sat en azından yıllık maaşından kurtulursun onun yerine genç bir forvet al parasal yönden de daha iyi olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    İlgilenen bir kulüp varsa sat derim. Gerekirse bedavaya sat en azından yıllık maaşından kurtulursun onun yerine genç bir forvet al parasal yönden de daha iyi olur diye düşünüyorum.
    3.1 milyon €'ya sattım hocam. Ancak sözleşmesi sezon sonunda bitiyormuş, maaşının yarısını tazmina istedi kabul ettik. (4MN€) Sence kimi monte etmeliyim o bölgeye?

Şöyle bir kadro oluşturmayı planlıyorum bu sene, defans ve kaleci yönünden bir sıkıntım yok, gayet alternatifim var o bölge iiçin. Guarin de banko oynayacak. Bir kaç Ofansif Orta Saha ile de görüştük, devre arasında birini bedelsiz kadroma kattım şu an da genç bir yıldızla görüşmelerdeyiz, Bayern ve United da talip oldu şansımız azaldı ancak bakacağız. Şu an için kanat ve forvet transferine ihtiyacım var, öneride bulunabilecek misin?

Nesil
    2012

Hocam bende dün tam bu konu için buraya yazıcaktım , yönetim hazır 50 vermiş yüksek maaşlı oyuncuları elden çıkartıp kendi takımını kur derim , bi tane yıldız al Hulk ve ya Neymar gibi , takımın geri kalanını potansiyeli yüksek gençlerden oluştur ama fiyatı ve maaşı yüksek olmasın , hatta bi tanede bulabiliyosan takıma genç bir türk oyuncu kazandır derim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam bende dün tam bu konu için buraya yazıcaktım , yönetim hazır 50 vermiş yüksek maaşlı oyuncuları elden çıkartıp kendi takımını kur derim , bi tane yıldız al Hulk ve ya Neymar gibi , takımın geri kalanını potansiyeli yüksek gençlerden oluştur ama fiyatı ve maaşı yüksek olmasın , hatta bi tanede bulabiliyosan takıma genç bir türk oyuncu kazandır derim
    Hocam şöyle bir durum var, bi sezonda yalnızca 2 tane AB dışı ülkelerden oyuncu getirebiliyorsun, kulüp ben başlamadan Campagnaro'yu transfer etmiş ben de Ospina'yı aldım bu hak doldu. Bİr çok oyuncuyla anlaştım ancak bu sebeple imzalayamadım. Campagnaro feshetmek istemiyor sözleşmesini. Serbest bırakmak için de 6MN€ para gerekiyor. Ne yapmalıyım bu konuda?

Nesil
    2012

Hocam şöyle bir durum var, bi sezonda yalnızca 2 tane AB dışı ülkelerden oyuncu getirebiliyorsun, kulüp ben başlamadan Campagnaro'yu transfer etmiş ben de Ospina'yı aldım bu hak doldu. Bİr çok oyuncuyla anlaştım ancak bu sebeple imzalayamadım. Campagnaro feshetmek istemiyor sözleşmesini. Serbest bırakmak için de 6MN€ para gerekiyor. Ne yapmalıyım bu konuda?
    Fes etmek yerine kirala , Ospina iyi kaleci ama , daha iyileri var oyunda , , Ospina'yı sat diğerinide kirala istersen

Bence bu oyuncuları değerlendirmeye bakmalısın, bildiğim kadarıyla sen elden çıkartsan bile bu sezon için AB dışından 2 oyuncu transfer hakkın dolmuş olacak.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Bence bu oyuncuları değerlendirmeye bakmalısın, bildiğim kadarıyla sen elden çıkartsan bile bu sezon için AB dışından 2 oyuncu transfer hakkın dolmuş olacak.
    Hocam Ospina eyvallah, Handanovic'ten sonra kullancağım kaleci ancak Campagnaro çok zıt bir isim kadro için; zaten Banko oynatacağım en az 3-4 stoper var, Campagnaro onlardan sonra geliyor. Ancak öyle bir durum varsa hiç yanaşmayım.

Nesil
    2012

Hocam kıy paraya sol kanada Neymar içe kat eden , ileriye ise Fırsatçı olarak hulk'u al ,

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Tamam hocam, deneyeceğim.

Forvet icin aklima Lewandowski geldi, halen satilmadiysa sansini dene derim. Ayrica Falcao'yu da durtebilirsin. Ofansif orta sahaya Isco'yu tavsiye ederim. Sol acik icin Yarmolenko olabilir. Gotze'yi alabilsen sag sol her yerde oynatirsin ama maliyetli olur.

Selamlar, kariyerin çok eğlenceli gidiyor. Başarıların için de tebrikler.

Ospina ya da Campanagro istersen ikisini de yolla ama yerlerine bu sezon başka AB dışı oyuncu alamayacaksın.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    Selamlar, kariyerin çok eğlenceli gidiyor. Başarıların için de tebrikler.

Ospina ya da Campanagro istersen ikisini de yolla ama yerlerine bu sezon başka AB dışı oyuncu alamayacaksın.
    Valla ben bundan hiç bişey anlamadım , şimdi ben İtalya'da X bir takımın başındayım takım 1 yıl önce AB dışı 2 oyuncu almış 1 yıl sonra o oyuncuları satıp yerine ' AB dışı oyuncu alamıyor mu ? bilmediğimden soruyorum sebebi ne olabilir acaba Sonuçta amaç 2 AB dışı oyuncu kayıt edebilmek

Valla ben bundan hiç bişey anlamadım , şimdi ben İtalya'da X bir takımın başındayım takım 1 yıl önce AB dışı 2 oyuncu almış 1 yıl sonra o oyuncuları satıp yerine ' AB dışı oyuncu alamıyor mu ? bilmediğimden soruyorum sebebi ne olabilir acaba Sonuçta amaç 2 AB dışı oyuncu kayıt edebilmek

Hocam kayıt olayı yok İtalya'da istiyorsan tüm takımın AB dışı olabilir ama her sezon başında sadece 2 tane alabiliyorsun. Yenisini alman için yeni sezonu beklemen lazım.

Mesela ben West Ham'ı bırakıp Juve'ye gittim ve bir Brezilyalı ve bir Arjantinli regen wonderkid'i aldım transfer dönemi gelmeden. Meğer yönetim ben gelmeden Garay'a imza attırmış. Arjantinli yalan oldu. Şimdi değeri 20 kağıt adamın

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ya ben nasıl bir sezon kaçırmışım böyle hocam inanılmaz iyi geçmiş tebrik ediyorum ospina kalsın campagnaroyu yolla 1 tane daha ab dışı alırsın neymar mesela sonra hazardı bi yokla derim geçte olsa başarılar

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri