Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 90 sonuç

Konu: FC Inter | Veikkausliiga | 1. Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

güzel helsinki elenmiş kupada ligde de puan farkını aççmışşın bu arada helsinkide berat sadık diye biri var mı yoksa gitmiş mi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Ligde ve kupada çok iyi gidiyorsun. Aynen böyle devam abi.
    3 kupa birden neden olmasin. bu arada uefa kupasi da var, 4.kupa rakip danimarkadan AGF diye bir takimdi galiba, oneleme oynayacaz ama hic umudum yok. seviyemiz cok cok asagilarda. PTT 1.ligde dahi kumede kalmaya oynar bu takim (:

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    güzel helsinki elenmiş kupada ligde de puan farkını aççmışşın bu arada helsinkide berat sadık diye biri var mı yoksa gitmiş mi
    helsinki kadrosuna baktim. berat sadik diye biri yok, takimdan ayrilmis olmali.
    puan farkini erken actik, rehavetten korkuyorum. oyle olursa toparlanmak zor olur.

bu arada resimleri koymadim henuz ama devam ediyorum ben kariyere. ilginc bir durum olustu. sezon basi transferim lagerblom'u son iki mactir herhangi bir cezasi olmamasina ragmen kadroya alamiyorum. bir anlam veremedim. bir fikri olan var mi acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

FINLANDIYA
    VEIKKAUSLIIGA

12.HAFTA

Spoiler: MAC ISTATISTIK 

13.HAFTA

14.HAFTA

15.HAFTA

PUAN DURUMU

Sezona seri galibiyetlerle devam ediyoruz. Dusme potasindaki Kups ile gergin gecen bir mactan sonra dogrudan rakibimiz ve takipcimiz olan 2 takimi HJK ve MyPa'yi yendikten sonra ligin zayif ekibi Jaro karsisinda kendi evimizde show yaptik. 6 gollu bir galibiyet elde ettik. Bu muhtesem macin yildizlari da haftanin karmasina girmeye hak kazandilar. Sirbiladze de attigi gollerle gectigimiz ayin en degerli oyuncusu secildi.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ligi bitirmişiz daha şimdiden

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

FINLANDIYA
    VEIKKAUSLIIGA

16.HAFTA

17.HAFTA

18.HAFTA

Turku derbisinde 2 puani biraktik, farkli bir formasyon kullanmam daha da ofansif bir oyunla baslamam maca 1-0 yenik baslamamiza sebep oldu. Eski formasyonuma dondum ve sonrasinda ancak 1 puani kurtarabildik. Sonraki maclar icerde disarda 4-0. Arada avrupa maclarini da oynadik ki bu donem takim cok yoruldu. kondusyonda zorluklar yasiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

UEFA
    AVRUPA LIGI

2. Oneleme Turu
    1.MAC

2. Oneleme Turu
    2.MAC

UEFAda beklenmedik sekilde turu gectik, pek ihtimal vermiyordum buna. Rakibin sezon basinda olmasi ve bizim mac ritminde olmamiz etkili olmus olabilir. Ilk mac son dakikada cok surpriz bir sekilde buldugumuz golle kazandik. Rakip 5-3-2 gibi oldukca pasif bir formasyonla oynadi, hakimiyetimizi kabul ettiler. 2.macta daha agresif bir goruntu verdiler, 1-0 one de gectiler ama buldugumuz golle onlari safdisi biraktik. Paajanenin attigi gol muhtesemdi, bu hafta selcugun sivasa attigi 2.gole cok benziyordu (:

Tum bunlar bir yana sadede gelelim, bir sonraki tur rakip NWA Liverpool. Bari gruplara falan kalsaydik, buraya kadarmis. Farkli kaybetmesek bari de moralleri bozmasak (:

sakary Ali Misafir

Muhteşem sonuçlar gelmiş, ama iş böyle buralarda elin Finlandiya ligine bakmakla olmaz. Gelen maillere cevap verip herkese meydan okumakla olur.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

uefa avrupa ligi yeni mi başladı ya sezon bitmek üzere değil mi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Muhteşem sonuçlar gelmiş, ama iş böyle buralarda elin Finlandiya ligine bakmakla olmaz. Gelen maillere cevap verip herkese meydan okumakla olur.
    bir mourinho degilim, amator ruhlu takiliyorum. sezon bitsin iskandinavyadan devam, isvec, norvec. boylesi daha bir keyifli (:

uefa avrupa ligi yeni mi başladı ya sezon bitmek üzere değil mi
    finlandiya ligi acilisi nisanda yapiyor, bu bizim avantajimiz olacak cunku tum oyuncular fit durumda. diger ulke takimlari hala kaynasma doneminde (: ama rakibin l'pool olmasindan dolayi bu avantaji ne kadar hissederiz, belirsiz. isimiz zor olacak onumuzdeki turda.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

UEFA
    AVRUPA LIGI

3. Oneleme Turu
    1.MAC

3. Oneleme Turu
    2.MAC

Oncesinde boyle konusmustuk;
    Tum bunlar bir yana sadede gelelim, bir sonraki tur rakip NWA Liverpool. Bari gruplara falan kalsaydik, buraya kadarmis. Farkli kaybetmesek bari de moralleri bozmasak (:
    Ama turu gectik, yine bir surprize imza attik. Ilk mac 45te rakip 10 kisi kaldi, yuklendik. Golu bulduk, cekildik. Ve mucizevi galibiyet geldi. Turkunun aslanlari Veritas Stadionda tarih yazdilar.

Ikinci mac geldi catti, kibirli ingilizler galibiyet tesaduf dediler. Evimizde besler gondeririz dediler ama 47de gelen golden sonra sus pus oldular. 0-1 den sonra L'pool cok calisti gol icin, 2-1i buldu ama basarili olamadi. +3 verilmesine rağmen +5 oynandı, son saniyeye kadar stres yaşadık skoru korumak adına. Suarezin comertligi sayesinde turu gectik diyebilirim. Yenilsek de tur icin yeterli skoru aldik. Toplamda 2-2 skoru cikti, deplasman golu kuraliyla gruplar icin play off oynamaya hak kazandik.

Ertesi gun cekilen kuralarda rakibimiz belli oldu, hollandanin orta sinif takimlarindan Heerenveen takimiyla eslestik. L'pool dan guclu degiller, gruplar icin umitlenmedik degil (:

Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 10.Mayıs.2013 at 12:03

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

futbol böyle anlarıyla güzel bu tur über olmus (: son 15 dk geçmek bilmemiştir

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    futbol böyle anlarıyla güzel bu tur über olmus (: son 15 dk geçmek bilmemiştir
    kariyerin basindan beri en cok keyif aldigim mac oldu liverpool deplasmani. deplasmanda attigimiz gole kadar turu gececegimize inanmadigim icin cok rahattim ama turu gecebilecegimizi gorunce o son yarim saat gecmek bilmedi gercekten de ve sakin gecen kariyerin doruk yaptigi dakikalar oldu benim icin. aslinda baktigin vakit uefada bir oneleme maci ama rakip liverpool. kupa kaldirmis kadar sevindim turu gecince (:

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

FINLANDIYA
    VEIKKAUSLIIGA

19.HAFTA

20.HAFTA

21.HAFTA

22.HAFTA

Uefadaki gecilen turdan sonra ligde ufak capli rehavet gibi gorunse de girdigimiz net pozisyonlari comertce harcamamizin bedeli puan kayiplari oldu ligin devaminda. Tabi oyuncularin yogun mac temposundaki yorgunluklari eklenince bu sonuclar biraz dogal. Yine de rakipler bu firsati harcadilar ve aradaki puan farkini koruduk. Son hafta evimizdeki macta Kups engelini 3-1 ile gecip avrupa kupasi maci oncesi moral depoladik. Simdi gruplar oncesi son rakip FC Heerenveen.

PUAN DURUMU

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

hala namağlupuz muhteşem performans bu arada helsinki batmış

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aytaç abi takım sağlam gidiyor, Ayrıca görsel paylaşımı beğendim. Kımıl kımıl olmuş böyle : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

tesekkurler ibrahim.

Turkuyu aldim ki en azindan sampiyonluk iddiam olsun diye ama ligi bu kadar domine edecegimi hic dusunmemistim. haftalar oncesinden sampiyonlugu garantileyecegiz gibi duruyor (: ilk sezonda 3 kupa alacagiz gibi, bir terslik olmazsa eger.

hala namağlupuz muhteşem performans bu arada helsinki batmış
    HJKnin bu dususu bizi daha da rahatlatti, diger takimlar bize rakip olamaz gibi gorunuyor.

sakary Ali Misafir

O kupaları 4'le bence abi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

O kupaları 4'le bence abi.
    Bu kadro kalitesiyle ve bütçeyle uefa imkansız ali. Diğer takımlardan daha fit olduğumuz için elemelerde başarılı olduk ama devamı gelmez. Gruplara kalırsak bile çok ekstra olur.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    kariyerin basindan beri en cok keyif aldigim mac oldu liverpool deplasmani. deplasmanda attigimiz gole kadar turu gececegimize inanmadigim icin cok rahattim ama turu gecebilecegimizi gorunce o son yarim saat gecmek bilmedi gercekten de ve sakin gecen kariyerin doruk yaptigi dakikalar oldu benim icin. aslinda baktigin vakit uefada bir oneleme maci ama rakip liverpool. kupa kaldirmis kadar sevindim turu gecince (:
    Oyun ama gerçekli kılıyor ben bazı maçlarda saha kenarındaki gerçek menejerden çokterleyip bağırıp çağırmışımdır

