Burdan aduriz'in attığı gol ofsayt değilmiş gibi duruyor önünde iki oyuncu varbaşarılar canlı anlatım ekranı harikaydı bu arada
Burdan aduriz'in attığı gol ofsayt değilmiş gibi duruyor önünde iki oyuncu varbaşarılar canlı anlatım ekranı harikaydı bu arada
Aslında çok iyi oynamış takım ama nedense bendede böyle oluyor bazen 20 şut atıyor takım 3 4 tanesi kaleyi buluyo en fazla nedendir çözemedim![]()
malatyAdana!
Çok güzel sonuç bence. Llorente ve Aduriz'den yoksun Bilbao'nun işi zor ama aman diyelim rehavete kapılmayalım sonuçta İspanyol takımı![]()
İlk sezonu bitirdim, nefes kesen bir sezondu.Uygun olduğumda paylaşacağım. (:
UEFA Avrupa Ligi Finali. Yer Amsterdam ArenA. Rakip Fransız devi Lille. İlk yarı atak üzerine atak yiyerek bir türlü oyunumuzu sahaya yansıtamiyırouz. Devre arasındayız. Oyuncularımın karşısında gözyaşlarımı tutamıyorum. Hiçbirşey söyleyemiyorum ancak onlar ne demek istediğimi anlıyorlar.
Ve işte o an geliyor. Dakika 56. Palacio uzaklardan harika bir şut ile kaleciyi avlıyor. Top ağlara girdiğinde takım tamamen kenetleniyor. Golden sonra defansımın belkemiği Rannochia yanıma gelip "Bu maç bizim." diyor ve öyle de oluyor. Rüya gerçeğe dönüyor. Kupayı alıyoruz.
Coşku hatsafada, beni orta alanda havaya fırlatıyor tüm teknik heyet ve oyuncular, Inter'li taraftarlar sahadalar.
Sıra lige geliyor. Uzun süren zirve takibinin ardından Juve galibiyeti ile farkı azaltıyoruz ve maç eksiği ile 2 puan geriden zirve takibini sürdürmeye devam ediyoruz. Son maçtan önce Bologna'yı rahat geçip 1 puan farkla liderliği ele geçiriyoruz. Son maçımız Fiorentina deplasmanında, Juve ise evinde Catania ile oynuyor. Galibiyet aldığımız takdirde şampiyonuz, beraberlik veya yenilgi halinde Juve'ye bakacağız.
İlk yarı tutuk geçiyor ve gol sesi çıkmıyor. 57'de nefesler tutuluyor, Fio'nun kazandığı penaltıda topun başına David Pizarro geçiyor ancak Handanovic harika uzanarak golü önlüyor. Maç 0-0 sonuçlanıyor ve Juve'nin maçını beklemeye başlıyoruz. Dakika 85 oynanırken durum 1-1. Maç böyle biterse şampiyonuz ve öyle de oluyor, ligde de şampiyonluğu kazanıyoruz!
Yılın ilk 11'i;
İkinci yarının en önemli isimleri;
Freddy Guarin
Rannocchia
Lig Tablosu;
Ve sonuçlar; (Bu arada kupa finalinde de Milan'ı 3-0 ezerek bu sezon 3'te 3 yapıyoruz. Kulüp bana 5 yıllık yeni sözleşme öneriyor.)
![]()
Bence Ligde 2 . sin ve Avrupa Ligi Kupasını almışsındır diye düşünüyorum![]()
Muhteşem üçleme (:
Tebrikler darısı seneye Şampiyonlar Ligine
...
İlk sezon için 3 kupa birden harika bir olay tebrikler![]()
Sizden yardım istiyorum, çok kararsız kaldım. Geçen sezonun en başarılı oyuncusu tartışmasız Milito'ydu ancak maaşı gerektiğinden çok fazla. Neredeyse en yakın fiyatın iki katı kadar maaş alıyor. Bu konuda ne yapmam lazım? Önerilerinizi bekliyorum.
3.1 milyon €'ya sattım hocam. Ancak sözleşmesi sezon sonunda bitiyormuş, maaşının yarısını tazmina istedi kabul ettik. (4MN€) Sence kimi monte etmeliyim o bölgeye?
Şöyle bir kadro oluşturmayı planlıyorum bu sene, defans ve kaleci yönünden bir sıkıntım yok, gayet alternatifim var o bölge iiçin. Guarin de banko oynayacak. Bir kaç Ofansif Orta Saha ile de görüştük, devre arasında birini bedelsiz kadroma kattım şu an da genç bir yıldızla görüşmelerdeyiz, Bayern ve United da talip oldu şansımız azaldı ancak bakacağız. Şu an için kanat ve forvet transferine ihtiyacım var, öneride bulunabilecek misin?
Hocam bende dün tam bu konu için buraya yazıcaktım , yönetim hazır 50 vermiş yüksek maaşlı oyuncuları elden çıkartıp kendi takımını kur derim , bi tane yıldız al Hulk ve ya Neymar gibi , takımın geri kalanını potansiyeli yüksek gençlerden oluştur ama fiyatı ve maaşı yüksek olmasın , hatta bi tanede bulabiliyosan takıma genç bir türk oyuncu kazandır derim
Hocam şöyle bir durum var, bi sezonda yalnızca 2 tane AB dışı ülkelerden oyuncu getirebiliyorsun, kulüp ben başlamadan Campagnaro'yu transfer etmiş ben de Ospina'yı aldım bu hak doldu. Bİr çok oyuncuyla anlaştım ancak bu sebeple imzalayamadım. Campagnaro feshetmek istemiyor sözleşmesini. Serbest bırakmak için de 6MN€ para gerekiyor. Ne yapmalıyım bu konuda?
Hocam kıy paraya sol kanada Neymar içe kat eden , ileriye ise Fırsatçı olarak hulk'u al ,
Tamam hocam, deneyeceğim.
Forvet icin aklima Lewandowski geldi, halen satilmadiysa sansini dene derim. Ayrica Falcao'yu da durtebilirsin. Ofansif orta sahaya Isco'yu tavsiye ederim. Sol acik icin Yarmolenko olabilir. Gotze'yi alabilsen sag sol her yerde oynatirsin ama maliyetli olur.
Selamlar, kariyerin çok eğlenceli gidiyor. Başarıların için de tebrikler.
Ospina ya da Campanagro istersen ikisini de yolla ama yerlerine bu sezon başka AB dışı oyuncu alamayacaksın.
Valla ben bundan hiç bişey anlamadım , şimdi ben İtalya'da X bir takımın başındayım takım 1 yıl önce AB dışı 2 oyuncu almış 1 yıl sonra o oyuncuları satıp yerine ' AB dışı oyuncu alamıyor mu ? bilmediğimden soruyorum sebebi ne olabilir acaba Sonuçta amaç 2 AB dışı oyuncu kayıt edebilmek
Hocam kayıt olayı yok İtalya'da istiyorsan tüm takımın AB dışı olabilir ama her sezon başında sadece 2 tane alabiliyorsun. Yenisini alman için yeni sezonu beklemen lazım.
Mesela ben West Ham'ı bırakıp Juve'ye gittim ve bir Brezilyalı ve bir Arjantinli regen wonderkid'i aldım transfer dönemi gelmeden. Meğer yönetim ben gelmeden Garay'a imza attırmış. Arjantinli yalan oldu. Şimdi değeri 20 kağıt adamın![]()
Ya ben nasıl bir sezon kaçırmışım böyle hocam inanılmaz iyi geçmiş tebrik ediyorum ospina kalsın campagnaroyu yolla 1 tane daha ab dışı alırsın neymar mesela sonra hazardı bi yokla derim geçte olsa başarılar![]()