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

UEFA
    AVRUPA LIGI

Play off
    1.MAC

Play off
    2.MAC

Finlandiya futbol tarihi icin tarihi bir an, Inter Turku gruplara kaldi (:

Ilk mac 2-0 gibi cok avantajli bir skora ragmen deplasmanda yine ecel terleri doktuk. Hem de 3-1 one gecmemize ragmen. Rakip 3-4-3 duzenine gectigi anda mac tepe taklak ters dondu. Ardi ardina goller ve skor sinira, 5-3 e geldi ne oldugunu anlayamadan. Neyse ki bu skordan sonra klasik duzenlerine gectiler ve mac rolantiye dondu (:

Hic tahmin etmedigim bir basari gerceklesti. Kadro yapisi olarak da bu duzeyde hazirlik yapmamistik, zaten yapamazdik da. Elimizdeki butce buna izin vermez, olan parayla da transferin son gunu 2-3 serbest oyuncu alip kadro derinligi olusturmayi dusunuyorum. Butun bunlarin ustune sezon basi aldigim onemli oyuncularimdan birini de kadroma alamiyorum, sebebini anlamis degilim. Avrupa macinda da 2 onemli oyuncumu kaybettim, sezonu kapattilar gibi. Transferin son gunune geldik, hizli bir sekilde oyuncu tarayip acil ihtiyaclarimizi giderecegiz simdi.

sakary Ali Misafir

Az kalsın 0-2 ve 1-3'ten turu veriyormuşuz. Son 25 dakikada gol yememek şans olmuş gibi. Ben diyorum kupaları 4'leriz diye Kupaya 15 karşılaşma kaldı.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

helal olsun kendinden çok daha güçlü 2 takımı elemişsin

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Az kalsın 0-2 ve 1-3'ten turu veriyormuşuz. Son 25 dakikada gol yememek şans olmuş gibi. Ben diyorum kupaları 4'leriz diye Kupaya 15 karşılaşma kaldı.
    kupayi da alip goturecez bu gidisle, avrupada rakip tanimiyoruz

helal olsun kendinden çok daha güçlü 2 takımı elemişsin
    danimarka takimi aarhus da bizden cok gucluydu, 3 takim etti

gruptaki rakipler - CSKA, M'Gladbach, Paok. Sezon sonu aralik ayina sarkti (:

bu arada 2 takviye yaptim hucum hattina, AMR darl douglas ve ST edward ofere. yine bedelsiz alindilar. sol bek almayi planliyordum ancak hedefimizdeki transfer maddi imkansizliklar yuzunden gerceklesmedi.

Nesil
    2013
    Yer
    BURSA

uefada gruplara kalman süper liverpooluda elemişsin çok iyi gidiyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

FINLANDIYA
    VEIKKAUSLIIGA

23.HAFTA

24.HAFTA

25.HAFTA

26.HAFTA

27.HAFTA

PUAN DURUMU

2-3 hafta icinde sampiyonluk gelebilir. Yeni transferler de ilk maclardan itibaren katki vermeye basladilar. Ozellikle Ofere transferi forvette beni rahatlatti. Alternatif diye aldim ama asistana gore kadronun en iyi santraforu. Avrupada da grup maclari basliyor. Ilk rakip Gladbach...

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bi de aarhus da mı vardı unutmuşuz onu neyse lig kaç hafta yahu

çok iyi bir kariyer oluyor valla gruplara kalmakta muhteşem olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bi de aarhus da mı vardı unutmuşuz onu neyse lig kaç hafta yahu
    lig 33 mac, bir takimla sezon icinde 3 kez karsilasiyorsun.

Quote Originally Posted by ekommi View Post
    uefada gruplara kalman süper liverpooluda elemişsin çok iyi gidiyorsun

Quote Originally Posted by gokaygfb12 View Post
    çok iyi bir kariyer oluyor valla gruplara kalmakta muhteşem olmuş
    tesekkurler. gruplara kaldik ama iyi mi oldu kotu mu bilemiyorum, 3 gunde bir mac yapiyoruz. gerci ligi bitirdik sayilir, avrupada da prestijimizi korumaya bakicaz. iyi tarafi sadece gruplara kaldigim icin kasaya 1.8M avro para girdi.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

bahale abi finlandiya liginde banada yer varmı

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Çok iyi gidiyorsun bu takım arkadaşlar ile oynuyorduk Liverpool'u almıştı ilk maçta 3-1 ikinci maçta 5-3 ile elemişti Liverpoolu.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri